Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Może z wujkiem, a może z mężem, może wynajmiemy jeszcze pracownika do pomocy.

Ale założenie jest takie, że sami będziemy robić instalacje.

Więc uczyć się muszę.

Trzeba też wiedzieć co i gdzie kupić.

Kasy nie mam już.

Żeby tylko instalacje zrobić i wylewki, to będzie cudownie... i jeszcze brama garażowa jest zamówiona, więc dopłacić też trzeba będzie.

Za to już niedługo będzie już ciepło w domku.

dobry wieczór

a tam od nadmiaru nauki głowa boli :lol: ja tam chłopa dzisiaj przeczołgałam po wannach, płytkach, umywalkach, kibelkach i całym łazienkowym tałatajstwie :lol: :lol: :lol:

Noi po co ?

i tak kupisz co siię Tobie podoba :lol: :lol: :lol:

no chyba,że to taka poza tylko "zobacz kochanie, piekna wanna, prawda" :wink:

mój mąż :wink: Małgoś nie pamietasz kto był najlepszym zawodnikiem na wyprawie do Max Flizu :wink: :lol: :lol: :lol: ale to wszystko było w jednej budzie więc się nie nałaził :wink:

Malka to nie z moim chłopem :roll: on twierdzi że w kuchni to on sobie może jedynie wodę zagotować na kawę ale chce decydowac jaka wielkość płyty ile palników jaki piekarnik ech życie ale wanna będzie taka jak ja chcę 8) :lol: :lol: :lol:

mój mąż :wink: Małgoś nie pamietasz kto był najlepszym zawodnikiem na wyprawie do Max Flizu :wink: :lol: :lol: :lol: ale to wszystko było w jednej budzie więc się nie nałaził :wink:

Malka to nie z moim chłopem :roll: on twierdzi że w kuchni to on sobie może jedynie wodę zagotować na kawę ale chce decydowac jaka wielkość płyty ile palników jaki piekarnik ech życie ale wanna będzie taka jak ja chcę 8) :lol: :lol: :lol:

No fakt. On jeden do max-flizu przyjechal. :lol: :lol: :lol: