wu 17.01.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 dobry wieczór Wiolcia ale problem w tym że mój chce o wszystkim decydować co gdzie ma być jaka wysokosć szafek i tak dalej a w kuchni robi sobie herbatę czy kawę i ewentualnie kanapki do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.01.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Dobry Wieczór Przybiegłam się przywitać................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.01.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 dobry wieczór Wiolcia ale problem w tym że mój chce o wszystkim decydować co gdzie ma być jaka wysokosć szafek i tak dalej a w kuchni robi sobie herbatę czy kawę i ewentualnie kanapki do pracy dobre i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.01.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 no to po kiego się wtrynia do wysokości szafek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.01.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Moj sie do niczego nie wtrynia i nawet bylam w stanie przekonac go do ksztaltu szafki lazienkowej, mimo, ze korzysta z niej tak samo intensywnie jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.01.2010 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 satarzeję się co wczoraj mocno zaakcentowało mi się na stoku....a dziś jak emerytka się czuję....wszystko boli dzień dobry Pańsywu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.01.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 czesc Malunia zakwaski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.01.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 A gdzies to bywala na stoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.01.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 dobreke poniedziałkowy Dziewczyny Ech ta Malka niewyżyta narciarka [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.01.2010 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Marta, na Soszowie bylim - masakra łyżwy byłyby słuszniejszym przyodzianiem stóp niż narty karetka pod stokiem miała dużo kursów a w opisie trasy -- warunki dobre Moje dziecie miało radochę ale on z tych lekko nienormalnych jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.01.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 No moja mama wlasnie na Soszowie sobie zerwala przyczepy miesniowe jak jej sie noga na lodzie osunela. Mysmy smigali w Bytomiu Bylas w Sosnowcu na tej gorce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.01.2010 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 na górkę w Sosnowcu mielismy karnet za free przez dwa sezony, ale nigdy nie pojechaliśmy młode nas wysmiało no i zawsze tłumy Ja się na Soszów już nie wybiorę , myslę, że nawet przy dobrze przygotowanym stoku jest tam niebezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.01.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 To ta sama firma co bytom prowadzi a slyszalam jak mowili ze w tygodniu nie ma w ogole ludzi, w weekend troche bylo ale dalo sie pojezdzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.01.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 dzień dobry ja to zawsze mówiłam że narty niebezpieczne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.01.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 hej Malka życzę szybkiego pozbycia się zakwasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.01.2010 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Czść Ania, cześć Wusia Marta , ci sami ludzie to prowadzili, ale firmy dwie Sosnowiec padł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.01.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 padl?? to juz nie mozna jezdzic??? to nie wiedzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.01.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Wpadłam Dzień Dobry powiedzieć Sosnowiec leżyyyyyyyyyyyyyyyyyyy..... Nic tu nie ma..... , a i kpina było tu na narty przyjechać. Zjazd pół sekundy, a czekania masę, Do tego wszystkie dzieciaki uczyły się jeździć. Masakra. Mój młody nie chciał tu też jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 18.01.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 ... Amelia też się nie odzywa, bo być może czyta mój dziennik zastanawiąc się skąd mogę ją znać ... .. a ja żartowałem w obu przypadkach Proszę obie strony o wybaczenie Sie nie odzywa bo ma dostęp do netu tylko w pracy a tu czasami każą pracować, ale na pewno wszystko przeczytam, zaczyna się interesująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.01.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 dobry wieczór Wiolcia ale problem w tym że mój chce o wszystkim decydować co gdzie ma być jaka wysokosć szafek i tak dalej a w kuchni robi sobie herbatę czy kawę i ewentualnie kanapki do pracy nooo to wyszło, żem potwora ja tam żadko gotuje... a wpierniczam się wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts