Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Piotruś owszem płacze ale siedzi grzecznie nie szarpie się nie rzuca i nie kopie mówię Mu że trochę zaboli ukłucie ale musimy to zrobić no i powiem Wam że ten pioronek mój to zawsze potem sobie coś wycygani na otarcie łez :lol: :lol: :lol: a to strzykawkę a to ze dwie naklejki a to lizaczka dostanie :lol: :lol: :lol:

z drugiej cięzko pobrać,bo tam prawie żył nie widaći znów mu akupunkturę beda robić :roll:

nic nas nie ciśnie więc pare dni niewiele zmieni,a młode bedzie spokojne bo po jego będzie

Znam ten bol... :-? Dopoki sie nie zagoi to i tak mu sie nie moga wkluc w to samo miejsce, a ja na przyklad mam tylko jedno "pobieralne". Jak sie zepsuje to mi chyba z nogi beda pobierac. :lol: :lol: :lol:

Moja im starsza tym bardziej sie drze przy pobieraniu krwi. Też narkomanka igłowa z niej nie będzie :wink:

Wiola oni teraz jarają :roll:

Jara sie miekkie, a te twarde to teraz do nosa albo w pigułce. Po nosie to poznam, ale po pastylkach wątpie..A za 10-15 lat to inne plagi będą.

Za jaranie wakacyjne nie bedę krzyczeć ale za reszte...nogi z dupy i do klasztoru :evil:

Moja im starsza tym bardziej sie drze przy pobieraniu krwi. Też narkomanka igłowa z niej nie będzie :wink:

Wiola oni teraz jarają :roll:

Jara sie miekkie, a te twarde to teraz do nosa albo w pigułce. Po nosie to poznam, ale po pastylkach wątpie..A za 10-15 lat to inne plagi będą.

Za jaranie wakacyjne nie bedę krzyczeć ale za reszte...nogi z dupy i do klasztoru :evil:

No przestan, speedy to dopiero latwo poznac. :roll:

Młode generalnie raz na 2 miesiące kłute jest, to chleb powszedni raczej :roll: bez płaczów i jęków, ale bez przyjemnosci. Nie chce go zrazić i dlatego wolę chwilę poczekać niz na siłę go ciągnąć.

Młode generalnie raz na 2 miesiące kłute jest, to chleb powszedni raczej :roll: bez płaczów i jęków, ale bez przyjemnosci. Nie chce go zrazić i dlatego wolę chwilę poczekać niz na siłę go ciągnąć.

I to masz racje.

Jak nie aż takie nagłe i zagrażające życiu, to pewnie, że tak.

a a propos jaranka,kiedyś wpadła mi w ręce ksiązka z cyklu 'jak poznac czy twoje dziecko bierze narkotyki " i w jednym z rozdziałów padł tekst "jest nadmiernir pobudzone i gadatliwe " - z tego wniosek, że moje ciągle na boku coś przypala :wink: :lol: :lol: :lol: