Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

turne po przychodniach robiłam :roll:

Witom

Jo tam był tylko w jedny (wiana biały skarpety na pancerno biało skarpeta) ale rozbroił mnie ten znak przy wjezdzie na ulica na który jest zlokalizowano jest przychodnia .

http://www.art-bhp.com/images/zdw-01.jpg

pod spodem dopisek "za wyjątkiem mieszkańców i dojazdu do pracy" . A pacjenci to mają na sankach posuwać do poradni chirurgicznej ? Oczywiści nikt sobie z tego nic nie robił i ruch w obie strony odbywał się na całego . Ale ja w tym mieście mam takie szczęscie że miałem stresa.

Nie ja , tylko mała . Była w piątek na urodzinach w "urwisie" no i tam noge skręciła . Potem sie oczywiscie nie przyznała i dopiero w nocy to wyszło jak zaczeła płakać że boli . Od soboty ma skarpete (szynę) a dzisiaj wymienili jej to na kontrolnej na pancerną (gips) . Ot i cała historia.

p.s. a propos wizyty na pogotowiu . Gdzieś tak pod koniec drugiej godziny (oni majom czas , duuuużo czasu) przypałętali się dwaj panowie , mocno słabi . Okazało się że to budowlańcy , jeden , ten co z drabiny spadł , ręke to miał prawie w supeł zawiązaną . Ile musiał mieć wlane, żeby tego bólu nie czuć , od samego patrzenia robiło się nieswojo .