malgos2 20.01.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Fenix, ja pod pogotowiem nie mogłam miejsca znaleźć i zaparkowałam najdalej jak sie dało a do przychodni kuśtykałam na jednej nodze. I taki znak tez był Malka, woda to woda, co za różnica czy świecona czy nie To po co kaza miec swiecona do swiecenia? Ja nawet nie wiem, kiedy ksiadz tu bedzie chodzil po koledzie... Moze juz chodzil nawet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 20.01.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 To po co kaza miec swiecona do swiecenia? Ja nawet nie wiem, kiedy ksiadz tu bedzie chodzil po koledzie... Moze juz chodzil nawet... I nie wpuściłaś ? To teraz masz przesrane , kościelnego....pogrzebu już nie zaznasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.01.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 To po co kaza miec swiecona do swiecenia? Ja nawet nie wiem, kiedy ksiadz tu bedzie chodzil po koledzie... Moze juz chodzil nawet... I nie wpuściłaś ? To teraz masz przesrane , kościelnego....pogrzebu już nie zaznasz. Eeeee, spoko, za odpowiednia colaske wszystko sie zalatwi. A poza tym na cholere mi te piora??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.01.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 ja Pudelsów w sumie tez z M., choc jestem chyba inne pokolenie... ale Maleńczuk, choć lubię jego muzyczne wygłupianki, to taki trochę niesympatyczny poza tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.01.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Akurat prywatnie jest bardzo smieszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.01.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Akurat prywatnie jest bardzo smieszny. na trzeźwego mało gadający ale poza tym fakt, śmieszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.01.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Akurat prywatnie jest bardzo smieszny. na trzeźwego mało gadający ale poza tym fakt, śmieszny Rzadko widuje go trzezwego... W Miescie Krakoff byly bardzo wysokie stolki barowe, tylko M. dosiegal nogami podlogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.01.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Akurat prywatnie jest bardzo smieszny. na trzeźwego mało gadający ale poza tym fakt, śmieszny Rzadko widuje go trzezwego... W Miescie Krakoff byly bardzo wysokie stolki barowe, tylko M. dosiegal nogami podlogi. a czy znasz go prywatnie? bo mnie własciwie chodzilo o to, co gada w różnych wywiadach itp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.01.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Akurat prywatnie jest bardzo smieszny. na trzeźwego mało gadający ale poza tym fakt, śmieszny Rzadko widuje go trzezwego... W Miescie Krakoff byly bardzo wysokie stolki barowe, tylko M. dosiegal nogami podlogi. a czy znasz go prywatnie? bo mnie własciwie chodzilo o to, co gada w różnych wywiadach itp.... Znam to by bylo za duzo powiedziane, ale chodzimy do tych samych knajp, a to takie knajpy, w ktorych sie rozmawia z kazdym, nie tylko z dobrymi znajomymi... On ma taki zmanierowany sposob mowienia, ale to co mowi najczesciej mi sie podoba wlasnie... Zreszta wywiady, szczegolnie pisane do mnie nie przemawiaja. Bawilam sie w dziennikarstwo i wiem, jak to dziala. Z kazdego mozna zrobic geniusza albo totalnego debila, potem idzie autoryzacja i w zasadzie czytamy to, co manadzer chcialby przeczytac pomieszane z tym, co dziennikarz chcial uslyszec. Do tego dochodzi wizerunek sceniczny i nie ma tam niczego prawdziwego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.01.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Malka uważaj, żeby Franek księdzem nie został.... takim kocim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.01.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Dlaczego nie? Jesli koty maja tez kolede to niezla kariera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.01.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Akurat prywatnie jest bardzo smieszny. na trzeźwego mało gadający ale poza tym fakt, śmieszny Rzadko widuje go trzezwego... W Miescie Krakoff byly bardzo wysokie stolki barowe, tylko M. dosiegal nogami podlogi. a czy znasz go prywatnie? bo mnie własciwie chodzilo o to, co gada w różnych wywiadach itp.... Znam to by bylo za duzo powiedziane, ale chodzimy do tych samych knajp, a to takie knajpy, w ktorych sie rozmawia z kazdym, nie tylko z dobrymi znajomymi... On ma taki zmanierowany sposob mowienia, ale to co mowi najczesciej mi sie podoba wlasnie... Zreszta wywiady, szczegolnie pisane do mnie nie przemawiaja. Bawilam sie w dziennikarstwo i wiem, jak to dziala. Z kazdego mozna zrobic geniusza albo totalnego debila, potem idzie autoryzacja i w zasadzie czytamy to, co manadzer chcialby przeczytac pomieszane z tym, co dziennikarz chcial uslyszec. Do tego dochodzi wizerunek sceniczny i nie ma tam niczego prawdziwego... no tak, to może trochę wyjasniać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.01.2010 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Wy się mi tu z futra nie napieprzajcie, bidny wlazł do kosza na bielizne się nie ruszai - ale sprawdzałam oddycha Fenix - to co ja widziałam na sorach, albo innych oddziałach ze wskazaniem na neurologię tego się nawet opowiedziec nie da. Jedyne o czym nie pogadamy, to miejsce parkingowe - staje na parkingach dlapersonelu , dwa kroki od drzwi A pan Maleńczuk, prywatnie to kawał chama jest, wypalił mi papierosy, zeżarł zapiekankę, dobrze, że choć własne piwo miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.01.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Wy się mi tu z futra nie napieprzajcie, bidny wlazł do kosza na bielizne się nie ruszai - ale sprawdzałam oddycha : To już tak po tej wodzie święconej mu się dzieje? Świętym zostaje? A może jakaś reinkarnacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.01.2010 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 obawiam się ,że czuje co sie na jutro świeci i udaje niewidzialnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.01.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 obawiam się ,że czuje co sie na jutro świeci i udaje niewidzialnego No wiec woda święcona zaczyna działać...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.01.2010 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 albo stresówa mu się wlączyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.01.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 No to musiał nieźle nagrzeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.01.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 No to musiał nieźle nagrzeszyć Zeszyt ma nieuzupelniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.01.2010 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 jessssu, coWy bierzecie Franek jutro bedzie pozbawiony tych części ciała no to ma chłopak stresa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts