mayadaski 25.01.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Muszę sobie pomarudzic czasem Majeczka, z praktycznyh egzaminów,mam ocenę od razu z pisemnych czasem wieki trzeba czekać przede mną jeszcze trzy pisemne( w tym dwie kobyły z trzech lat ) i jeden praktyczny masakra uuuuuu...to nie zazdroszcze Pocieszam sie, ze mam lepiej: mi zostaly 2 egzaminy do zdania w maju i z koncem lipca musze prace oddac....juz zaczelam ja pisac, bo jak ja napisze 20 tys slow przez 2 miesiace?? Na razie mam 4 tys i krytyke liretatury do tematu zrobiona Malka - tylko pare miesiecy pozostalo....mnie to trzyma w motywacji...trzymaj sie tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 jeeeeeeeeeeee, ale Ci zazdroszczę ja te cztery mam jeszcze w lutym w maju chyba 4 pisemne i 3 praktyczne...chcą nas pozabijać, by mniej się broniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.01.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 jeeeeeeeeeeee, ale Ci zazdroszczę ja te cztery mam jeszcze w lutym w maju chyba 4 pisemne i 3 praktyczne...chcą nas pozabijać, by mniej się broniło Lo Matko!! Chodz tu...przytule! Mi juz po tych 4 latach sie nie chce...juz tak ostatkiem sil...ale dzieki wielkiemu, ze mam tylko 2 w maju... ...oststnio mam dodatkowy zgryz...ze cholera mi sie studiowac zachcialo...te 4 lata x 3 tys € kazdy...to 12 tys €...kupa kasy...i jeszcze to razy pi razy drzwi razy 4 Polskie Zlote....ile kafelek by bylo a jakie krany... a tak bedzie jeszcze jeden papierek ciekawe czy do d..y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Mam tego samego dylemata na warunki polskie też nie małe pieniądze poszły, a pójdzie jeszcze więcej, bo papiór z uczelni dopiero otwiera drogę do nauki a jeden fajny kilkudniowy kursik może kosztować ponad 5 tysi , a to i tak nie najwięcej i na co mi te pióra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.01.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Mam tego samego dylemata na warunki polskie też nie małe pieniądze poszły, a pójdzie jeszcze więcej, bo papiór z uczelni dopiero otwiera drogę do nauki a jeden fajny kilkudniowy kursik może kosztować ponad 5 tysi , a to i tak nie najwięcej i na co mi te pióra jak nic bogaty maz by sie przydal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, a myślisz,kto za to wszystko płaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.01.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, a myślisz,kto za to wszystko płaci OK - mowie o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 oj Majka ale mojemu już i cierpliwość się kończy i zawartość portfela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 A ja bede miec w czerwcu takie cos na oooo.... A przedtem egzamin koncowy. Ale sie bojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.01.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Czesc a ja dopiero przymierzam sie do poczatków studiowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 gupia a znasz kogoś ,kto się nie obronił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 to wyżej do Małgoś było Czesc a ja dopiero przymierzam sie do poczatków studiowania Wiolaszko, a co masz na oku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.01.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Kraków bo najbliżej cos z kadrami albo zasobami ludzkimi. Jeszcze zobaczę. Męża chętnie bym wysłała i on też chce ale chyba nigdzie nie ma takich jak on chce. Chyba że ktoś słyszał o mechanice samolotowej? Oczywiscie po inżynierskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.01.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 cześć Siostra ... i Jej Goście ... czy wiesz, że będziesz w Szkle Kontaktowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Wiola, w Rzeszowie macie Wydział Budowy Maszyn i Lotnictwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 cześć Siostra ... i Jej Goście ... czy wiesz, że będziesz w Szkle Kontaktowym ? że co, że jak, gadaj w urodzinowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.01.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Co to jest Szkło Kontaktowe? I czemu Malka tam ma być? Malka, wiem że mamy, i te inż. już zrobione som, ale to nie mechanika ino tylko budowa A on chce zwykłym mechanikiem być, takim robolem z ręcami w smarach samolotowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 jak to nie znasz Szkła jessssu, a nie może se tych rąk brudzić po wykładach no i kto mu zabroni fizycznie pracować jak juz skończy budowę maszyn w lotnictwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.01.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Nie znam szkła DO naprawy samolotów i ich przeglądów nie dopuszczają byle kogo. Trza być tym z papierami (albo bardzo dobrymi plecami)że mozesz się w nich babrać a nie tylko je budować. My tych pleców nie mamy, na razie są tylko papierki na budowę samolota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Malka, no faktycznie nie znam, ale wiesz, ze czlowiek nie chce byc tym pierwszym, o ktorym bedzie cala Polska zaraz mowic. Wiola, przyjezdzaj do Krakowa studiowac kochana, ale bedziemy pic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts