Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

Muszę sobie pomarudzic czasem :oops:

Majeczka, z praktycznyh egzaminów,mam ocenę od razu :D z pisemnych czasem wieki trzeba czekać :roll: przede mną jeszcze trzy pisemne( w tym dwie kobyły z trzech lat ) i jeden praktyczny :-? masakra

uuuuuu...to nie zazdroszcze :lol: Pocieszam sie, ze mam lepiej: mi zostaly 2 egzaminy do zdania w maju i z koncem lipca musze prace oddac....juz zaczelam ja pisac, bo jak ja napisze 20 tys slow przez 2 miesiace?? :o :o

:lol: Na razie mam 4 tys i krytyke liretatury do tematu zrobiona :lol:

Malka - tylko pare miesiecy pozostalo....mnie to trzyma w motywacji...trzymaj sie tez... :lol: :lol:

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jeeeeeeeeeeee, ale Ci zazdroszczę :oops: ja te cztery mam jeszcze w lutym :evil: w maju chyba 4 pisemne i 3 praktyczne...chcą nas pozabijać, by mniej się broniło :evil: :evil:

Lo Matko!! Chodz tu...przytule! :lol: :lol: :lol:

Mi juz po tych 4 latach sie nie chce...juz tak ostatkiem sil...ale dzieki wielkiemu, ze mam tylko 2 w maju...

...oststnio mam dodatkowy zgryz...ze cholera mi sie studiowac zachcialo...te 4 lata x 3 tys € kazdy...to 12 tys €...kupa kasy...i jeszcze to razy pi razy drzwi razy 4 Polskie Zlote....ile kafelek by bylo :lol: :lol: a jakie krany... :lol: :lol:

a tak bedzie jeszcze jeden papierek :roll: :roll: ciekawe czy do d..y :lol: :lol:

Mam tego samego dylemata :roll: na warunki polskie też nie małe pieniądze poszły, a pójdzie jeszcze więcej, bo papiór z uczelni dopiero otwiera drogę do nauki :-? a jeden fajny kilkudniowy kursik może kosztować ponad 5 tysi , a to i tak nie najwięcej :roll:

i na co mi te pióra :roll: :wink:

Mam tego samego dylemata :roll: na warunki polskie też nie małe pieniądze poszły, a pójdzie jeszcze więcej, bo papiór z uczelni dopiero otwiera drogę do nauki :-? a jeden fajny kilkudniowy kursik może kosztować ponad 5 tysi , a to i tak nie najwięcej :roll:

i na co mi te pióra :roll: :wink:

:lol: :lol: :lol:

jak nic bogaty maz by sie przydal... :lol: :lol:

Nie znam szkła :lol:

DO naprawy samolotów i ich przeglądów nie dopuszczają byle kogo. Trza być tym z papierami (albo bardzo dobrymi plecami)że mozesz się w nich babrać a nie tylko je budować. My tych pleców nie mamy, na razie są tylko papierki na budowę samolota :wink: :lol: