Gwoździk 25.01.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 cześć Siostra ... i Jej Goście ... czy wiesz, że będziesz w Szkle Kontaktowym ? że co, że jak, gadaj w urodzinowym ... Tytuł: Jak wyciągnąć gwoździa z deski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.01.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 taaa a mąż mnie pyta: a gdzie ty tam bedziesz spać? a ja wiadomo co na to o co chodzi z tym szkłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 taaa a mąż mnie pyta: a gdzie ty tam bedziesz spać? a ja wiadomo co na to o co chodzi z tym szkłem? Jakos sie z Jonaszkiem pomiescicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.01.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 o co chodzi z tym szkłem? ... oglądasz TVN24? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.01.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 o co chodzi z tym szkłem? ... oglądasz TVN24? no właśnie nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Brat, ale Ty serio, czy znów se jaja robisz ? Małgoś - jakby co to sława murowana i tak dobrze i tak lepiej Wiola, no w rzeszowie te palce ćwiczą a w ostateczności macie na polibudzie stołecznej Katedre Budowy Samolotów i Mechaniki Lotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.01.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Brat, ale Ty serio, czy znów se jaja robisz ? ... pokażą coś z pewnego stoku ... i "dziwnego" zjazdu na nartach ... ... czekaj cierpliwie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Brat, ale Ty serio, czy znów se jaja robisz ? ... pokażą coś z pewnego stoku ... i "dziwnego" zjazdu na nartach ... ... czekaj cierpliwie ... Matkooooo Soszów ..............uffffff twarzy nie było widać głowę w zaspie miałam czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.01.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 dobry wieczór cześć kujonku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Wuśka - jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.01.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Brat, ale Ty serio, czy znów se jaja robisz ? Małgoś - jakby co to sława murowana i tak dobrze i tak lepiej Wiola, no w rzeszowie te palce ćwiczą a w ostateczności macie na polibudzie stołecznej Katedre Budowy Samolotów i Mechaniki Lotu taaa szukam własnie...i to samo jest co na zwykłych studiach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 A ja nie mam tv i dobrze mi z tyyyyym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Brat, ale Ty serio, czy znów se jaja robisz ? Małgoś - jakby co to sława murowana i tak dobrze i tak lepiej Wiola, no w rzeszowie te palce ćwiczą a w ostateczności macie na polibudzie stołecznej Katedre Budowy Samolotów i Mechaniki Lotu taaa szukam własnie...i to samo jest co na zwykłych studiach.. a to mają byc jakieś wyjątkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 25.01.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201001/1264418625_by_asekurantka_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.01.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Brat, ale Ty serio, czy znów se jaja robisz ? Małgoś - jakby co to sława murowana i tak dobrze i tak lepiej Wiola, no w rzeszowie te palce ćwiczą a w ostateczności macie na polibudzie stołecznej Katedre Budowy Samolotów i Mechaniki Lotu taaa szukam własnie...i to samo jest co na zwykłych studiach.. a to mają byc jakieś wyjątkowe Tak kochanie, to jest zdobycie licencji Part-66 Znalazłam to Zaproponowano także zmiany dotyczące licencji mechanika poświadczenia obsługi. Związane są one z regulacjami wynikającymi z przepisów europejskich. Po 1 maja 2004 r. zaprzestano wydawać licencje JAR 66 zgodnie z przepisami określonymi w załączniku nr 4 do nowelizowanego rozporządzenia. Jednocześnie w oparciu o rozporządzenie nr 2042/2003/WE rozpoczęto wydawanie licencji Part 66. W chwili obecnej, w ramach licencjonowania personelu technicznego, mechanicy poświadczenia obsługi mogą uzyskać następujące dokumenty: - od 1 maja 2004 r. licencje Part-66 mechanika obsługi samolotów i śmigłowców zgodnie z Załącznikiem III do rozporządzenia nr 2042/2003/WE część 66 podczęść A, licencjonowany personel obsługi technicznej statków powietrznych, - licencje ICAO mechanika poświadczania obsługi – według przepisów krajowych dla mechaników obsługi statków powietrznych innych niż samoloty i śmigłowce oraz statków powietrznych z załącznika II do rozporządzenia 216/2008/WE - na dotychczasowych zasadach, - świadectwa kwalifikacji mechanika obsługi – według przepisów krajowych dla mechaników obsługi spadochronów, lotni, motolotni, paralotni, konstrukcji amatorskich, konstrukcji budowanych z zestawów amatorskich o MTOW do 495 kg. Wprowadzane zmiany mają zatem na celu dostosowanie polskiego prawa do ww. regulacji oraz rzeczywistego stanu rzeczy. Zmiany przepisów dotyczących licencji mechanika poświadczania obsługi statków powietrznych wiążą się również z faktem, iż obecnie obowiązujące rozporządzenie całkowicie pominęło regulacje dotyczące motoszybowców w zakresie poświadczania obsługi. Nowelizacja ma zatem na celu uzupełnienie stosownych uprawnień wpisywanych do licencji mechanika poświadczania obsługi o uprawnienie na obsługę motoszybowców. A potem znalazłam wymagania do zdobycia tej licencji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Fenix - samo życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.01.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 cześć kujonku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.01.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 WUśka, daj spokój, Malka tylko udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.01.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 cichaj Wiola ja czekam co teraz będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 cichaj Wiola ja czekam co teraz będzie i się kuna doczekasz tylko poduszkę w gacie włóż, bo jak Cie kopnę Wiola, no jakie te wymagania ?? kiedyś w ogłoszeniach "praca" widziałam coś w klimacie Zatrudnię kobietę do prac biurowych wiek 20-23 lata wyższe wykształcenie ble, ble ble srylion jezyków biegle minimum 5 lat pracy na podobnym stanowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts