wiolasz 26.01.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Normalnie, nie zwracam na niego uwagi. Dostaje jedzenie wtedy kiedy siada przy zwojej misce i siedzi. Wyjątkiem jest noc, kiedy śpimy a Maniej akurat chce wyjsć ale wtedy to akurat jest na miejscu Ostatnio ćwiczymy leżenie na kanapie tylko na jego szmatce a nie na poscieli czy kocach, czasem wychodzi i sam sie tam kładzie, czasem nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 No tak, ale moj mnie musi obudzic, zeby dostac jesc i wie o tym. Moglby tak dlugo przed ta miska siedziec ojjjj dlugo. Jak chce jesc to tak smiesznie skrzeczy, jak cos nie tak z kuweta to tak rozpaczliwie od zoladka, a jak chce sie bawic to tak ladniusio, jak maly kotek. I wystarczy sie do niego odezwac - zawsze odpowiada. Z tym lezeniem to tez cwiczymy, ale on ma za duzo miejscowek roznych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.01.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Małgos, bo u Ciebie Jonasz jest krótko i Ty jesteś jeszcze zachwycona kotem i chcesz go uszczęśliwic. Ja mojego chcę już tylko nakarmić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Małgos, bo u Ciebie Jonasz jest krótko i Ty jesteś jeszcze zachwycona kotem i chcesz go uszczęśliwic. Ja mojego chcę już tylko nakarmić Myslisz, ze za pol roku bede spac ze stoperami w uszach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.01.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Nie wiem, moze Jonasz jest milszy niz Maniek, daje sie pogłaskać i pomiziać nie myśląc przy tym o korzysciach dla niego. Mój to wredny egoista i jeszcze gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Nie wiem, moze Jonasz jest milszy niz Maniek, daje sie pogłaskać i pomiziać nie myśląc przy tym o korzysciach dla niego. Mój to wredny egoista i jeszcze gryzie Kazdy kot to egoista, w dodatku to facet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.01.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Że facet to mi nie przeszkadza ale ten jego egoizm.....wywołuje u mnie obojętność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Że facet to mi nie przeszkadza ale ten jego egoizm.....wywołuje u mnie obojętność A co? Chcialabys, zeby Ci oddawal swoje zarcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 to Franek to coś pomiedzy Mańkiem i Jonaszem, jak głodny to wskakuje na łóżko i trąca nosem w policzek , w ciągu dnia ma bardziej psie odruchy - szarpie za nogawkę i biegnie do michy ale ma czasem agresora, rzut na twarz, ot tak mu się zdarzał ale i cisnie się do głaskania, bedzie tak długo łbem rękę podrzucał , aż ta ręka znajdzie się na jego grzbiecie porąbane to zwierze jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 A dlaczego ja nie wiem, jak Franek wyglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 A dlaczego ja nie wiem, jak Franek wyglada? a tego to ja nie wiem pierwszego dnia jak go przywiozłam robiłam sesję i zdjęcia wrzucałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 A dlaczego ja nie wiem, jak Franek wyglada? a tego to ja nie wiem pierwszego dnia jak go przywiozłam robiłam sesję i zdjęcia wrzucałam Przywiozlas czy sam przyszol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 eeeeeee nie przeceniajmy zdolności Franka 40 kilosów by do mnie nie trafił Małgoś, Franek schroniskowy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 eeeeeee nie przeceniajmy zdolności Franka 40 kilosów by do mnie nie trafił Małgoś, Franek schroniskowy jest No to nie wiem dlaczego go przegapilam. W dzienniku jest taki, co przylazl sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 w dzienniku jest kot budowowy , tam przyłazi , a w mieszkaniu jest Franek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 w dzienniku jest kot budowowy , tam przyłazi , a w mieszkaniu jest Franek To dawaj te zdjecia... A budowowy nie zamarznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 26.01.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 właśnie, gdzie te zdjecia? a z tym miauczeniem kotów, to jest różnie - mój na przykład miauczy mało, choc mi to nie przeszkadza.. taki typ, że mówi malo, za to lubi działać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.01.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Malka co z młodym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Arniś - zapalenie oskrzeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.01.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Oj fiu fiuuuuuuuu No to bańki stawiaj..... I okłady z woreczków z gorczycą. Kawałek prostokątnej bawełny, złóż na pół zeszyj boki, poprzeszywaj takie pionowe lejki, zszyj u góry, i tasiemkami poprzywiązuj na klatce piersiowej młodego... można też na plecach powiesić. Czyli po obu stronach.... Stare sposoby i trochę dziwne, ale skuteczne. Powodzenia i szybkiego powrotu do zdrowia dla młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts