malgos2 26.01.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 No to super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Bańki postawię wieczorem, co by od razu mi do łóżka polazł, o gorczycy słyszałam, tylko gdzie ją kupić patrzą na mnie jak na ufo jak pytam w sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.01.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Trzeba na rynek jechać.Przy wejściu stoi facet z różnym ziarnem. Może ma i gorczycę... Wiem, teraz nie sezon, to może i nie być, a na paczuszki za drogo wychodzi, ale jak mus to mus....I weź jeszcze zwykłą białą kapustę sklep tłuczkiem i obłóż tą kapustą młodego... można bandażem elastycznym owinąć.Też pomaga. W zeszłym roku miałam 3 zdiagnozowane zapalenia oskrzeli... W grudniu to już żadne antybiotyki nie pomagały, to już nawet w żyłę bardzo silne brałam...I początek astmy sobie zafundowałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.01.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Bańki takie z ogniem, a nie wysysające powietrze....Takie starodawne postaw.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.01.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 banki sa ok. zdrowka dla mlodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.01.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 oj malka niedobrze że młode chore zdrówka dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Arnika kapusta to na obrzęki, stany zapalne gruczołów mlecznych -testowałam na sobie-działa. Na targu też patrzyli jak na potłuczoną, jak o gorczycę pytałam kurna, co za świat. W aptece są poduszki gorczycowe, ale jest jej tam tyle co kot napłakał A co do baniek - to mit, że te ogniowe są skuteczniejsze, oba rodzaje działają na tej samej zasadzie- podciśnienia/próżni. Moim zdaniem nawet te bezogniowe saz bezpieczniejsze,mozna kontrolować ciąg, co u dzieciaka jest bardzo ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.01.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Arnika kapusta to na obrzęki, stany zapalne gruczołów mlecznych -testowałam na sobie-działa. Na targu też patrzyli jak na potłuczoną, jak o gorczycę pytałam kurna, co za świat. W aptece są poduszki gorczycowe, ale jest jej tam tyle co kot napłakał A co do baniek - to mit, że te ogniowe są skuteczniejsze, oba rodzaje działają na tej samej zasadzie- podciśnienia/próżni. Moim zdaniem nawet te bezogniowe saz bezpieczniejsze,mozna kontrolować ciąg, co u dzieciaka jest bardzo ważne. A kapusta na zatoki? Tam obrzęku nie ma... Nie jest droga, można wypróbować... Ja próbowałam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.01.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 gorczyca: http://www.allegro.pl/listing/search.php?sg=0&string=gorczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Moja mama zamawiala gdzies taki kolnierz z gorczycy, moge ja zapytac. To dziala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.01.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 gorczyca: http://www.allegro.pl/listing/search.php?sg=0&string=gorczyca Ania jak dobrze pogooglować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Anja duża buźka , ze ja o tym allegro nie pomyślałam,tam wszystko jest Aniu- dzięki słonko Arnika, ale kapucha by zadziałał musi być potłuczona (soki) i schłodzona, a ja teraz nie chcę zinmem młodego katować. A pacz pani, o zatokach nie pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.01.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Moja mama zamawiala gdzies taki kolnierz z gorczycy, moge ja zapytac. To dziala? Małgoś działa, działa.... Kiedyś tyle nie było tabletek i firm farmaceutycznych i można było się szybciej wyleczyć z pomocą kilku lekarstw, a teraz...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Moja mama szuka... Wait a minute. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.01.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Anja duża buźka , ze ja o tym allegro nie pomyślałam,tam wszystko jest Aniu- dzięki słonko Arnika, ale kapucha by zadziałał musi być potłuczona (soki) i schłodzona, a ja teraz nie chcę zinmem młodego katować. A pacz pani, o zatokach nie pomyślałam No pisałam żeby ją tłuczkiem potraktować... A wcale nie musi być zimna, wystarczy temp. pokojowa.... A ma młody gorączkę? Jak tak to go jeszcze schłodzisz tą kapustą, a nie tabletkami... Na dwie rzeczy/sposoby podziałasz.... jedną kapustą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Voila: http://www.kami.med.pl/index.php?k28,wyroby-z-gorczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Małgoś, na pierwszy rzut myślałam , ze to mi podsyłasz http://www.kami.med.pl/galerie/e/e847a20e71f72eaf1babcc3c4502bbe46039_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 No, mnie sie to tez pierwsze rzucilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.01.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Małgoś, na pierwszy rzut myślałam , ze to mi podsyłasz http://www.kami.med.pl/galerie/e/e847a20e71f72eaf1babcc3c4502bbe46039_m.jpg i'm sexy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.01.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Malka, przykro że Młody chory jest. Mam nadzieje, ze domowe sposoby dadzą radę na choróbsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts