Fenix999 27.01.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 O poród naturalny mnie chodzi . O własnych siłach a nie naszprycowana po same uszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.01.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 O poród naturalny mnie chodzi . O własnych siłach a nie naszprycowana po same uszy . ależ masz pamieć poród naturalny tylko po porodzie ja mam przykazane zastrzyki, ze względu na grupę krwi. A czasami jakieś inne jeszcze rzeczy dojdą, wiec kłują jak cholercia wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.01.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Doberek 4 dni mnie nie było na forum i nie wiem kiedy nadrobię zaległości Moja mama jest pielęgniarką, umie kuć wyśmienicie, że nic się nie czuje, ale jak jej mają zrobić zastrzyk lub pobrać krew, to po całym oddziale muszą ją ganiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Cze Malka Śpisz jeszcze?????????? Dziwne... Od dawna jest widno na dworze Jak młody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.01.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 A moje znow na antybiotyku malka dawaj ta liste lekarstw czy mi sie wydaje czy ty masz dzis jakas rocznice??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 A moje znow na antybiotyku malka dawaj ta liste lekarstw czy mi sie wydaje czy ty masz dzis jakas rocznice??? Markoto a co twoim młodym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.01.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Osluchowo nic ale cherla masakrycznie, suchy kaszel czerwone gardlo, w nocy ma ataki ze godzine kaszle nie pomaga ventolin ani acodin ani diphergan ani sinecod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Osluchowo nic ale cherla masakrycznie, suchy kaszel czerwone gardlo, w nocy ma ataki ze godzine kaszle nie pomaga ventolin ani acodin ani diphergan ani sinecod Oooo to tak jak moje Osłuchowo OK, duży dwie serie antybiotyku zjadł i nic... dalej kaszle.... Młodszy kaszel suchy męczący po nocach nas budzi i też osłuchowo OK... ale już nie dałam mu antybiotyku przepisać... Ale starszy zakupił szczura, wiec mogą być uczuleni na sierściucha... Tylko tyle, że do mnie to nie przemawia.... Nic młody dostaje tiokodin i już lepiej i zyrtek, a starszy też na kaszel tyle, że mokry i też zyrtek. Jeszcze sok z tarniny zapodałam sama.... Pożyjemy zobaczymy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2010 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Młode własnie umyło sobie twarz disnemarem zamorduję draba, spa se zrobił ... wczoraj była cała butelka ....cóz bedzie miał skórkę jak niemowle Marta:Eurespal,Clemastynum,Mukosolwan x2, Bactrim, Euphorbium i coś czego nie wykupiłąm,bo farmaceutka nie umiała odczytać - ślubny pojechał do lekarki po tłumaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Co to jest disnemar i gdzie ten wewatek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.01.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 eurespal i bactrim razem?? no ja dopiero tydzien temu eurespal odstawilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.01.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 disnemar woda morska w sprayu do nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 disnemar woda morska w sprayu do nosa Aaaa, mam taka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2010 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 disnemar to wysoce oczyszczona woda morska,gdzie 25 ml kosztuje koło 3 dych a wątek z cyklu "biedna,uciemiężona grupa zawodowa", kurwa, czy ludzie nie potrafia pojąć, że nikt ich nie przyspawał do krzesła i jak nie pasuje, to mozna zmienić, a nie jęczeć i biadolić głęboko martyrologiczny wewątek - szkoda nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 dzień dobry jak osłuchowo jest czysto tylko gardło i krtań podrażnione to ja polecam syropek robiony własnymi ręcami z przepisu pani doktor od płuc 2 łyżki słodkiej śmietanki ( 30-ka) 2 łyżki miodu płynnego 2 łyżki oliwy z oliwek to wszystko wymieszać i to porcja na dzień po kazdym ataku kaszlu po troszku świetnie łagodzi podrażnienia i kaszel mija zresztą te składniki jak nie pomoga to na bank nie zaszkodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 disnemar to wysoce oczyszczona woda morska,gdzie 25 ml kosztuje koło 3 dych a wątek z cyklu "biedna,uciemiężona grupa zawodowa", kurwa, czy ludzie nie potrafia pojąć, że nikt ich nie przyspawał do krzesła i jak nie pasuje, to mozna zmienić, a nie jęczeć i biadolić głęboko martyrologiczny wewątek - szkoda nerwów Gdzie? Szukac mi sie nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.01.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 robiłam syropek Wusiowy.Jest straszny, ale faktycznie osłania drogi i łagodzi kaszelJa miałam tylko raz zastrzyk- przy rwie barkowej- myślałam ze nie dojde do domu tak mi d. zdrętwiała.Na więcej nie poszłam i zaczełam cwiczyć po ataku zeby juz wiecej nie musiec się zastrzykować. Pewnie znowu mnie w tym roku złapie w maju.kicha jest generalnie z tym faktem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2010 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 ooo biedna Mysza, rwa potrafi chęć do życia odebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 27.01.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Młode własnie umyło sobie twarz disnemarem zamorduję draba, spa se zrobił ... wczoraj była cała butelka ....cóz bedzie miał skórkę jak niemowle Marta:Eurespal,Clemastynum,Mukosolwan x2, Bactrim, Euphorbium i coś czego nie wykupiłąm,bo farmaceutka nie umiała odczytać - ślubny pojechał do lekarki po tłumaczenie. od disnemaru gladka skora ? nawilzenie widze ze zestaw lekow standardowy jak u nas w razie czego. ja obecnie mam dwojke w domu: jedno zapalenie ucha drugie zapalenie spojowek. teraz lataja i dom roznoszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2010 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 moje jedno za całą drużynę robi choc dziś jakby w zwolnionym tempie - widać, że cośmu dolega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts