Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przeciez to sie robi na etapie projektu budowalnego, jak zglaszasz to oddajesz mapke z zaznaczonym wjazdem i jest to chyba jednoznaczne ze zgloszeniem, na pewno jesli sie wcinasz w droge to przycisna o uzgodnienia

u nas nie bylo slowa o zgloszeniu

panna napisała,że drewno się nie nadaje na podłogówkę, nie bo nie, bo jej tak sprzedawca w sklepie powiedział i w gazetach czytała i nie będzie parkieciarza pytać, bo ten zrobi wszystko by zarobić :roll:

jak dobrze, ze człowiek uczy się weryfikować różne forumowe bzdury :-?

Pamiętam jak ktoś mi kazał skuwać starą wylewkę - bo nie można na nią drugiej wylać :roll:

panna napisała,że drewno się nie nadaje na podłogówkę, nie bo nie, bo jej tak sprzedawca w sklepie powiedział i w gazetach czytała i nie będzie parkieciarza pytać, bo ten zrobi wszystko by zarobić :roll:

jak dobrze, ze człowiek uczy się weryfikować różne forumowe bzdury :-?

Pamiętam jak ktoś mi kazał skuwać starą wylewkę - bo nie można na nią drugiej wylać :roll:

K^%$%$#a Ty mi nie mow o wylewce, bo z tym skuwaniem to taki jeden inzynierek u mnie tez wyskoczyl, srylion zlotych by mnie to kosztowalo. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ale on nic wspolnego z forum nie mial. :roll:

taaaa

a nam sprzedawca w castoramie powiedział, ze te panele jasne to eggera są a tanie bo promocje zrobili. Myśle: egger za 38 zł/m2? no ale niech tam, ładne są, tanie w miare to mogę wziać. Przywiózł mąż 5 paczek do domu a tu jak byk na pudełki colors.. :evil:

kiego ch..ja mi kłamie? tylko po to żeby sprzedac? przecież jak bedą sie źle kładły to oddam do sklepupoza tym i tak by sie wydało.. :x :x

tak to wierzyć sprzedawcom..

wiesz jak było u mnie z wylewkami - była stara, ta z której zerwaliśmy panele i płyuki, okazało się ,żezapadła się w jednym miejscu ijakiśdzielny forumowicz kazał ja bezwzględnie skuć (bo wpadniemy pod dom :roll: a może i do piekła :wink: ), przyszedł gość zmierzył gęstość, fachowcy zazbroili siatką i włóknami i jest git, poprostu mam prawie 40 cm wylewki z trzema warstwami styropianu :lol: :lol:

taaaa

a nam sprzedawca w castoramie powiedział, ze te panele jasne to eggera są a tanie bo promocje zrobili. Myśle: egger za 38 zł/m2? no ale niech tam, ładne są, tanie w miare to mogę wziać. Przywiózł mąż 5 paczek do domu a tu jak byk na pudełki colors.. :evil:

kiego ch..ja mi kłamie? tylko po to żeby sprzedac? przecież jak bedą sie źle kładły to oddam do sklepupoza tym i tak by sie wydało.. :x :x

oddałaś ?

i w to drewno na podłogówce też kiedyś wierzyłam :oops: ale ja z fizyki zawsze nędzna byłam 8)

Ale to w końcu jesteś za czy przeciw ?

Aha jeszcze mi się przypomniało że ostatnio jeden sprzedawca zapodał mi mniej więcej taki tekst "że deska barlinecka lepsza (od panela) bo zawsze ją można potem cyklinować " :o :o :o

taaaa

oddałaś ?

jeszcze nie, zobaczę czy dobrze się kładą i bedę wiedziała. Dla mnie nie muszą być firmowe ale zebym ich nie zmieniała za 2 lata wiec powinny byc dobre.

Zobaczę po weekendzie. Na razie posprzatałam Julki przyszły pokój z gratów męża...jesssu, czego tam nie było...płytki, farby, części do motoru :o

i w to drewno na podłogówce też kiedyś wierzyłam :oops: ale ja z fizyki zawsze nędzna byłam 8)

Ale to w końcu jesteś za czy przeciw ?

Aha jeszcze mi się przypomniało że ostatnio jeden sprzedawca zapodał mi mniej więcej taki tekst "że deska barlinecka lepsza (od panela) bo zawsze ją można potem cyklinować " :o :o :o

drewnu na podłogówce mówię zdecydowane tak, byłam widziałam, macałam - działa :D

a wiesz, że są jakieś barlinki do cyklinowania...serio, ale ponoć da się je wycyklinować tylko raz :roll:

No i cena jak za parkiet, więc jaki sens ?