aniawmuratorze 28.01.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 we wszystkich gminach jest taki sam obowiązek tak jak pisala malka ale nie wszystkie egzekwują to od inwestora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 nam kazali zgłoszenie napisać a będzie to wymiana ogrodzenia , więc ze szkicami - to nic nie kosztuje, a w razie czego nikt się potem nie doczepi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.01.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Przeciez to sie robi na etapie projektu budowalnego, jak zglaszasz to oddajesz mapke z zaznaczonym wjazdem i jest to chyba jednoznaczne ze zgloszeniem, na pewno jesli sie wcinasz w droge to przycisna o uzgodnienia u nas nie bylo slowa o zgloszeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 nie miałam ogrodzenia w projekcie do pozwolenia na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.01.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 dobra, podzwonię do gminy i popytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 A ja musze do urzedu miasta w koncu iiiiiiiiiiiiiiiiiiisc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.01.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Małgoś Ty ciągle gdzieś musisz chodzić a może Ty jeszcze nigdzie nie byłaś od kilku dni tylko mówisz że idziesz ................. tak cicho się skradasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.01.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Malka ale Ty krzyczysz na innych w innym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ale krzyczałam grzeczna byłam przecież , nie lubie jak ktos głupoty gada, bo i ja się kiedyś dała tak durnie wprowadzić w błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ale krzyczałam grzeczna byłam przecież , nie lubie jak ktos głupoty gada, bo i ja się kiedyś dała tak durnie wprowadzić w błąd Gdzie? Czy Ty mnie mozesz kochana informowac, gdzie wlazisz, bo nie nadazam za Toba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 panna napisała,że drewno się nie nadaje na podłogówkę, nie bo nie, bo jej tak sprzedawca w sklepie powiedział i w gazetach czytała i nie będzie parkieciarza pytać, bo ten zrobi wszystko by zarobić jak dobrze, ze człowiek uczy się weryfikować różne forumowe bzdury Pamiętam jak ktoś mi kazał skuwać starą wylewkę - bo nie można na nią drugiej wylać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 panna napisała,że drewno się nie nadaje na podłogówkę, nie bo nie, bo jej tak sprzedawca w sklepie powiedział i w gazetach czytała i nie będzie parkieciarza pytać, bo ten zrobi wszystko by zarobić jak dobrze, ze człowiek uczy się weryfikować różne forumowe bzdury Pamiętam jak ktoś mi kazał skuwać starą wylewkę - bo nie można na nią drugiej wylać K^%$%$#a Ty mi nie mow o wylewce, bo z tym skuwaniem to taki jeden inzynierek u mnie tez wyskoczyl, srylion zlotych by mnie to kosztowalo. Ale on nic wspolnego z forum nie mial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 i w to drewno na podłogówce też kiedyś wierzyłam ale ja z fizyki zawsze nędzna byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.01.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 taaaa a nam sprzedawca w castoramie powiedział, ze te panele jasne to eggera są a tanie bo promocje zrobili. Myśle: egger za 38 zł/m2? no ale niech tam, ładne są, tanie w miare to mogę wziać. Przywiózł mąż 5 paczek do domu a tu jak byk na pudełki colors.. kiego ch..ja mi kłamie? tylko po to żeby sprzedac? przecież jak bedą sie źle kładły to oddam do sklepupoza tym i tak by sie wydało.. tak to wierzyć sprzedawcom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 wiesz jak było u mnie z wylewkami - była stara, ta z której zerwaliśmy panele i płyuki, okazało się ,żezapadła się w jednym miejscu ijakiśdzielny forumowicz kazał ja bezwzględnie skuć (bo wpadniemy pod dom a może i do piekła ), przyszedł gość zmierzył gęstość, fachowcy zazbroili siatką i włóknami i jest git, poprostu mam prawie 40 cm wylewki z trzema warstwami styropianu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 taaaa a nam sprzedawca w castoramie powiedział, ze te panele jasne to eggera są a tanie bo promocje zrobili. Myśle: egger za 38 zł/m2? no ale niech tam, ładne są, tanie w miare to mogę wziać. Przywiózł mąż 5 paczek do domu a tu jak byk na pudełki colors.. kiego ch..ja mi kłamie? tylko po to żeby sprzedac? przecież jak bedą sie źle kładły to oddam do sklepupoza tym i tak by sie wydało.. tak to wierzyć sprzedawcom.. oddałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 28.01.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 i w to drewno na podłogówce też kiedyś wierzyłam ale ja z fizyki zawsze nędzna byłam Ale to w końcu jesteś za czy przeciw ? Aha jeszcze mi się przypomniało że ostatnio jeden sprzedawca zapodał mi mniej więcej taki tekst "że deska barlinecka lepsza (od panela) bo zawsze ją można potem cyklinować " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.01.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 taaaa a nam sprzedawca w castoramie powiedział, ze te panele jasne to eggera są a tanie bo promocje zrobili. Myśle: egger za 38 zł/m2? no ale niech tam, ładne są, tanie w miare to mogę wziać. Przywiózł mąż 5 paczek do domu a tu jak byk na pudełki colors.. kiego ch..ja mi kłamie? tylko po to żeby sprzedac? przecież jak bedą sie źle kładły to oddam do sklepupoza tym i tak by sie wydało.. tak to wierzyć sprzedawcom.. oddałaś ? jeszcze nie, zobaczę czy dobrze się kładą i bedę wiedziała. Dla mnie nie muszą być firmowe ale zebym ich nie zmieniała za 2 lata wiec powinny byc dobre. Zobaczę po weekendzie. Na razie posprzatałam Julki przyszły pokój z gratów męża...jesssu, czego tam nie było...płytki, farby, części do motoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 i w to drewno na podłogówce też kiedyś wierzyłam ale ja z fizyki zawsze nędzna byłam Ale to w końcu jesteś za czy przeciw ? Aha jeszcze mi się przypomniało że ostatnio jeden sprzedawca zapodał mi mniej więcej taki tekst "że deska barlinecka lepsza (od panela) bo zawsze ją można potem cyklinować " drewnu na podłogówce mówię zdecydowane tak, byłam widziałam, macałam - działa a wiesz, że są jakieś barlinki do cyklinowania...serio, ale ponoć da się je wycyklinować tylko raz No i cena jak za parkiet, więc jaki sens ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 28.01.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Macałem zwykłą w sklepie i stwierdziłem że to można cyklinować , ale chyba od spodu tylko . Sama konstrukcja warstwy wierzchnije (jak dla mnie) niewiele się różni od panela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts