malgos2 28.01.2010 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 nic nie stawiam, bo oni chcą ode mnie numer konta, a ja nie mam jak wypłacą do rączki to spokojna głowa przepijemy Bawiłam się kiedyś w malowanie ceramiki, myślę, że do zrobienia na kaflach z casto po 15 zeta Tylko nie mam już dostępu do pieca w którym można by je potem wypalić Po znajomosci P. Ci moze namalowac takimi farbami, ktorych zadna sila nie zetrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 będę miała na uwadze, choc nie ukrywam, jakbym chciała zrobić w chałupie wszystko to co mi się podoba, miał bym w domu ruski targ w kostnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.01.2010 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Wszystko, co robi P. mozna zrobic na samiuskim koncu, wiec luzik. Juz wiem, kto mi pisal o korku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2010 00:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 kto i co to za gość co do Cię pisał (u tutli coś czytałam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.01.2010 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 kto i co to za gość co do Cię pisał (u tutli coś czytałam) Moj nocny interlokutor. A ten gosc to jakis kurde troll, zapomnialam nicka, ale u inez5 szalal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2010 00:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 kto i co to za gość co do Cię pisał (u tutli coś czytałam) Moj nocny interlokutor. A ten gosc to jakis kurde troll, zapomnialam nicka, ale u inez5 szalal... ale posty u inez wywalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.01.2010 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 kto i co to za gość co do Cię pisał (u tutli coś czytałam) Moj nocny interlokutor. A ten gosc to jakis kurde troll, zapomnialam nicka, ale u inez5 szalal... ale posty u inez wywalone Bo Edzia wywalila. Gosciu sie rzucal, ze inez jest jakimstam babskiem, bo zaden wykonawca jej nie pasuje, ble, ble i jak sie dziewczyny rzucily na ratunek to pisal do kazdej na priv, wiec sie odezwalam, ze nie musza tego znosic, zeby napisaly do Edzi albo ponurego, a ten do mnie na priv, ze mam sie nie odzywac, no to ja nie wytrzymalam i odpowiedzialam: bo co? No i wtedy zainterweniowala Edzia i jest banan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2010 01:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 kto i co to za gość co do Cię pisał (u tutli coś czytałam) Moj nocny interlokutor. A ten gosc to jakis kurde troll, zapomnialam nicka, ale u inez5 szalal... ale posty u inez wywalone Bo Edzia wywalila. Gosciu sie rzucal, ze inez jest jakimstam babskiem, bo zaden wykonawca jej nie pasuje, ble, ble i jak sie dziewczyny rzucily na ratunek to pisal do kazdej na priv, wiec sie odezwalam, ze nie musza tego znosic, zeby napisaly do Edzi albo ponurego, a ten do mnie na priv, ze mam sie nie odzywac, no to ja nie wytrzymalam i odpowiedzialam: bo co? No i wtedy zainterweniowala Edzia i jest banan. wiem,że Edzia a może to jej wykonawca był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.01.2010 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 kto i co to za gość co do Cię pisał (u tutli coś czytałam) Moj nocny interlokutor. A ten gosc to jakis kurde troll, zapomnialam nicka, ale u inez5 szalal... ale posty u inez wywalone Bo Edzia wywalila. Gosciu sie rzucal, ze inez jest jakimstam babskiem, bo zaden wykonawca jej nie pasuje, ble, ble i jak sie dziewczyny rzucily na ratunek to pisal do kazdej na priv, wiec sie odezwalam, ze nie musza tego znosic, zeby napisaly do Edzi albo ponurego, a ten do mnie na priv, ze mam sie nie odzywac, no to ja nie wytrzymalam i odpowiedzialam: bo co? No i wtedy zainterweniowala Edzia i jest banan. wiem,że Edzia a może to jej wykonawca był Eee, chyba nie. To jakis kolo, co sie na forum uczy klasc plytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2010 01:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 znaczy jak się uczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 29.01.2010 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Przeca nie trzeba być zalogowanym , coby czytać tylko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.01.2010 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 dobry o zabojczej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.01.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Czesc Malka, gratuluję stypendium ANja, dlaczego o tej porze nie śpisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.01.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Dzień Dobry przybiegłam powiedzieć Gratulki Malka... Sprawdzimy Cie czy teoretycznie, czy praktycznie jesteś taka dobra w najbliższym czasie.... Wiola Ania już nie śpi a nie jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.01.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 malka no to poszalalas gratulacje kujonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.01.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 oj zapomnialam pogratulowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.01.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 dzień dobry kujon, kujonek, kujonisko co by nie było gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 29.01.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 I ja się witam i ja gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.01.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Gdzie nasz kujonek polazl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2010 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 cześć,nie nabijajcie się ze mnie dobra choć sama się wczoraj ubawiłam kurcze , choróbsko nie chce sobie iść, czuję się jakby walec po mnie przejechał i brony potem poprwaiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts