Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

:lol: :lol: :lol: :lol:

Fenix, ale tak nie jest. Egzaminujacy boja sie najbardziej, ze znowu te cholery nie zdadza i beda musieli przychodzic jeszcze raz. :lol: :lol: :lol:

W takim razie , okazuje się po latach, że poznałem kilku nałogowych masochistów.

Widocznie. :lol: :lol: :lol:

A ja juz sie nie bede meczyc, bo zwolnilam babe od kamery. Najwyzej bede tynk gryzc, ale ulga bezcenna. :roll:

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgos, zabij mnie ale coś mi sie wydaje że spotkamy sie dopiero w marcu na franiówce. Jutro nie mogę do Ciebie przyjechać bo załatwiamy stolarza i kończymy pokój Julki. Sam mąż nie da rady ich położyc, a ja u stolarza muszę wybrać kolor opaski.

A w tygodniu mąż jedzie do Wawy i jeszcze nie wie dokładnie kiedy wiec muszę być z dzieckiem. A do Wawy jedzie na badania bo papiery ma złożyc do 10 lutego. Przy okazji proszę wszystkich życzliwych mi, aby trzymali kciuki. Jak juz bedzie cos wiecej wiadomo i będę mogła powiedzieć, to powiem, obiecuję. ALe o kciuki proszę bardzo bardzo, bo to ważne, żeby Mąż się dostał :lol: :lol: :lol:

Małgoś, PW

Ja Ci Malka przyłożę za tą starą jak sie spotkamy :x :x :x

:wink:

Arnika, nie mogę powiedzieć bo nie chcę zapeszyć, ale jakbyś nie miała co robić to potrzymaj, oki? :lol:

OKi, pomiędzy skrobaniem 10kg. kartofli ... może być?

A to za męża , czy za Ciebie mam trzymać kciuki?