malgos2 04.02.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 a ksiądz im odbiera. Zawsze jak czekalismy na ksiedza to na korytarzu ministranci kasiore liczyli i od razu sie dzielili, pewnie ksiedzu pokazuja tylko 1/100 tego, co uzbierali, tak jak kelnerzy w knajpach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.02.2010 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 aleście mi tu księdzowo zrobiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.02.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 malka się zaczełam zastanawiać czy dobrze trafiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.02.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 A ja wczoraj sobie modlitwę wkleiłam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.02.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 A ja wczoraj sobie modlitwę wkleiłam...... no to miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.02.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 tylko u malki to raczej sexem bije zwykle po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.02.2010 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 malka się zaczełam zastanawiać czy dobrze trafiłam no ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.02.2010 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Czesc nie wyspałam się zła jestem... co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.02.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ja tez sie nie wyspalam, pol nocy nie moglam zasnac zaraz zmykam do lozeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.02.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Ja juz do łóżeczka nie pójdę. Dziecko wstało to wypadałoby nakarmić i jakis obiad zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.02.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Doberek Ja w tym roku zrobiłam w domu zaciemnienie jak ksiądz chodził po kolędzie bo nas skubany z zaskoczenia wziął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.02.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 a ksiądz im odbiera. Zawsze jak czekalismy na ksiedza to na korytarzu ministranci kasiore liczyli i od razu sie dzielili, pewnie ksiedzu pokazuja tylko 1/100 tego, co uzbierali, tak jak kelnerzy w knajpach. no widzisz. ja to akurat wiem z pierwszej ręki bo wojtek jest ministrantem. i jakoś nie wpadli na pomysł żeby okraść księdza. choć jak widać ksiądz na takowy wpadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.02.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Moze ten ksiadz jest wyjatkowy jakos nie chce mi sie wierzyc ze ksiadz zabiera kase ministrantom w poprzedniej parafi dawalo sie tylko do puszki ministrantom, w kosciele potem byla msza dziekczynna i sie tam dawalo koperty teraz jak nie dasz koperty to ksiadz nie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 dzień dobry a u mnie w nowym domku to dopiero fajnie będzie jedna strona ulicy do jednej parafii należy druga do drugiej i zanim się mój nowy proboszcz połapie że mu się tam na końcu coś jeszcze ulęgło do obdzierania to może troszkę minąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.02.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 .... a ja wmiałam wczoraj zajefajną wizytę ksiundzowską... MIał chodzić od 17.... czekałam do 18 nic.... przyszedł Szanowny czekamy dalej... do 19 nic... w końcu o 20 mówię... słuchaj wyjde z suczą... bo piszczy.... Mąz mówi oki... przecie będzie słychać jak będzie szedł... Jak wróciłam po 20 min. już było po wizycie... odbyła się w progu. Ksiądz nie chciał wejść dalej, nie zaczekał na mnie, nie chciał wrócić po sąsiadach ... pochwalił nasz krzyż... pobłogosławił dom i dzieci... wręczył obrazki i ... chodu. Ot i tyla oczywiście u nas jest bez kopert... co łaska się daje na tace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.02.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 to tez mu spieszno coby robote odwalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.02.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 .... a ja wmiałam wczoraj zajefajną wizytę ksiundzowską... MIał chodzić od 17.... czekałam do 18 nic.... przyszedł Szanowny czekamy dalej... do 19 nic... w końcu o 20 mówię... słuchaj wyjde z suczą... bo piszczy.... Mąz mówi oki... przecie będzie słychać jak będzie szedł... Jak wróciłam po 20 min. już było po wizycie... odbyła się w progu. Ksiądz nie chciał wejść dalej, nie zaczekał na mnie, nie chciał wrócić po sąsiadach ... pochwalił nasz krzyż... pobłogosławił dom i dzieci... wręczył obrazki i ... chodu. Ot i tyla oczywiście u nas jest bez kopert... co łaska się daje na tace No wiecie? listonosz dłuższe wizyty składa, o gazownikach nie wspomnę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 .... a ja wmiałam wczoraj zajefajną wizytę ksiundzowską... MIał chodzić od 17.... czekałam do 18 nic.... przyszedł Szanowny czekamy dalej... do 19 nic... w końcu o 20 mówię... słuchaj wyjde z suczą... bo piszczy.... Mąz mówi oki... przecie będzie słychać jak będzie szedł... Jak wróciłam po 20 min. już było po wizycie... odbyła się w progu. Ksiądz nie chciał wejść dalej, nie zaczekał na mnie, nie chciał wrócić po sąsiadach ... pochwalił nasz krzyż... pobłogosławił dom i dzieci... wręczył obrazki i ... chodu. Ot i tyla oczywiście u nas jest bez kopert... co łaska się daje na tace No wiecie? listonosz dłuższe wizyty składa, o gazownikach nie wspomnę.. Nic dziwnego, ze nie chcial wejsc skoro wiedzial, ze koperty nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.02.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Nitu w szoku jestem. Malka czy Ty jeszcze potrzbujesz gryke, bo ja kupilam poduszke poporodowa z gryka i gratis mam caly worek gryki (nie wiem po co jakby co to Ci wysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 To miala byc gorczyca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts