malka 06.02.2010 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Kij wie, co on tam robi - moze tylko "rece ktore lecza", to tez Ci nie zaszkodzi... Moja uczennica w NY chodzila do "lekarza", ktory kazal jej robic codziennie lewatywe z kawy zbozowej (a byla chuda jak przecinek) oraz wpieprzac 30 roznych suplementow dziennie (w sumie ok. 90 tabletek) w tym grasice wolowa, tarczyce swini, jajniki owcy i takie tam (powazka). A wszystko to na bolacy wiecznie zoladek (na tle nerwowym moim zdaniem). Nic mnie juz nie zdziwi. a na co te suplementy są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Kij wie, co on tam robi - moze tylko "rece ktore lecza", to tez Ci nie zaszkodzi... Moja uczennica w NY chodzila do "lekarza", ktory kazal jej robic codziennie lewatywe z kawy zbozowej (a byla chuda jak przecinek) oraz wpieprzac 30 roznych suplementow dziennie (w sumie ok. 90 tabletek) w tym grasice wolowa, tarczyce swini, jajniki owcy i takie tam (powazka). A wszystko to na bolacy wiecznie zoladek (na tle nerwowym moim zdaniem). Nic mnie juz nie zdziwi. a na co te suplementy są Ekhm... Ze niby miala subkliniczna niedoczynnosc tarczycy (bo wyniki dobre), a tak naprawde chodzilo o wyczyszczenie jej kieszeni jak sadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.02.2010 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 i te jajniki owcy miały pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 i te jajniki owcy miały pomóc Niom... Tlumaczylam jej dla celnikow oswiadczenie co jest w paczce jak ze Stanow to wszystko zamawiala... 1. Kwas askorbinowy (Witamina C) 2. Bioflawonoidy 3. Zbilansowane multiminerały z warzyw 4. Zbilansowana multiwitamina z warzyw 5. RNA / DNA 6. Witamina E 100 standardowych jednostek 7. Witamina A 10 000 standardowych jednostek 8. Fosforan wapnia 9. Chlorek wapnia + magnez 10. Kelp atlantycki 11. Glukonat miedzi 12. Preparat ułatwiający trawienie 13. Węglan magnezu 75 mg 14. Enzymy roślinne „Formuła 1” 15. Aminokwasy 16. Beta-karoten 17. Witamina B6 w kapsułkach 18. Kompleks chlorofilowy w kapsułkach 19. Kwas fosforowy (800 kropli) 20. Torba na płyn do lewatywy 21. Acydofil „Vital 10” (przechowywać w lodówce) 22. Kora nadnerczy 23. Międzymózgowie 24. Wątroba 25. Jajniki 26. Trzustka wieprzowa 27. Grasica 28. Tarczyca 29. Witamina D, 400 standardowych jednostek 30. 2, 4 – Dwuwodorotlenopirimidin – 5- karbonat potasu (orotat potasu) 31. Substancja zbrylająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.02.2010 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 ja pierdzielę ale ona już nic więcej jeść nie musiała z tego mozna 5 -6 posiłków skomponować sorry,ale ludzie maja nasrane w głowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Po to ta lewatywa codziennie chyba. Pytalam ja, dlaczego nie zje zamiast pigulki prawdziwej watrobki, ale no wez zjedz trzustke wieprzowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.02.2010 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 ale po choleę w ogóle jeść trzustkę wieprzową o insulinę chodzi,czy co? eeeeeeeeeee,ja za głupia jestem...nie pojmę nigdy faszerowanie się suplementami (nie wiadomo czego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Nie wiem, ale powiem Ci, ze ja widzialam te cuda, to byly gigantyczne tabletki i lykala tego caly worek 3 x dziennie, ja bym po 2 takich zwymiotowala. Sklad z drugiej strony zaskakujaco precyzyjny, nie wiadomo np. z czego to DNA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.02.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Małgoś słabo mi po tym opisie wolę ten mus truskawkowy co go wypiłam właśnie niż te wynalazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.02.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Małgoś słabo mi po tym opisie wolę ten mus truskawkowy co go wypiłam właśnie niż te wynalazki ... mi nie jest słabo ... bo mam w sobie dużo żelaza ... zresztą nigdy nie trawiłem fantastyki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.02.2010 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 [ ... zresztą nigdy nie trawiłem fantastyki ... Ty wredny wyrodny Hobbicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.02.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Ja pierdziu... Żeby tyle łykać to trzeba być zdrowym... , i jeszcze na dodatek bogatym, żeby w efekcie końcowym sikać dolarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.02.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 [ ... zresztą nigdy nie trawiłem fantastyki ... Ty wredny wyrodny Hobbicie ... może i wredny ... ale wyższy niż Hobbit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Ja pierdziu... Żeby tyle łykać to trzeba być zdrowym... , i jeszcze na dodatek bogatym, żeby w efekcie końcowym sikać dolarami Cala ta paczka kosztowala cos 3 tys. dolcow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 dobry wieczór nie no ta laska to miała chorą głowę zeby tyle w siebie piguł pchać i jeszcze lewatywa co dziennie wolałabym się łopatką w łeb trzasnać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 dobry wieczór nie no ta laska to miała chorą głowę zeby tyle w siebie piguł pchać i jeszcze lewatywa co dziennie wolałabym się łopatką w łeb trzasnać A zebys Ty widziala ile ona litrow wody mineralnej zamawiala do tej lewatywy, facet z internetowych delikatesow ziko.pl klal jak szewc jak mial jej 10 baniakow po 5 l na V pietro w kamienicy bez windy zaniesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 perwersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 A laske moglabys podniesc jednym palcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.02.2010 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Czesc MOże ta dziewczyna chłopa nie miała i tak się nudziła? Przyszłam, bo chyba tęsknisz za mną, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 07.02.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 To se mogła zamówić te baniaki co stoją po sklepach , biurach (u mnie też) . To jest zdaje się 20 pare litrów . Za drobną opłatą serwisant by jej przerobił te kurki co by se je mogła od razu do tego lewatywowego ustrojstwa podpiąc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts