markoto 02.03.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 i nie zostaja gluty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Nieeeee, to jajo rozbeltujesz i do tego dajesz parmezan starty i smietane. Sera ma byc bardzo duzo, wiec jajko w tym znika. Ja to robilam recznie, ale jak uzyjesz swojego KA to Ci zaden glut nie ma prawa wyskoczyc. Ostatnio robilam sos do salatki Ceasara z surowego jajka i soku z cytryny i tez byl dobry, w zyciu bym sie nie spodziewala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.03.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 jak w KA zrobie to mi omlet wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2010 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 no nie ma siły by mnie ktoś przekonał do zjedzenia surowego jajka ....bllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeee Wiecie co, gniazdo zasilania kompa mi wessało do środka czeka go serwis....to może trochę potrwac więc ....do poczytania kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.03.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 jak to Ci wessalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2010 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 pewnie coś się odkreciło vel odkleiło i wpadło do środka, tak,że nie da się kabla podpiąc Anja, masz mój numer jakby wiesz co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.03.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 pewnie coś się odkreciło vel odkleiło i wpadło do środka, tak,że nie da się kabla podpiąc Anja, masz mój numer jakby wiesz co ano mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2010 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 no to spokojnie mogę zawieźc bubla do serwisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 no nie ma siły by mnie ktoś przekonał do zjedzenia surowego jajka ....bllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeee P. tez tak mowil, ale przezyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2010 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 no nie ma siły by mnie ktoś przekonał do zjedzenia surowego jajka ....bllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeee P. tez tak mowil, ale przezyl. odważny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 no nie ma siły by mnie ktoś przekonał do zjedzenia surowego jajka ....bllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeee P. tez tak mowil, ale przezyl. odważny jest No ale Ci mowie, ze sie scina. A swoja droga - zywego homara potrafi wrzucic do gara i go potem zjesc, a jajka sie boi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.03.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Bo potem ten homar już nie jest żywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ale ma czulki i oczka i ikre najczesciej. Ja tylko odwlok potrafie zjesc i szczypce, te zielone gluty to nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.03.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 mmmnnniiiaaaaaaaammmmm lubie jesc wszystko co plywa... wczoraj sobie zrobilam king prawns z grzybami i czosnkiem i makaronem.... a Wy tu dalej o jedzeniu.... dzisiaj juz mi nie pozwola nic plywajacego zrobic...Pan Maz tylko raz w miesiacu zniesie... durny chlop!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.03.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 dawaj przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Dawaj, dawaj. Krewetki moge jesc w calosci i nawet oczka mi nie przeszkadzaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.03.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 dawaj przepis przepis? ja tak z glowy lece... ja po prostu wszystko laduje jak z lodowki leci najpierw rozgrzeje oliwe z oliwek, na to wrzuce czosnek posiekany, kropelke oleju sezamowego(ale to nie zawsze), troche pieprzu, grzyby lesne i na koniec natke pietruszki...jak grzyby robia sie juz miekkie to wrzucam king prawns i jeszcze potrzymam na ogniu przez 5/10 min az sie zeszkla - zalezy ile tego jest...ale staram sie zawsze miec je wczesniej rozmrozone - jak sa zamrozone to wrzucam miej wiecej razem z grzybami. A makaron gotuje osobno - nie odcedzam - na koniec gotowania dodaje lyzke oliwy z oliwek by sie nie sklejal...i podaje na stol...czasami mieszam w woku makaran razem z reszta a czasami rzucam na talerz jak leci... starszy syn lubi jak czasami wrzuce tez mini (baby) kukurydze lub kielki bambusa...ale on to bardziej w Thai kuchni siedzi...ja wole bardziej tradycyjnie po europejsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.03.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 mniam, z grzybami nie probowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.03.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 mniam, z grzybami nie probowalam dla mnie najlepsze ale z pieczarkami juz tak dobrze nie smakuje - lesne sa lepsze jeszcze robie Thai dla syna...ale to to juz standard: na ostro w sour sosie z czerwona papryka i duzo oleju sezamowego i duzo zielonego - co popadnie to laduje w woku - ale do tego zwykly makaron sie wtedy nie nadaje - musi byc albo noodles albo ryz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Mam zajefajny wok, ale bez gazu to bez sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.