malka 10.03.2010 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 P. mowi, ze niedlugo sprzet bedzie po roku sam sie rozpadal w pyl. Malka, Ty nie zartuj. Wsiadasz w pociag i jestes. o nie, nie, nie kochana, pociąg i Cracowia odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 P. mowi, ze niedlugo sprzet bedzie po roku sam sie rozpadal w pyl. Malka, Ty nie zartuj. Wsiadasz w pociag i jestes. o nie, nie, nie kochana, pociąg i Cracowia odpada A pociag bez Cracovii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2010 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Słońce ze szczerym złotem wartości moich 5 pensji każesz mi pociągiem jeździc jak znajdziesz dla mnie kawałek podłogi to przyjadę jeździdłem i nawet się jakiegoś procentowego trunku napiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Słońce ze szczerym złotem wartości moich 5 pensji każesz mi pociągiem jeździc jak znajdziesz dla mnie kawałek podłogi to przyjadę jeździdłem i nawet się jakiegoś procentowego trunku napiję No przestan, przeciez wiesz, ze podloga moja stoi przed Toba otworem wielkim i rozportartymi ramionami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.03.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Malgos wieczorkiem wczoraj ogladnelam wszystkie zdjecia z imprez z Krakuffka, prawie na wszystkich bylam kurde no a teraz mnie nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.03.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Malgos wieczorkiem wczoraj ogladnelam wszystkie zdjecia z imprez z Krakuffka, prawie na wszystkich bylam kurde no a teraz mnie nie bedzie Doberek A ja będę na pierwszej imprezce i mam nadzieję, że nie ostatniej Szkoda Aniu, że Ciebie nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 dzień dobry Ania pierwsza na której Cie nie będzie ale przecież to nie ostatnia u Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.03.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 ale tak mysle kiedy ja sie wyrwe teraz do Krakufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Kochana jak kiedy jak ciepło bedzie to Helenkę w fotelik i powoli z postojami myk do Krakowa a co w takich razach docenisz karmienie piersią bo staniecie Helenka się naciamka i dalej w drogę, nie trzeba brać ze sobą butelek, smoczków, mlek i innego badziewia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.03.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Nawet nie musisz stawać po drodze. Jak nakarmisz przed wyjazdem, to dzieci cudnie śpią w samochodzie Małgoś, nie mam jak przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.03.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Słońce ze szczerym złotem wartości moich 5 pensji każesz mi pociągiem jeździc jak znajdziesz dla mnie kawałek podłogi to przyjadę jeździdłem i nawet się jakiegoś procentowego trunku napiję Dzień dobry Malcia.... Na duszonki przyjeżdżasz do mnie w sobotę... tylko o tym jeszcze nie wiedziałaś. Kombinuję jak tu do Małgoś jechać i niespodziankę jej zrobić.... żeby tylko tego nie przeczytała. Może razem się wybierzemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Nawet nie musisz stawać po drodze. Jak nakarmisz przed wyjazdem, to dzieci cudnie śpią w samochodzie Małgoś, nie mam jak przyjechać A Ty co znowu? Arnika, rob mi niespodzianke rob. Jeszcze Edzia z Waszych stron jedzie. Anja, no dziwnie bedzie bez Was, masz jakies 3 miesiace na kombinowanie, jak tu sie wyrwac do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.03.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 No i miała być niespodzianka A może i mężuś się wybierze.... On chyba zazdrosny jest, albo nie do końca wierzy, że można się zebrać z połowy Polski u Małgoś i pośmiać się.... Tylko co on będzie robił z tyloma dziewczynami..... On w ogóle nieforumowy jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 P. sie nim zajmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.03.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ooooo to dobrze.... Muszę nad nim popracować Małgoś... a jest w pobliżu Was jakieś spanie? Bo jakby co i wypić drinka to ja nie pojadę już, a mąż to wcale, bo prawo jazdy = chleb.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ooooo to dobrze.... Muszę nad nim popracować Małgoś... a jest w pobliżu Was jakieś spanie? Bo jakby co i wypić drinka to ja nie pojadę już, a mąż to wcale, bo prawo jazdy = chleb.... Mozecie sie walnac u mnie na podlodze - mile widziany materac i spiwor wlasny, gdyz moze zabraknac. Z tym, ze komfortu wielkiego nie bedzie, gdyz sporo osob tak padnie. A spanie to... Zalezy w jakiej cenie Cie interesuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.03.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ok. Dzięki. A nas takiej imprezie to i żal spać. A śpiworów nie mam ani jednego, materaca też... wszystko powywożone do przechowania... tylko nie wiem gdzie szukać jakby co....Ale kołdry zabrać mogę.... To tak jak śpiwór.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ok. Dzięki. A nas takiej imprezie to i żal spać. A śpiworów nie mam ani jednego, materaca też... wszystko powywożone do przechowania... tylko nie wiem gdzie szukać jakby co.... Ale kołdry zabrać mogę.... To tak jak śpiwór.... Powinnismy dac rade, malka ma zapasy materacow. Wlasnie, tylko malka nie zapomnij o pompce. Ja mam jakies rezerwowe rzeczy jak by co (wlasnie tez jade po koldre do mamy), ale jak ktos autem jedzie to prosze o zabranie co kto ma, bo potem nadprogramowe dusze (jak krolik) albo zapominalskie (jak duch) sie zdarzaja i jaja moga byc. Jak by co, to tu jest tanio i blisko http://www.krakownoclegi.pl/index.php ale faktycznie, jak macie sie przespac od 4 do 9 rano to moze lepiej na beton pasc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.03.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ok. Dzięki. A nas takiej imprezie to i żal spać. A śpiworów nie mam ani jednego, materaca też... wszystko powywożone do przechowania... tylko nie wiem gdzie szukać jakby co.... Ale kołdry zabrać mogę.... To tak jak śpiwór.... Powinnismy dac rade, malka ma zapasy materacow. Wlasnie, tylko malka nie zapomnij o pompce. Ja mam jakies rezerwowe rzeczy jak by co (wlasnie tez jade po koldre do mamy), ale jak ktos autem jedzie to prosze o zabranie co kto ma, bo potem nadprogramowe dusze (jak krolik) albo zapominalskie (jak duch) sie zdarzaja i jaja moga byc. Jak by co, to tu jest tanio i blisko http://www.krakownoclegi.pl/index.php ale faktycznie, jak macie sie przespac od 4 do 9 rano to moze lepiej na beton pasc. O 4.00 rano to już nikt pewnie adresu by nie podał poprawnie Malka I co jedziemy razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.03.2010 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 ale, że jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts