malka 12.03.2010 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ciiiiiiiiiiiiiiiiii, ostatnio mnie tak w Tarnowskich Górach pociągnął, że zmieniałam pas na przejściu dla pieszych....a przejście było przez wysepkę no ma nieco poślizgu w czasie i przestrzeni , ale nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.03.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ciiiiiiiiiiiiiiiiii, ostatnio mnie tak w Tarnowskich Górach pociągnął, że zmieniałam pas na przejściu dla pieszych....a przejście było przez wysepkę no ma nieco poślizgu w czasie i przestrzeni , ale nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.03.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 powodzenia na egzaminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.03.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Brat to sam przyjedź .... nie mogę ... wiozę Juniora jutro na egzamin powodzenia na egzaminie Siostra ... a Reszcie wspaniałej zabawy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.03.2010 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 To trzymam za Juniora - co to za egzamin A już masz wymówkę na raz następny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.03.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 To trzymam za Juniora - co to za egzamin FCE ... ustny miał tydzień temu ... teraz kilka godzin pisemnego ... A już masz wymówkę na raz następny ... jeszcze nie wymyśliłem a zdałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.03.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 No to mam wery obcykanego w englisz bratanka pewnie kiedyś bezczelnie Go wykorzystam No to myśl intensywnie, bo moja parapetówa szykuje się już w 2032, więc niewiele czasu masz Dałm ciała przeoczyłam jedno pytanie - było tak banalne,że zostawiłam na koniec, a potem mi umknęło , wyniki za dni parę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.03.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 No to mam wery obcykanego w englisz bratanka pewnie kiedyś bezczelnie Go wykorzystam ... ojciec bratanka jest obcykany ... a mama bratanka w ogóle jest biegła w tłumaczeniach pisemnych .... niedaleko pada jabłko od Pinezki i Gwoździa ... ale to się okaże 11 kwietnia przy ogłoszeniu wyników No to myśl intensywnie, bo moja parapetówa szykuje się już w 2032, więc niewiele czasu masz ... będziemy na bank .... to znaczy jak nam bank da pożyczkę na wyjazd Dałm ciała przeoczyłam jedno pytanie - było tak banalne,że zostawiłam na koniec, a potem mi umknęło , wyniki za dni parę ... o Jezu, nie musisz zawsze mieć samych piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.03.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 5- to tez ocena , wiec luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.03.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 No to mam wery obcykanego w englisz bratanka pewnie kiedyś bezczelnie Go wykorzystam ... ojciec bratanka jest obcykany ... a mama bratanka w ogóle jest biegła w tłumaczeniach pisemnych .... niedaleko pada jabłko od Pinezki i Gwoździa ... ale to się okaże 11 kwietnia przy ogłoszeniu wyników czy to sugestia,że mogę całą Gwożdzikownie wykorzystywać No to myśl intensywnie, bo moja parapetówa szykuje się już w 2032, więc niewiele czasu masz ... będziemy na bank .... to znaczy jak nam bank da pożyczkę na wyjazd Chyba na komplet balkoników Dałm ciała przeoczyłam jedno pytanie - było tak banalne,że zostawiłam na koniec, a potem mi umknęło , wyniki za dni parę ... o Jezu, nie musisz zawsze mieć samych piątek nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Maleczko bedziesz mieć na pewno bardzo dobrą ocenkę to teraz mów jak to było z tym bum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.03.2010 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 co do oceny, to chrzani mnie to....najgłupszy przedmiot w historii mojej edukacji, więc zaliczenie na naciągane 3 mnie satysfakcjonuje. Wusia, co tu gadac, stałam na parkingu - i bum, facet tak sciął zakręt,że bokiem się wkomponował w mój zgarzak, u mnie mała ryska, gośc nie ma tylnych drzwi, potem policja, ustalanie winnego....fujjjjjjjjjjjjj, jak mozna tak kłamac, ale finisz nie zły, choc go końca szedł w zaparte-ja odpuściłam.Nie mam czasu ani ochoty bujac się po sądach, a na panu wcześniej czy później się to zemści - ja to wiem Policjanci mnie mocno zbajerowali, ale mają rację, czasem nawet własne zasady można nagiąc dla spokoju-docenili to , jednak policjant też człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.03.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 ale skurwiel, niech mu wszystkie drzwi w aucie odpadna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 13.03.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 To nic . Jeden pracownik u mnie miał stłuczkę . Był poszkodowany . Sprawca zadzwonił po dwóch kolegów którzy zdążyli przyjechać przed policją . Wszyscy świadczyli na jego niekorzyść . Choć na logiką skąd się ich tam wzieło trzech naraz ? Teraz sprawa w sądzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.03.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 No jechali z nim przeciez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 13.03.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 A ich samochody to na autopilocie dojechały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.03.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Najwazniejsze, ze nikomu sie nic nie stalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.03.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 dzień dobry Malcia masz po prostu lepszą furę i piękny przestronny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.03.2010 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Wusia mam Twoją michę Nie masz wyjścia , musisz odwiedzić mnie jeszcze raz a domek mój...stodoła z dziurą, ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.03.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Dzieki Kochana i Slubny tez. To kiedy nastepna impreza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts