wu 14.03.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 dobry wieczór Malka Skarbie Ty mój najdroższy się trzza bedzie kiedyś zmówić i daj spoikój nie grzesz mój to rzeczywiscie stodołę przypomina a Twój zgrabniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.03.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Hej Maluś cieszę się, że udało ci się zerwać z zajęć i pokazać nam swój prześliczny domek Bardzo mi się podobał, a szczególnie dziura I nie waż się zabudowywać antresoli, bo osobiście przyjadę i ją rozbiorę duża buźka dla ciebie i A oraz podziękowania za przemiłą imprezkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.03.2010 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Wusia, koniecznie Lidziu i ja dziękuję Jak zwykle bawiłam sie świetnie - grunt to doborowe towarzystwo, nigdy nie zawodzicie. Duża buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.03.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Malka milo było znowu Was spotkać i tym razem choć trochę pogadać z Tobą w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.03.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 heloł Przylazłam tu podziękować za wspólne chwile Fajnie było Cię poznać No i przekaż proszę pozdrowienia mojemu "kuzynowi" Buziaki córka Frankensteina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.03.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 heloł córka Frankensteina chciałabyś za wysokie progi, kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.03.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 heloł córka Frankensteina chciałabyś za wysokie progi, kochana buhahhahahha mogę być służąca pana F. Ale serio, patrzę jednym kaprawym okiem w lustro i myślę sobie że tak powinna wyglądać jego córka, jeśli oblicze dziedziczy się po rodzicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.03.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Co by było gdyby męża nie było.... W życiu by nie uwierzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.03.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Malka, dziecino - doczłapałam do Ciebie last but not least Super domek a dziura istne cudo! Ale jeśli idzie o antresolę to jakby co to ja Lidszu pomogę. szkoda, zę Cię nie było u Efilo bo ona ma taki stół, który by tobie pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.03.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 zapewniam Cię że uwierzyłby... Mnie się dziwne różne rzeczy przytrafiają Kiedyś skręciłam nogę wycierając buty na wycieraczce. Do pracy wchodziam. Na płaskim byłam obcasie, żeby nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 A co ci sie stalo na imprezie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.03.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 masz na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 No widze, ze impreza byla pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.03.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 no ba! w końcu była u Małgoś Żadna inna, poza pierwszą, klasa nie wchodzi w rachubę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.03.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 efekt tej twojej niebudowy zrobił na nas wrażenie, dziura jest super !!!!! i bardzo sie ciesze że kolejny raz mogłam z toba pogadać i koniecznie pozdrów A. ( dał się przekonać to trzeba to mocno docenić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.03.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 I ja wpadłam się przywitać i powiedzieć że mi się też bardzo efekt Twojej niebudowy podoba i bardzo się cieszę, że się znowu spotkałyśmy i pogadałyśmy Buziaki dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Cholera, teraz bede musiala jakas zajefajna umywalke kupic, i co Ty mi zrobilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.03.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 dobry wieczór Malcia ale w sumie to TY też byś mogła mnie napaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.03.2010 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Dziewczynki - miód na moje serce lejecie, ja cały czas w stresie żyłam, czy z niebudowy uda nam się zrobic coś co choc trochę będzie przypominało lokal mieszkalny, a nie jedynie schowek na rzeczy różne Edziu - mnie też było szalenie miło powiedz, czy schabik wyszedł z Twojej kuchni ? madmegs-Ty i tak szczęściara jesteś, by utożsamiac się z rodzinkę F. musisz święty beton całowac,mnie wystarczy brak makijażu Irma- za tę dziecinęto ja Cię ozłocę i za wszystkie miłe słowa pod adresem naszej chałupy, takie słowa z Twoich ust, to czysta rozkosz Małgoś- sama tego chciałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.03.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 ... hmmm .. ja też w wielu postach pisałem dobrze o Waszej chałupie ... a mnie nie wymieniasz ... hmmm .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts