malka 16.03.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Wusia, coś taka niezdecydowana Małgoś, w czapce, nie obeschnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.03.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Malcia w sensie że nie wiem co łatwiej pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.03.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Brat - zaczęłabym się bać ... ja też ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Wusia, coś taka niezdecydowana Małgoś, w czapce, nie obeschnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.03.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Wusia, coś taka niezdecydowana Małgoś, w czapce, nie obeschnie Dawaj w czapce Ty tej czapki nie zgub, poważnie. To moja ulubiona, z liceum jeszcze. Prawie tak wiekowa jak ja, to zabytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2010 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Przeglądam rejestr zabytków i ni ptaka nie ma tam Twojej czapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.03.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Malka, bo Ty źle szukasz. W muzeum w mojej rodzinnej miejscowości jest w spisie pod nr 327 kat. "lokalne" z dopiskiem " wypożyczone na ćwierć wieku". Muszę dbać żeby nitek z pompona nie pogubić, bo jak potem oddam? Samą czapke? bez pompona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Dzień dobry wpadłam powiedzieć :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 dzień dobry Wioluś mam nadzieję że nitek w pomponie nie policzyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.03.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Doberek Oj ale mi narobiliście smaka na ten chlebek Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.03.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Cos czuje, ze juz dzisiaj nie bedzie sladu po chlebku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 17.03.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Dzień Dobry przyszłam powiedzieć Właśnie skończyłam bardzo wciągającą lekturę, jaką jest Twój dziennik malko i muszę , ale to muszę, powiedzieć, że dalej jestem pełna podziwu dla cierpliwości i samozaparcia. No tyle co musieliście przejść... Ale jakie efekty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.03.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Afrodyto, witaj dziękuję, miło się czyta takie słowa....kurna, ale nie powtarzajcie za często bo w samouwielbienie wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.03.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 ... No Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Malka... wiosna idzie... to bierzemy się do roboty.... Czy w ogródku, czy w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.03.2010 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 ... No nie mówi się no tylko noł Wiola, nie chce mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Quźwa to nich Ci się zachce... Bo nie masz przestrzeni, bo niebudowę trzeba skończyć, bo mały do szkoły idzie i miałby swój pokoik, bo..... I bo po co płacić za bloki i to nie swoje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.03.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Quźwa to nich Ci się zachce... Bo nie masz przestrzeni, bo niebudowę trzeba skończyć, bo mały do szkoły idzie i miałby swój pokoik, bo..... I bo po co płacić za bloki i to nie swoje.... To prawda, Arnika mi o tej porze też by się nie chciało A poważnie...nie potarfię się obudzić ze snu zimowego , ciągle chce mi się spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Quźwa to nich Ci się zachce... Bo nie masz przestrzeni, bo niebudowę trzeba skończyć, bo mały do szkoły idzie i miałby swój pokoik, bo..... I bo po co płacić za bloki i to nie swoje.... To prawda, Arnika mi o tej porze też by się nie chciało A poważnie...nie potarfię się obudzić ze snu zimowego , ciągle chce mi się spać Dzień dobry pobuuuuuuuuudka :P Obudziłyście się? Ja szaleje, tylko jak zrobić bardzo duużo za niewiele kasy... Już mi brakło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.03.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Prawda, to wszystko prawda, ale po pierwsze lenia zimowego mam,po drugie, nie lubie półśrodków i prowizorek, a tu funduszy brak na to co chce zrobić. Tak,że pewnie nie szybko zaczniemy coś bardziej spektakularnego robić. Jak wiesz, my nie planowaliśmy budowy, tylko mały remoncik i na tyle mieliśmy odłożona kasę, a tu jeszcze tak popłynęlismy echhhhh szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts