Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

Nooo wiem...

Ja też właśnie wczoraj wydałam ostatnią kasę... Mam jeszcze do zapłacenia kocioł, bramę i kafle... są zamówione, ale trzeba dopłacić... A już na robociznę i klej kafli nie ma, a wanna, baterie, umywalki.... Na razie brak.

Muszę więc szybko sprzedać autko, to będę kontynuować szybko....

W niedzielę jadę na giełdę :cry: :cry: :cry:

Ale przeprowadzka najprawdopodobniej czerwiec... no bo w maju nie zdążymy za nic...

A już mam dość wynajmowanej klitki za kosmiczną kasę.... Nie stać mnie....:roll: :x

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kogo pytasz?

Bo jka dzisiaj od 6.00 na necie jestem....

To prawda, spać nie mogę....

Teraz kołacze mi się co zrobić z tym salonem.....

Nic nie wiem i nie mam pojęcia co i jak zrobić :roll: :roll: :roll:

Wiolasz .... mnie właśnie też wczoraj skończyła się kasa.... :x :x :x

I nie wiem co mam zrobić :roll: W niedzielę jadę autko sprzedać :cry: :cry: :cry:

Ale jak sprzedam, to wykończę.... dom, albo siebie....

ja wolałabym męża sprzedać niż moje autko :o

Nad wyborem autko czy dziecko troche bym się zastanowiła ale nie daję gwarancji że wybór byłby oczywisty :roll:

Mój M. nastawia budzik na 5:30 :o i nic nie daje przestawienie po cichu, skubaniec jakiś wewn. ma i wstaje i mnie budzi. Nie wiem na co on rano liczy jak mnie budzi... Ja wygladam wtedy jak zombi z wściekłosci..

Alez kochani to jest normalne... już niejeden inwestor pisał, ze na etapie stanu surowego się szaleje... a potem coraz bardziej zaciska pasa... bo cegła od cegły się ile moze różnić w cenie - 5 zł max :p

A lampa od lampy?

Kibelek od kibelka?

płytka od płytki?

parkiet od parkietu?

setki złotych za jedną jednostkę miary - jaka by ona nie była :)

Ja ostatnio tez się zaczynam zastanawiac nad tym, czy warto iść na półśrodki? mocno myślę....

ja różnie

czasem odpuszczam a czasem wole zacisnąć pasa, uzbierać i kupić dokładnie to co wymarzone. odpuściliśmy szklaną balustradę. zamiast 14 tysiecy kosztowała nas 2. może nie jest jakaś super szczękoopadająca ale jestem zadowolona z decyzji. czasem warto spasować

taaa, tylko u mnie najgorsze jest to, ze jeszcze setek rzeczy nie ma w domu a ja się na ogrodzenie uparłam ze względu na psa. Normalny człowiek to by się ostro w głowę popukał a ja tu cuda wianki chce robić.

Ale już mam humor lepszy bo mój sponsor prywatny powiedział ze dołoży i mam swojej pięknej główki nie kłopotać bzdurami :wink:

Może jeszcze na kinkiety skombinuję ciutke :roll:

Wiolaszku ja jeszcze nie miałam tynków, a już ogrodzenie stanęło... Na razie siatka , ale furtka i brama już docelowe są.

I też mi mówili... ty się puknij w głowę.... Po co Ci ogrodzenie... teraz na zimę....

A teraz jest jak znalazł i kasy nie ma...

Efi, nie wiem jak tam u Ciebie ale ja jestem córunią tatunia :wink:

Arnika, u nas sąsiedzi nie mają ogrodzenia, ale my ze względu na sukę łazęgę robimy: żeby ludzi nie obszczekiwała i nie truła się pestycydami z pól. Co 2 miesiące ratuję ją od jakiegoś zatrucia w klinice to pożera za każdym razem pół najniższej krajowej. Wiesz ile lamp miałabym za te pieniądze?

Efi, nie wiem jak tam u Ciebie ale ja jestem córunią tatunia :wink:

Arnika, u nas sąsiedzi nie mają ogrodzenia, ale my ze względu na sukę łazęgę robimy: żeby ludzi nie obszczekiwała i nie truła się pestycydami z pól. Co 2 miesiące ratuję ją od jakiegoś zatrucia w klinice to pożera za każdym razem pół najniższej krajowej. Wiesz ile lamp miałabym za te pieniądze?

Oj wiem, wiem... sama mam psa....

A ja już niestety nie mam rodziców :cry: :cry: :cry: I kto mnie zaadoptuje :roll: