Arnika 17.03.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Nooo wiem... Ja też właśnie wczoraj wydałam ostatnią kasę... Mam jeszcze do zapłacenia kocioł, bramę i kafle... są zamówione, ale trzeba dopłacić... A już na robociznę i klej kafli nie ma, a wanna, baterie, umywalki.... Na razie brak. Muszę więc szybko sprzedać autko, to będę kontynuować szybko.... W niedzielę jadę na giełdę Ale przeprowadzka najprawdopodobniej czerwiec... no bo w maju nie zdążymy za nic... A już mam dość wynajmowanej klitki za kosmiczną kasę.... Nie stać mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.03.2010 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 a mnie nie stać na prowizorki - już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 17.03.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 a mnie nie stać na prowizorki - już nie Taaa...prowizorki mają to do siebie, że im bardziej prowizoryczne, tym mniej się chce je naprawiać. Mieszkam w prowizorce.....od 9lat A miało być tylko na rok, dwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.03.2010 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 i tego się boję, nasze obecne mieszkanie to jedna wielka prowizorka, bo miało być na chwilę, a właśnie stuknie 8 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.03.2010 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Czesc Wiecie, to gadanie o prowizorkach natchnęło mnie, ze brama ma być też docelowa. I w ten oto sposób potrzebuję dodatkowe 5 tys. Nie znacie kogoś, kto ma za duzo? Oddam sie tanio (na chwilę ) Jakby coś to namiary na PW proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.03.2010 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Wiola jak już znajdziesz to daj cynk a co Ty spać nie możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Kogo pytasz? Bo jka dzisiaj od 6.00 na necie jestem.... To prawda, spać nie mogę.... Teraz kołacze mi się co zrobić z tym salonem..... Nic nie wiem i nie mam pojęcia co i jak zrobić Wiolasz .... mnie właśnie też wczoraj skończyła się kasa.... I nie wiem co mam zrobić W niedzielę jadę autko sprzedać Ale jak sprzedam, to wykończę.... dom, albo siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.03.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 ja wolałabym męża sprzedać niż moje autko Nad wyborem autko czy dziecko troche bym się zastanowiła ale nie daję gwarancji że wybór byłby oczywisty Mój M. nastawia budzik na 5:30 i nic nie daje przestawienie po cichu, skubaniec jakiś wewn. ma i wstaje i mnie budzi. Nie wiem na co on rano liczy jak mnie budzi... Ja wygladam wtedy jak zombi z wściekłosci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.03.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Doberek Ja też bym chętnie skorzystała z usług jakiegoś sponsora Jak znajdziecie chętnego, to może i mnie przygarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Jesuuu ja też poproszę o troszkę sponsoringu Nawet bank mnie nie chce.... Mam chyba za mały domek.... A jak sprzedam moje autko to zawsze zostaje mi do dyspozycji turbolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 ja już na takim etapie że moje konto dawno jęczy o jakieś zasilenie więc wiem coś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.03.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Alez kochani to jest normalne... już niejeden inwestor pisał, ze na etapie stanu surowego się szaleje... a potem coraz bardziej zaciska pasa... bo cegła od cegły się ile moze różnić w cenie - 5 zł max A lampa od lampy? Kibelek od kibelka? płytka od płytki? parkiet od parkietu? setki złotych za jedną jednostkę miary - jaka by ona nie była Ja ostatnio tez się zaczynam zastanawiac nad tym, czy warto iść na półśrodki? mocno myślę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 ja różnie czasem odpuszczam a czasem wole zacisnąć pasa, uzbierać i kupić dokładnie to co wymarzone. odpuściliśmy szklaną balustradę. zamiast 14 tysiecy kosztowała nas 2. może nie jest jakaś super szczękoopadająca ale jestem zadowolona z decyzji. czasem warto spasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.03.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 taaa, tylko u mnie najgorsze jest to, ze jeszcze setek rzeczy nie ma w domu a ja się na ogrodzenie uparłam ze względu na psa. Normalny człowiek to by się ostro w głowę popukał a ja tu cuda wianki chce robić. Ale już mam humor lepszy bo mój sponsor prywatny powiedział ze dołoży i mam swojej pięknej główki nie kłopotać bzdurami Może jeszcze na kinkiety skombinuję ciutke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Wiolaszku ja jeszcze nie miałam tynków, a już ogrodzenie stanęło... Na razie siatka , ale furtka i brama już docelowe są. I też mi mówili... ty się puknij w głowę.... Po co Ci ogrodzenie... teraz na zimę.... A teraz jest jak znalazł i kasy nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 a takich sponsorów prywatnych to nie można wypożyczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.03.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Efi, nie wiem jak tam u Ciebie ale ja jestem córunią tatunia Arnika, u nas sąsiedzi nie mają ogrodzenia, ale my ze względu na sukę łazęgę robimy: żeby ludzi nie obszczekiwała i nie truła się pestycydami z pól. Co 2 miesiące ratuję ją od jakiegoś zatrucia w klinice to pożera za każdym razem pół najniższej krajowej. Wiesz ile lamp miałabym za te pieniądze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Efi, nie wiem jak tam u Ciebie ale ja jestem córunią tatunia Arnika, u nas sąsiedzi nie mają ogrodzenia, ale my ze względu na sukę łazęgę robimy: żeby ludzi nie obszczekiwała i nie truła się pestycydami z pól. Co 2 miesiące ratuję ją od jakiegoś zatrucia w klinice to pożera za każdym razem pół najniższej krajowej. Wiesz ile lamp miałabym za te pieniądze? Oj wiem, wiem... sama mam psa.... A ja już niestety nie mam rodziców I kto mnie zaadoptuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.03.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Arnika, na adopcje to poszukaj na serwisach, to sie teraz ładnie nazywa sponsoring Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Wiola nie poszukam... za stara jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts