Achaja 31.03.2010 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 widzisz, efekt zaskoczenia bywa piorunujący aż po same końce jak to mówią Dobranoc Maluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2010 00:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 31.03.2010 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Pobudka . Było do nocy gryzmolic na forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.03.2010 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Fenix, ale Malka jest chociaż w temacie i na czasie a Ty i ja, którzy w nocy spaliśmy smacznie (tak zakładam ) teraz musimy nadrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 31.03.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Kto spał ten spał . U mnie jest tak , mały nie śpi - nikt nie śpi . A co do forum to z lektury wynika , że dopiero się zacznie . Kolejne wypowiedzi dolewają tylko oliwy do ognia . Atmosfera zamiast się rozrzedzac tylko się coraz bardziej zagęszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.03.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Oj Fenix, współczuję... To Ty biedaku teraz dlatego ciągle o tych cyckach myślisz i o przytulaniu. Ze snem Ci sie pewnie kojarzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 dzień dobry aaaaaa to już kumam czemu Fenix tak ciągle cycusie i przytulanie toż Go Mały od cycka odstawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Dzieląc się jajkiem,w te piękne Święta,życzymy samych radości.Niech będzie zdrowie, niech będzie szczęście, dobrobyt niech u Was gości http://www.voica.misje.pl/wielkanoc1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2010 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Wusia, dzięki za życzenia Wiola, szczęśliwi Ci co spali Fenix- masz chłopie klasę, chyle czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Malka doczytałam u Małgoś szczęki z podłogi podnieść nie mogę szczerze mówiąc ale widzę że jest kilka naprawdę mniam osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2010 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Szkoda gadać, jak juz towarzysz czepił się matki Fenixa - wiedziałam ,że bedzie to "merytoryczna " rozmowa ...ale niczego innego nie winnam się spodziewać, nie pierwsza jatka przez nich wywołana , ale mam nadzieją, że ostatnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 31.03.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Hejka! Taaaa... ostatnia - nie licz na to Przeca nikt ich na banana nie posadził, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Malka no ale bez jaj jakkolwiek to zabrzmi kazdy robi jak uważa jeśli ja chcę u siebie w komentach pierdoły popychac to to robie i nikomu nic do tego bo to moje komenty i jeśli to komuś nie odpowiada to nie musi zaglądać, jak ktoś przychodzi z merytorycznym pytaniem dotyczącym budowy to w miarę wiedzy odpowiadam albo podpowiadam kto wie jak ja nie wiem ale żeby robić awanturę bo ktoś nie prowadzi tylko czysto budowlanych komentów po to mam dziennik jakby nie było a jeśli komuś nie odppowiada że się czasem zagląda li tylko z sympatii albo zapytać co słychać to takich komentów z kolei ja odwiedzać nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2010 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Wusia, ale Ty to rozumiesz...niektórzy nie, ale za to obrażać i krzyczeć lubią Achaja - przestałam się łudzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 no tak Malka bo ja dziwna jestem nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2010 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Ty w ogóle to jesteś dziwna inaczej, wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 a mogłabyś tak precyzyjniej co rozumiesz przez dziwna inaczej bo nie wiem czy to komplement czy zniewaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.03.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Alleluja dziś śpiewajmy, Bogu cześć i chwałę dajmy,Bo zmartwychwstał nasz Zbawiciel,Tego świata Odkupiciel. Zdrowia, radości i powodzeniaTo są najszczersze moje życzenia. http://janbar.jgora.pl/images/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2010 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Wusia z moich ust w stosunku do Ciebie, zawsze komplementy nic innego buy mi nie przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2010 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Dzięki Nitka, Tobie i Twoim bliskim,najlepszego na te święta i po też Ale mi się wsztrzeliła w rozmowę o dziwności Wusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts