Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nituś na urlopie też nie wstaję wyspana :roll: może ja źle śpię :lol:

aaaaaaaaaaaa to ja już wiem.... może Ty poprostu zacznij ODPOCZYWAĆ... :p a nie tylko spie i śpie :p

bo wiesz, śpi się we dwoje a samemu to się odpoczywa :p

A ja dalej będe uparcie twierdził że to burza w szklance wody . Niektórzy doznali poważnych zaburzeń w postrzeganiu i trudno im teraz zachować właściwe proporcje , a liczby są niestety okrutne.

A ja sie ciesze, ze taka dyskusja w koncu jest, poniewaz do tej pory wszyscy zaciskali zeby, co gorsze watki byly usuwane i dalej wszystko bylo gites. Jak mnie ten na "r" przywital slowami "mam cie w rzyci", a potem lazil i wklejal cytaty z dziennika wyrwane z kontekstu byle gdzie, na najlepszym doradcy wrecz zaczal pisac, ze ja sie chwale, ze oszukuje wykonawcow, ze opluwam sasiadow (a sprawa piankowacza byla wtedy w prokuraturze) - nie reagowalam, bo myslalam, ze nie karmiony sie uspokoi, ale nieeeee - on sie po prostu nigdy nie myli w ocenach i musi, po prostu musi swoja zolc wylewac. To jest takie... niemeskie. Reszty towarzystwa nawet nie chce mi sie komentowac. Komentarze u mnie - paradoksalnie - swiadczyly o tym, ze jeszcze kogos obchodza ci ludzie, ale po wczorajszym... bez jaj. 8)

Achaja, jak mój ślubnu zobaczy,żeś mu uszka doprwawiła :evil: :lol: :lol:

Dzięki Gwiazdeczko, wielkie dzięki :D

Fenix, zbierało się , zbierało i w końcu pierd..ęło , to musiało się stać, lecz nikt nie znał dnia ani godziny.

A dla Ciebie szacun za opanowanie....wielki szacun i chylę czoła