Nelli Sza 04.04.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Oooo, widzę, że buźka na końcu mojej wiadomości pojawiła się (ale zrobiłam ją na klawiaturze, więc tylko dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.04.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Ja też nie potrafię nic wstawić... I nie umiem wstawić w stopce dziennika i komentarzy... Witaj w klubie Neli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.04.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Co do wstawiania zdjęc , robicie to co zwykle "kopiuj adres obrazka" i teraz klikacie na tę ikonkę z drzewem (te obok tej w kształcie ziemi) i wklejacie adres . Należy pamiętać o tym żeby skasować te http:// na początku bo się zrobi masło maślane i zdjęcie się nie wklei . Potem zatwierdzacie i jest Arnika w sygnaturach musisz linki poedmienić na te aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.04.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Ty sie Fenix nie wymądrzaj, Kubicę ogladaj.JAk strona po stronie, jak klikam na dzienniki budowy i doopa, tylko kilka mi wyskakuje.Wogle dlaczego wszystkie informacje od aministratora są po angielsku? W Polsce mieszkamy, nie? nie musze byc anglojęzyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.04.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Nic się nie dzieje . Cały czas 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.04.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Malka, ponieważ jaja nie dają mi spokoju, więc sama sobie napisałam: nawias img nawias potem zdjęcie i na końcu nawias ukośnik img nawias )))))))))))))) No i są, proszę specjalnie dla CIEBIE !!!!!!!!!!!!!!!!! Ufff, ale się namęczyłam http://arch.blox.pl/resource/marthastewart_com_dekoracje_wielkanocne_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.04.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 dobra, a jak skrócić odnośnik do dziennika?Nelli, umiesz ręcznie? Fenix, wiem, że 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.04.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 (edytowane) "Dziennik[/ur]" Spróbuj . Nie zapomnij dopisać l w url na końcu. Edytowane 4 Kwietnia 2010 przez Fenix999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.04.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Malka, wlasnie sobie uswiadomilam, ze gdybys przepisala dziennik w nowe miejsce to tam jest opcja blokowania dostepu ignorowanym uzytkownikom. Moglabys w ten sposob bezpieczniejsza byc. Calusy swiateczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.04.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Dzieki Feniks, już próbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.04.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Nie mogę, jakieś dziwne po angielsku mi wyskakuje:\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.04.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 A jakiej przeglądarki używasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.04.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 IE albo Firefoxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.04.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Spróbuj opere . Chociaż wczoraj na fiefoxie nie miałem problemów . Generalnie jade na operze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.04.2010 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Neli dzięki za jajk - piękne są a ja ciąh\gle nie mogę znależć Twoich komentów, więc tu przyjmij życzenia ode mnie A w ogóle Wy jesteście nienormalni....na spacer, a nie przed kompem w taki piekny dzień siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.04.2010 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Malka, wlasnie sobie uswiadomilam, ze gdybys przepisala dziennik w nowe miejsce to tam jest opcja blokowania dostepu ignorowanym uzytkownikom. Moglabys w ten sposob bezpieczniejsza byc. Calusy swiateczne! aaaaaaaaaa no tak...tylko jeszcze trzeba mieć dziennik ....mój gdzieś się zagubił w trakcie przeprowadzki ...myślę, że wszystkie dzienniki bez wpisów w tym roku diabli wzięli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.04.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 http://www.matkapolka.com.pl/picart/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.04.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Trzeba było napisać przynajmniej "Nic się nie dzieje" . A na spacerze to wczoraj byliśmy . Dzisiaj pogoda nie sporzyja na spacery z małym dzieckiem , wieje strasznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.04.2010 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Hej,Wczoraj na spacerze byłam, po obiedzie, taaaaki kawał przeszliśmy, ze potem padliśmy. a dzis pada, moje kolana sie nie myliły.Miłego 2 dnia świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 05.04.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 [b]Malka, dobrego humoru w te Święta![/B] http://lh5.ggpht.com/_O7dQsYTRHXk/S7NAC8Tq3DI/AAAAAAAADl8/f55iGSQR-Ko/funny-easter-pic.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts