malgos2 09.04.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 o jeeeeeeeeee:oops: To kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.04.2010 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 zgłupiałaś dopiero ci się w mankiet wypłakiwałam, że od poniedziałku to z nadmiaru roboty se w łeb strzelę,a ta wyskakuje mi z lenistwem na piwku :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 zgłupiałaś dopiero ci się w mankiet wypłakiwałam, że od poniedziałku to z nadmiaru roboty se w łeb strzelę,a ta wyskakuje mi z lenistwem na piwku :no: No dobra, ale od poniedzialku do kiedy? Do srody? Daj spokoj, musimy sie uchlac razem, bo jak jest impreza to nigdy nie mam czasu z Toba porzadnie doopy ludziom obrobic (glupio tak jak stoja obok). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.04.2010 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 no myslę,że skończę gdzieś na przełomie sierpnia / września, no chuba,że cud się stanie to końcem czerwca .... ale jakis dzionek w tygodniu moze wykombinuję początek maja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 no myslę,że skończę gdzieś na przełomie sierpnia / września, no chuba,że cud się stanie to końcem czerwca .... ale jakis dzionek w tygodniu moze wykombinuję początek maja ? Nooo, 5-ego mam urodziny. Albo mozesz mnie pocieszac 6-ego, jak P. wyleci... Albo w ogole kiedy chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.04.2010 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 sięzgadamy jak bedzie trochę blizej ,ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 sięzgadamy jak bedzie trochę blizej ,ok ? No dooooobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.04.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Ojojoj wiosna przyszła, żaby się rozmnażają na potęgę ale widzę że nie tylko je wzięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.04.2010 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 cze Monia, a kto jeszcze ? Kondzio bedzie miał braciszka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.04.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) dzień dobry :no::no: Edytowane 9 Kwietnia 2010 przez barranki2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.04.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 A w ogóle to ktoś wi gdzie się ustawia czas? Bo zegar forum jest mniej więcej o dwie godziny do tyłu w stosunku do realu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.04.2010 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Baranku - bo tu czas płynie inaczej :lol2: Dziubku - ustawienia > zaawansowane ustawienia>ustawienie daty i czasu> strefa czasowa>GMT +2.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Podprawilam caly dziennik - kazdy wpis ma swoj tytul - jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.04.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 No dopsze. Ale ta wersja forum ma jeden plus. Wreszcie mi się zmieściła sygnaturka cała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.04.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Ja wolałam dziennik w starej wersji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.04.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Podprawilam caly dziennik - kazdy wpis ma swoj tytul - jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. No dopsze, ale skąd go w ogóle wzięłaś? Czy masz go w tej zakładce, co jest dziennik, czy gdzieś gdzieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 No dopsze, ale skąd go w ogóle wzięłaś? Czy masz go w tej zakładce, co jest dziennik, czy gdzieś gdzieś? Teraz tam jest, bo tam sa dzienniki w nowej wersji. Ty go masz tam gdzie dawniej czyli kilknij w swoj wlasny podpis, et - voila! Pod awatarem masz "dodaj do dziennika" - mozna przerzucic dziennik samemu w nowe miejsce, ale trzeba to robic post po poscie (chronologicznie) i usuwac "quote". Redakcja cos pisala, ze sami beda to robic, wiec nie wiem, czy warto sie meczyc, ja sie pomeczylam i przy okazji troche pozmienialam. Nowe dzienniki mozna sledzic rssami, suuuuuper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.04.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Aha . To się zastanowiem Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.04.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 cześć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.04.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 ... i czołgiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts