wiolasz 11.04.2010 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Czesc;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.04.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Mow mow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.04.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 eeeeeee no w towarzystwie nie ma tajemnic gadać mnie tu o najnowszych bajkach dzień dobry.... u mnie jakby słonko się przebijało.... ale wczoraj na działce przegięłam i nie wiem czy przeziębieniem tego nie zapłace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.04.2010 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Mow mow nie musi, ja w Niej czytam jak w otwartej ksiedze cze dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 nie musi, ja w Niej czytam jak w otwartej ksiedze cze dziewczynki Tak jest, z malka sie znamy jak konie z duzym biustem (no przeciez nie napisze, ze jak lyse...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 11.04.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 (edytowane) Dopiero teraz po tym jak przeczytałem w temacie ,,Jak się wyrwać z psychicznego doła"przeczytałem twój dziennik od deski do deski. ....Fachowców współczuje naprawdę , takich to powinni....Ale widzę ,że sobie jakoś poradziliście , to fajnie. Teraz tylko przeprawa sądowa z tymi pseudo fachowcami. Ale tka to już jest. Naprawdę piękny dom , nie spodziewałem się nawet ,że można coś takiego stworzyć z takiej ruiny. Jak to napisać ,żeby nikogo nie obrazić . O ile moi znajomi nie spisują lub zapominają spisać umowę z wykonawcami budowlanymi o tyle wszyscy jak jeden mąż przy kupnie domu, mieszkania tak sporządzają umowę ,że lepiej jest starym właścicielom opuścić budynek przed czasem danym przez nowego właściciela bo inaczej poważne kary finansowe. Nie wiem jakie teraz kary wpisuje się kary ale , 20 lat temu ( może było inaczej i można było wpisywać wyższe kary) ale moja ciotka za nie opuszczenie domu w terminie nie dostała więcej pieniędzy niż zaliczkę czyli 1/3 wartości domu. Czyli strata ogromna .W twoim wypadku należało zrobić podobnie zapłacić te 2-3k zaliczki a resztę po wyprowadzce. Jak się spóźnią no to bye bye pieniądze a może tylko ich część.Ludzie boją się tych kar i wyprowadzają się. Wiem to an przykładzie kolegi , który do końca tego miesiąca ma opuścić swój dom a nowego jeszcze nie skończył i teraz będzie musiał wynajmować mieszkanie. Ale mądry polak po szkodzie. Edytowane 11 Kwietnia 2010 przez Łukasz789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.04.2010 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 To twardziel jesteś,że przebrnałeś, ja bym juz nie dała rady tego przeczytać Dziękuję,za słowa uznania, choc do pięknego to daleka droga, jeśli w ogóle się uda. Warunkiem zakupu domu była zapłata całości przed wyprowadzką ówczesnych właścicieli- za pieniądze ze sprzedaży budowali nowy dom. I może wszystko było by ok, bo poza nerwami przez te pare dni dłuzszego ich mieszkania tam, nic nie straciiśmy, gdyby nie fakt, że zataili przed nami wiele wad budynku, których nie dało się wykryć, przed rozbiórką pewnych elementów (np g-k na scianach, fragmenty stropu) i tu juz ostro popłynęliśmy Narazie odpoczywamy budowlanie, do czasu,aż uzbieramy konkretne pieniądze by ruszyć dalej...trudno mi nawet podejrzewać kiedy to nastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Bedziemy emerytkami forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.04.2010 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 nooooooooooo z balkonikami i protezami szczęk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Nooooo... Moze juz zacznijmy kronike foruma prowadzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.04.2010 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 dla potomnych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Nooo, dla wnukow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.04.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 moich, czy Twoich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ty masz wieksze szanse poki co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.04.2010 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 no myslałam,że o Twoich mowa, to nie musimy się spieszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.04.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 ja też pomilczę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.04.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 nooooooooooo z balkonikami i protezami szczęk yyy ja się nie piszę Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 dobry wieczór ale co to za frajda z wypadającym kłapaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.04.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Bry..tak na szybko bo ani siły, ani ochoty nie mam dziś na nic..... maiłam włam na budowę, powybijane okna skradzione przedmioty.....ale to pikuś w porównaniu ze świadomością, że ktoś był , ktoś tam wszedł......bez naszej zgody... lepszej nocy Wam i sobie zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.04.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 ... trzymaj się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts