Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anja, to nie ten, najtańszą widziałam koło 8 k , ale wersja do zabudowy

Marta, zaspokoję Twoją ciekawość (Madzia nie czytaj, nie chcesz znać tej ceny ;), nr 3 kosztuje ok 30 tysi :D, ale ponoc mozna taniej kupić (taniej to znaczy za 24 :D )

myślę,że jesteście równie mocno rozbawione jak ja - lodówa,za cenę sredniej klasy samochodu :lol2::lol2::rotfl:

Jak jeszcze gotuje do tego i podaje, to bierz i nie zastanawiaj sie.

Jak nie, to kup zwykłą za 2 tys max, i tak po 5-7 latach one wszystkie o dupę potłuc bedą. Albo się zepsuje albo nowości wejdą niezłe a wtedy bedzie stać Cię na lepszą.

Małgoś dobrze gada, to tylko lodówka.

Jak kupisz zwykłą, i zostawisz oklejoną w folię, jak Efilo miała w zielonej, to wszyscy bedą myśleć że to cud techniki AGD :D:D:D

Malka, to tylko lodowka, wis?

Małgoś dobrze gada, to tylko lodówka.

ja mm odrobine samokrytyki i w związku z tym świadomość o swoim lekkim odchyle psychicznym, ale żeby mnie od razu traktować ja upośledzoną intelektualni, to tego sie po koleżankach nie spodziewałam......... fochhhhhhhhhhh

no Maluś widzę, że szalejesz ;)

te lodówki niektóre fajne, ale za taaakąąą cenę :o, to naprawdę duuuuużżżżaaaa przesada

mój M dał się namówić na zwykłego s'b's'a, a na takie cudo, to by nawet nie spojrzał. Za 30 tyś możesz mieć meble do całej kuchni, a nie tylko lodóweczkę :lol2:

u mnie ze względu na brak spiżarki i możliwości posiadania 2 lodówki będzie s'b's, a obok podblatowa winiarka :D

ja mm odrobine samokrytyki i w związku z tym świadomość o swoim lekkim odchyle psychicznym, ale żeby mnie od razu traktować ja upośledzoną intelektualni, to tego sie po koleżankach nie spodziewałam......... fochhhhhhhhhhh

No czekaj, czekaj... To Ty nie jestes uposledzona intelektualnie??? :no::rolleyes:

:rotfl::rotfl::rotfl:

No to uśmiałam się.....

Podobało mi się, że Efi lodówka w zielonej folii to cud techniki był.....

Że mała upośledzona? Noooo nie wiem....

Ale, żeby doktorat od razu z lodówki robić......? Malka a gdzie magisterka?

Wiecie co uśmiechu było mi potrzeba :D

Malcia wpadnij kiedyś na kawkę... ... Mam rozpuszczalną, parzoną, mleczko, herbatkę....

No co za mało???????????

Aaaaa i pooglądasz na żywo.... bo Boss mówi, że ja wydziwiam...... A to, że woda kapie z kranu... to pryszcz....