markoto 11.05.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 za logo na lodowce biora 30tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.05.2010 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 ale to logo jest niewidoczne z zewnątrz Ale idąc tym tokiem myslenia ,wszyscy powinni kupować polara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.05.2010 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 no to się ubawiłam moge znikać do jakiegoś produktywnego zajęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 a nie bo zostalo 8 tys na lodowke a w takiej cenie polara nie kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 11.05.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 wariatki ja tez spadam, bo robota nijak sama się zrobić nie chce Do wieczorka Wpadnijcie na drinka Bez lodu za 30 tysięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Malka, to tylko lodowka, wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.05.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Anja, to nie ten, najtańszą widziałam koło 8 k , ale wersja do zabudowy Marta, zaspokoję Twoją ciekawość (Madzia nie czytaj, nie chcesz znać tej ceny , nr 3 kosztuje ok 30 tysi , ale ponoc mozna taniej kupić (taniej to znaczy za 24 ) myślę,że jesteście równie mocno rozbawione jak ja - lodówa,za cenę sredniej klasy samochodu :lol2: Jak jeszcze gotuje do tego i podaje, to bierz i nie zastanawiaj sie. Jak nie, to kup zwykłą za 2 tys max, i tak po 5-7 latach one wszystkie o dupę potłuc bedą. Albo się zepsuje albo nowości wejdą niezłe a wtedy bedzie stać Cię na lepszą. Małgoś dobrze gada, to tylko lodówka. Jak kupisz zwykłą, i zostawisz oklejoną w folię, jak Efilo miała w zielonej, to wszyscy bedą myśleć że to cud techniki AGD :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 O, Wiola dobrze gada tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.05.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Pewnie że tak, teraz mi w pralce termostat siadł, a jak kupowałam 4 lata temu to była pralką, która miała zdjąc mi z głowy wszystkie problemy życia codziennego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.05.2010 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Malka, to tylko lodowka, wis? Małgoś dobrze gada, to tylko lodówka. ja mm odrobine samokrytyki i w związku z tym świadomość o swoim lekkim odchyle psychicznym, ale żeby mnie od razu traktować ja upośledzoną intelektualni, to tego sie po koleżankach nie spodziewałam......... fochhhhhhhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.05.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 no Maluś widzę, że szalejesz te lodówki niektóre fajne, ale za taaakąąą cenę , to naprawdę duuuuużżżżaaaa przesada mój M dał się namówić na zwykłego s'b's'a, a na takie cudo, to by nawet nie spojrzał. Za 30 tyś możesz mieć meble do całej kuchni, a nie tylko lodóweczkę u mnie ze względu na brak spiżarki i możliwości posiadania 2 lodówki będzie s'b's, a obok podblatowa winiarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.05.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 oooooooo i teraz sie pobiją i dobrze... ide po piwo i popkorm nie zaczynajcie beze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 ja mm odrobine samokrytyki i w związku z tym świadomość o swoim lekkim odchyle psychicznym, ale żeby mnie od razu traktować ja upośledzoną intelektualni, to tego sie po koleżankach nie spodziewałam......... fochhhhhhhhhhh No czekaj, czekaj... To Ty nie jestes uposledzona intelektualnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.05.2010 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Małgoś, a po czym wnosisz? Kurwa, już Wam nigdy nic nie pokażę :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 11.05.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 W ten sposób ludzkość poniesie niepowetowaną stratę dzień bry wieczór siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.05.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 dobry wieczór no skąd Malka nie jest upośledzona Ona jest przeuczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.05.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 :rotfl: No to uśmiałam się..... Podobało mi się, że Efi lodówka w zielonej folii to cud techniki był..... Że mała upośledzona? Noooo nie wiem.... Ale, żeby doktorat od razu z lodówki robić......? Malka a gdzie magisterka? Wiecie co uśmiechu było mi potrzeba Malcia wpadnij kiedyś na kawkę... ... Mam rozpuszczalną, parzoną, mleczko, herbatkę.... No co za mało??????????? Aaaaa i pooglądasz na żywo.... bo Boss mówi, że ja wydziwiam...... A to, że woda kapie z kranu... to pryszcz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Małgoś, a po czym wnosisz? Kurwa, już Wam nigdy nic nie pokażę :x Eeee, ja sie nie znam na uposledzeniach ostatecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 11.05.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Wiesz małgoś, po prostu trudno się do tego przyznać, zwłaszcza jak sie człowiek odwołuje do autopsji Wiem co mówię... Tylko ciiiiii..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Wiesz małgoś, po prostu trudno się do tego przyznać, zwłaszcza jak sie człowiek odwołuje do autopsji Wiem co mówię... Tylko ciiiiii..... Otoz to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts