markoto 14.05.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Malka trzymaj sie, duzo zdrowia dla taty i meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.05.2010 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Dzięki dziewczynki:hug: Ja sobie radzę gorzej ze ślubnym,który pozbawiony mozliwości pracy, czuje się fatalnie no i znów zabrał mi samochód.....hipokryta;) najwiekszy przeciwnik automatów, teraz pokochał go miłoscią wielką i namiętną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.05.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Oj jak ja kocham automat....Dopóki go nie miałam , nie wiedziałam, ze to takie fajne...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.05.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 a co sobie polamal?? czyzby lewa noge?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.05.2010 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 prawą rękę....palce, nadgarstek i kość promieniową..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.05.2010 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 mam jeszcze pytanie, czy wypadek w pracy trzeba gdzieś zgłosić , jeśli uległ mu właściciel firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.05.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 nieźle:( to co ten Twój chłop wywijał jak chce odszkodowanie dostać to chyba musi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.05.2010 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Wusia,nie chodzi o odszkodowanie,chodzi o bhp, nie wiem czy jakiś pip lub inna instytucja nie musi byc poinformowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.05.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Malka, stalowych nerwow zycze;) ale Ci sie narobilo... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.05.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Wusia,nie chodzi o odszkodowanie,chodzi o bhp, nie wiem czy jakiś pip lub inna instytucja nie musi byc poinformowana A jest jej pracownikiem, czy wlascicielem jedynie? Ubezpieczalnia i ZUS to na pewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.05.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Jeśli pracownik ulega, to wypełnia sie swistki i wysyła do PIPu i wtedy w szkoleniu zmienia sie ilość wypadków na danym stanowisku pracy, co jednocześnie zmienia kwotę na składkę wypadkową. Nie pamiętam ale do zusu chyba też. A jak z włascicielem to nie wiem, ale chyba do zusu tak, no chyba ze z tą połamaną ręką będzie pracował i nic nie będzie zgłaszał. POzdrów połamańca ode mnie i uściska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.05.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Siedzi obok mnie Madmegs, robi wielki oczy, coraz większe jak jej opowiadam o Twoim kataklizmie i już jej gałki wyszły poza okularki... i prosi żeby Cię Malciu i Twojego Ślubnego mocno ucałować i pijemy właśnie Twoje,Ślubnego i Twojego Taty zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.05.2010 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Dziękii nadal nie wiem, czy gdzieś prócz zus musimy to zgłosić,choć ten juz będzie poinformowany kodem na L4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.05.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Malka, jeśli A. chce odszkodowanie, to na pewno firma, w której jest ubezpieczony.Jak do zusu składa papiery, to musi pamietać o piśmie od BHPowca, który zrobi protokół powypadkowy.Ale do Pipu to chyba nie, bo PIP jest tylko wtedy powiadamiany, kiedy łamane są prawa pracownicze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.05.2010 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 już wiem wszystko Zadzwoniła niezawodna Rasiula z niezawodna Madziulą u boku DZIĘKUJĘ Wiola,a jesli w firmie nie ma bhpowca? kto pisze protokół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 14.05.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Małgoś, a po czym wnosisz? Kurwa, już Wam nigdy nic nie pokażę :x Racja , tylko mnie pokazuj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.05.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 już wiem wszystko Zadzwoniła niezawodna Rasiula z niezawodna Madziulą u boku DZIĘKUJĘ Wiola,a jesli w firmie nie ma bhpowca? kto pisze protokół? Ja..... Może być..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.05.2010 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Hmmm,Wydaje mi się, że teraz obowiązuje w każdej firmie mieć. Chyba trzeba zatrudnić z zewnątrz na zlecenie. No chyba ze ta firma jest 1 osobowa, to nie wiem kompletnie..Czesc sobotnio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.05.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Malka, trzymaj się i pozdrowienia dla A. Nieźle się dorobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 15.05.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Malka - to przykre, co przydarzyło się Twojemu mężowi i tacie!Mam prośbę! Opisz proszę procedurę jaka obowiązuje w razie wypadku - ja również znalazłam, że trzeba poinformować bhp'owca (pip i prokuratora przy wypadku śmiertelnym). Ale my również nie zatrudniamy bhp'owca - pracowników na szkolenia kierujemy do firmy zewnętrznej. Kto informuje ZUS i ubezpieczalnię?Życzę szybkiego powrotu do zdrowia chłopakom, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts