Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

Obejrzalam sobie wszystko dokladnie i... podziwiam. Tez byc moze bede miala podobna sytuacje (prawnie odrobine lepsza, ale chalupa w znacznie gorszym stanie) i jak to widze to... Chyba sie nie podejme w tym cwiercwieczu. :roll:

Dziewczyno, Ty se daruj remont, fadroma i wszystko z glebą zrówniać, a potem zacząć budowę właściwą.

Nie ma opcji bym to powtórzyła - kapitalny remont- to oczyszczacz konta, moredeca empatii i wszelkich uczuć wyższych.

Zaryzykujesz ?? :wink:

Chyba nie... :roll: Dziewczyny mi pokazywaly takie domki z paczki, bardzo fajne i jesli sie na cos zdecyduje, to zostawie tamta chalupe dla przyszlych pokolen (bo zabytkowa), a drugi najwyzej postawie obok. :roll:

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć chopczyku :D

Myślałam,że na wojne wyjechałeś, słuch po Tobie zaginął :wink:

A tu miłe powitanko, w tym ciężkim dniu, no bym Cię uscisakała gdybys bliżej był :D

Małgosia, no co Ty, rozwal "zabytek" - bedziesz miała gruzu od cholery - na utwardznie podjazdu i takie tam :D

Cześć chopczyku

Myślałam,że na wojne wyjechałeś, słuch po Tobie zaginął

A tu miłe powitanko, w tym ciężkim dniu, no bym Cię uscisakała gdybys bliżej był

:oops: :oops: :oops: :oops: 8)

chyba jakos specjalnie bym sie nie opierał hihi

u kamyka w wawxce siedzem..jutro dopiero wieczorem w domku bede

Cześć olorobalu

Skoro lubisz te klocki - to zapraszam do mnie - ja znikam wrócę jak juz wszystko będzie cacy, postawię foty na kominku, książki na półce i zamieszkam - ok ?? :D

Lecę sprawdzić co u Ciebie

Eeee, bo Wasze rudery w niczym tej "mojej" nie przypominaja. Wasze przynajmniej murowane sa. :lol: :lol: :lol: olorobal - widzialam Twoja ruine. W niczym juz ruiny nie przypomina, chyba czas zmienic tytul dziennika. :wink:

moja dokumentnie rozmurowana jest :) tak rozmurowana, że pieknie sie komponuje w kontenerach na gruz :lol:

Eeee, bo Wasze rudery w niczym tej "mojej" nie przypominaja. Wasze przynajmniej murowane sa. :lol: :lol: :lol: olorobal - widzialam Twoja ruine. W niczym juz ruiny nie przypomina, chyba czas zmienic tytul dziennika. :wink:

moja dokumentnie rozmurowana jest :) tak rozmurowana, że pieknie sie komponuje w kontenerach na gruz :lol:

:lol: :lol: :lol: Ale jakies fundamenty tam masz, no nie? A w mojej nie ma, na golej ziemi kupa drewna lezy. :-?

:lol: :lol: :lol: Ale jakies fundamenty tam masz, no nie? A w mojej nie ma, na golej ziemi kupa drewna lezy. :-?

No fundament mam - bo mi z miesiąc temu wylali :D

No fundament mam - bo mi z miesiąc temu wylali :D

No to pieknie. :lol: :lol: :lol: Lifting na calego. Masz racje z ta chalupa z tym, ze ta dzialka bedzie ewentualnie meza i jego siostry, bez podzialu, wiec najwyzej zostawimy jej ta chalupe - niech sobie z nia robi, co chce, a my mozemy taki domek z paczki obok walnac jak nas bedzie stac. Po prostu ani nie ma sensu remontowac czegos, co od poczatku bylo ruina, ani budowac wypasionej chalupy, w ktorej bedziemy mieszkac 2 tygodnie w roku, bo az tak daleko za miasto na pewno sie nie przeprowadzimy. No i nikt nie ma i raczej nie bedzie mial na to kasy. A mysle, ze taki "remoncik" to tak ze 100 tysiecy na dzien dobry. :-?

Malka my fundamenty mamy wypełnione iniekcjami :roll: Taaakie dziurska były :evil: :evil:

nam wykopali "dołek" wokół domu - taki na 120 głęboki i na 60 szeroki, gdzie sie dało podkopali sie pod te kamienie, na których chałupa stała (bo grzech to fundamentem nazwać ) zazbroili i w piguły betonem zalali.Tak trochę pod dom i opaska dookoła. Mam 100 lat gwarancji - więc strzeszcie się wykonawcy :wink:

a no jednocześnie wylali fundament pod taras.

A mysle, ze taki "remoncik" to tak ze 100 tysiecy na dzien dobry. :-?
- optymistka - niepoprawna optymistka :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale dla mnie czy 100, czy 300 czy 500 to zadna roznica, bo nie mam ani zlotowki na ten cel jak na razie. :wink: Domek z paczki to jedyne 40 tys. :roll:

Tańszw w paczkach widziałam - coś koło 5 stów

:wink: :D :D :D

http://www.pandatoys.com.pl/admin/zdjecia/043d0c098a072076fc3c0cd3086f6d3a.jpg