malgos2 14.12.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Obejrzalam sobie wszystko dokladnie i... podziwiam. Tez byc moze bede miala podobna sytuacje (prawnie odrobine lepsza, ale chalupa w znacznie gorszym stanie) i jak to widze to... Chyba sie nie podejme w tym cwiercwieczu. Dziewczyno, Ty se daruj remont, fadroma i wszystko z glebą zrówniać, a potem zacząć budowę właściwą. Nie ma opcji bym to powtórzyła - kapitalny remont- to oczyszczacz konta, moredeca empatii i wszelkich uczuć wyższych. Zaryzykujesz ?? Chyba nie... Dziewczyny mi pokazywaly takie domki z paczki, bardzo fajne i jesli sie na cos zdecyduje, to zostawie tamta chalupe dla przyszlych pokolen (bo zabytkowa), a drugi najwyzej postawie obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2008 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Cześć chopczyku Myślałam,że na wojne wyjechałeś, słuch po Tobie zaginął A tu miłe powitanko, w tym ciężkim dniu, no bym Cię uscisakała gdybys bliżej był Małgosia, no co Ty, rozwal "zabytek" - bedziesz miała gruzu od cholery - na utwardznie podjazdu i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Małgosia, no co Ty, rozwal "zabytek" - bedziesz miała gruzu od cholery - na utwardznie podjazdu i takie tam To jest drewniana chalupa, a drewno przegnite glownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.12.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Cześć chopczyku Myślałam,że na wojne wyjechałeś, słuch po Tobie zaginął A tu miłe powitanko, w tym ciężkim dniu, no bym Cię uscisakała gdybys bliżej był chyba jakos specjalnie bym sie nie opierał hihi u kamyka w wawxce siedzem..jutro dopiero wieczorem w domku bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2008 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 To szczęśliwego powroty do domku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 14.12.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Ja też sie witam... A co... Ja tam lubię takie liftingi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2008 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Cześć olorobalu Skoro lubisz te klocki - to zapraszam do mnie - ja znikam wrócę jak juz wszystko będzie cacy, postawię foty na kominku, książki na półce i zamieszkam - ok ?? Lecę sprawdzić co u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Eeee, bo Wasze rudery w niczym tej "mojej" nie przypominaja. Wasze przynajmniej murowane sa. olorobal - widzialam Twoja ruine. W niczym juz ruiny nie przypomina, chyba czas zmienic tytul dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2008 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Eeee, bo Wasze rudery w niczym tej "mojej" nie przypominaja. Wasze przynajmniej murowane sa. olorobal - widzialam Twoja ruine. W niczym juz ruiny nie przypomina, chyba czas zmienic tytul dziennika. moja dokumentnie rozmurowana jest tak rozmurowana, że pieknie sie komponuje w kontenerach na gruz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Eeee, bo Wasze rudery w niczym tej "mojej" nie przypominaja. Wasze przynajmniej murowane sa. olorobal - widzialam Twoja ruine. W niczym juz ruiny nie przypomina, chyba czas zmienic tytul dziennika. moja dokumentnie rozmurowana jest tak rozmurowana, że pieknie sie komponuje w kontenerach na gruz Ale jakies fundamenty tam masz, no nie? A w mojej nie ma, na golej ziemi kupa drewna lezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2008 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Eeee, bo Wasze rudery w niczym tej "mojej" nie przypominaja. Wasze przynajmniej murowane sa. olorobal - widzialam Twoja ruine. W niczym juz ruiny nie przypomina, chyba czas zmienic tytul dziennika. moja dokumentnie rozmurowana jest tak rozmurowana, że pieknie sie komponuje w kontenerach na gruz Ale jakies fundamenty tam masz, no nie? A w mojej nie ma, na golej ziemi kupa drewna lezy. No fundament mam - bo mi z miesiąc temu wylali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Eeee, bo Wasze rudery w niczym tej "mojej" nie przypominaja. Wasze przynajmniej murowane sa. olorobal - widzialam Twoja ruine. W niczym juz ruiny nie przypomina, chyba czas zmienic tytul dziennika. moja dokumentnie rozmurowana jest tak rozmurowana, że pieknie sie komponuje w kontenerach na gruz Ale jakies fundamenty tam masz, no nie? A w mojej nie ma, na golej ziemi kupa drewna lezy. No fundament mam - bo mi z miesiąc temu wylali No to pieknie. Lifting na calego. Masz racje z ta chalupa z tym, ze ta dzialka bedzie ewentualnie meza i jego siostry, bez podzialu, wiec najwyzej zostawimy jej ta chalupe - niech sobie z nia robi, co chce, a my mozemy taki domek z paczki obok walnac jak nas bedzie stac. Po prostu ani nie ma sensu remontowac czegos, co od poczatku bylo ruina, ani budowac wypasionej chalupy, w ktorej bedziemy mieszkac 2 tygodnie w roku, bo az tak daleko za miasto na pewno sie nie przeprowadzimy. No i nikt nie ma i raczej nie bedzie mial na to kasy. A mysle, ze taki "remoncik" to tak ze 100 tysiecy na dzien dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 14.12.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Już mi przeszło przez myśl co by nazwę zmienić dziennika, ale na razie natchnienia nie miałam twórczego.... Malka my fundamenty mamy wypełnione iniekcjami Taaakie dziurska były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2008 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 A mysle, ze taki "remoncik" to tak ze 100 tysiecy na dzien dobry. - optymistka - niepoprawna optymistka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 A mysle, ze taki "remoncik" to tak ze 100 tysiecy na dzien dobry. - optymistka - niepoprawna optymistka Ale dla mnie czy 100, czy 300 czy 500 to zadna roznica, bo nie mam ani zlotowki na ten cel jak na razie. Domek z paczki to jedyne 40 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2008 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Malka my fundamenty mamy wypełnione iniekcjami Taaakie dziurska były nam wykopali "dołek" wokół domu - taki na 120 głęboki i na 60 szeroki, gdzie sie dało podkopali sie pod te kamienie, na których chałupa stała (bo grzech to fundamentem nazwać ) zazbroili i w piguły betonem zalali.Tak trochę pod dom i opaska dookoła. Mam 100 lat gwarancji - więc strzeszcie się wykonawcy a no jednocześnie wylali fundament pod taras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2008 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 A mysle, ze taki "remoncik" to tak ze 100 tysiecy na dzien dobry. - optymistka - niepoprawna optymistka Ale dla mnie czy 100, czy 300 czy 500 to zadna roznica, bo nie mam ani zlotowki na ten cel jak na razie. Domek z paczki to jedyne 40 tys. Tańszw w paczkach widziałam - coś koło 5 stów http://www.pandatoys.com.pl/admin/zdjecia/043d0c098a072076fc3c0cd3086f6d3a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 A ogrzewany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 A ogrzewany? http://www.matches.com.pl/new/article11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Biore... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts