Bramer 30.11.2010 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 dzień dobry! listonosze - listonoszami, ale banki są jeszcze lepsze u mnie zmiana właściciela i adresu zgłoszona kilkanaście lat temu, na początku poczta przychodziła regularnie na poprzednią właścicielkę, na nic wizyty w banku, pisma i rozmowa z listonoszem, zacząłem sam odnosić te listy; od jakichś trzech lat był w końcu spokój, aż tu nagle, wczoraj, znienacka w skrzynce list z banku do... p. Krugerowej 12 lat zmieniają! PS nazwisko bohaterki zostało zmienione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2010 02:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Prosze, powiedz, ze to PKO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 30.11.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 skąd wiedziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.11.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 jakby to była jakaś niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Drugiego takiego fajnego banku nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Malcia działasz czy zasypanaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.11.2010 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 zaspanaś cze Bramer, sto lat Cię nie widziałam U nas takie hity to z TP SA i energetyką były, jak już maksymalnego wkurwa dostałam po milion pińcetnym telefonie z tepsy (do babci która zmarła dekadę temu) , to powiedziałam,że przełączę na cmentarz parafialny, kwatera 56, w to samo miejsce skierowałam listonoszkę, która była wielokrotnie informowana o śmierci adresata. Gdzieś od pół roku cisza.....co by nie zapeszyć szeptem piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 OOO Malka... to od Ciebie się powinnam uczyć co powiedziec pani w pewnym wiadomym sekretaraicie która przez 11 miesięcy nie potrafiła wysłac jednego wiadomego listu :bash: cześć tez macie śliczną zime? już raz taczkami wywoziliśmy śnieg.... zakwasy mam do dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 01.12.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 tez macie śliczną zime? W tyte chce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Nituś jak raz mam zdanie zgodne z Fenixem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.12.2010 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 co Wy tam wiecie.....ja się zastanawiam , czy juz mam iść szukać samochodu pod zaspami, czy rano zdążę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 sypie u Was biały lekki z nieba puch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Myszko to z lekka drażliwy temat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.12.2010 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 sypie u Was biały lekki z nieba puch? sypie? nie no skąd ...on napier...a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.12.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Cze Malcia. widzę, że środa była... Ale nie kumam co z tym listonoszem...? I zimę kocham, nawet odśnieżam i podwórko i nawet ulicę...U mnie jest cudnie... Jak na zimowisku w górach.... Na razie mi się podoba. .... tylko, zeby nie było tak jak w tm liście... Na razie jest cudnie...Ale zasypało u nas..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.12.2010 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Napisałam Ci u Ciebie co myślę. Wpadałam na forum na kwilkę, powiedzieć tylko ,ze żyję , co by Wuśka znów paniki nie zasiała i jakiejś ciąży mi nie wmówiła Doczytałam teraz co się u Was porobiło i nie wiem czy bardziej mi przykro, czy mam większego wkurwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 sypie? nie no skąd ...on napier...a natarczywy ten gość z nieba. nie lubię takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.12.2010 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 eee tam natarczywy... po prostu przyjechał z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.12.2010 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Cześć, co WY tam wiecie o zimie :D drzwi mi zasypało- trzeba wyjść balkonem, wieje tak, że wszystko z pól nasypane na drogę. wczoraj w połowie drogi na mojej górce, mignęła mi myśl, że mogłam samochód na dole zostawić bo rano nie wyjadę.Ta myśl pojawiła sie już całkiem realnie kiedy wpadłam w zaspę...no ale... co blondynka nie pojedzie? MUSI!! Więc przyjechałam... potem prądu nie było...a potem to już nie pamietam, bo z nudów poszłam spać... Teraz lecę dziecko budzić, bo nie wyjadę, i idziemy na autobus, może bedę miała farta i będzie jeździł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.12.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 no tak... miałam napisać, że ja tez tańcze jeszcze na ulicach w letnich samochodowych baletkach zamiast porządnych śniegowcach - ale uznałam, ze faktycznie to jest niczym przy Twojej górce hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts