wu 27.09.2011 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 no ja jak potrzebowałam kardiologa to w ciągu dwóch dni miałam prywatną wizytę i oczywiście za pieniążki to pani doktor znajdzie dla mnie czas nawet co tydzień;)tylko może być najbardziej istotną kwestią jak wysokiej klasy jest to specjalista bo wiadomo że do tych najlepciejszych to kilometrowe kolejki i nawet z woreczkiem pieniędzy trzeba odczekać bo lekarz fizycznie nie wyrabia a to co Malka mówi o olewaniu wizyt to ja znam z autopsji - jak czekałam z Młodym na usunięcie 3 migdała, termin za pół roku umówiony, piguły przy zapisie prosiły żeby jakby dziecko chore było cokolwiek to dać znać wcześniej i miejsce zwolnić i jak przyjechaliśmy na zabieg to na 11 dzieci które miały się w tym dniu zgłosić było chyba 6 a z tych 5 co się nie zgłosiło tylko jednego rodzice dali znać że nie przyjadą ale też zbyt późno żeby kogoś innego wcisnąć na to miejsce, a piguły mówiły że tak jest codziennie to ile miejsca się marnuje ile szybciej dzieciaki mogłyby mieć zabieg zrobiony bo do zabiegu dziecko idealnie zdrowe być musi i wiadomo że jak kilka dni przed zabiegiem jest przeziębione to raczej nie będzie się kwalifikowało do zabiegu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.09.2011 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Malka ale jakie ma objawy??? bo moze sa rzeczy na ktore powinnam zwracac uwage a olewam Nie Martuś, tego byś nie olała. Problem jest w tym,ze nie wiadomo co jest skutkiem a co przyczyną. Za dużo się sprzęgło w jednym czasie. Młode nie przyswaja żelaza i o tym wiemy od dłuższego czasu, ale dlaczego - tego nie wie nikt, ostatni doszły koszmarne bóle głowy (takie do utraty przytomności), niesamowity spadek wagi i ASO ponad 1300 (przy normie 120). Jeszcze kilka pomniejszych "akcji" ale czy ze zwiazkiem tego tez nikt nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 ech Malcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.09.2011 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 no właśnie echhhh dobra Słonka, zasuwam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.09.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 No to na prawde jest sie czym martwic niestety Trzymam kciuki zeby sie udalo postawic wreszcie dobra diagnoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.09.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 No to reasumując... Nieodwoływanych wizyt i kompletu pacjentów Też tylko wzdychnę.... Ale Młode ma mądrą mamę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.09.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 uuuuuuuffffffffff heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.09.2011 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Wszelki Duch przerwa na kawkę i ciacho ciach upieczone przez pacjentkę, stwierdziła, że ostatnio marnie wyglądam na pewno niedojadam :rotfl:, to ona mnie podtuczy ale serniczek przedni jezd A z młodym to karuzela od zawsze była, on nie moze jak normalne dziecko złapać 5 razy w roku przeziębienia, tylko jak mawia jego pediatra, same egzotyki łapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.09.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 malka daj namiary gdzie ty to dzialasz, a ty rehabilitacje tez robisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.09.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Bo masz wyjątkowe dziecko :D Ja mam pierniczek ale szkoda mi go na zmarnowanie, więc zostawiam innym członkom rodziny Ja gruszki domowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.09.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.09.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 jak tak to napisz mi dokladniej co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.09.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Nie wiem co i jak, ale wiem gdzie....Malcia niech napisze dokładnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.09.2011 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Jesssu Marta zawiesiłam się na tych gębach u Ciebie... a co konkretnie chcesz wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.09.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 no jaka rehbilitacje prowadzisz, czy masz jakies urzadzenia u siebie czy to raczej manualna jest ? Adam na penwo ebdzie mialam rehabilitacje po tym sciagnieciu gipsu i moze moglabys go jakos wspomoc a moze i masz jakies sposoby na waleczki i boczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.09.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Mooo Markotka... nie przesadzaj z tymi boczkami i wałeczkami.... Bo w deprechę zacznę popadać.....Może się zorganizujemy i zaczniemy gdzieś chodzić na jakieś ćwiczenia... na zdrowie i lepszą kondycje nam wyjdzie..... + dieta MŻ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.09.2011 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Adam ma gips,jesu co się stało,nie mów,ze noga ? Mam limphatrona u siebie, no i kineza wszelkiego rodzaju z masażem włącznie. a na wałeczki i boczki najlepszy jest masaż.....oczywiscie chudnie osoba masujaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.09.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Moze potrzebujesz asystentki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.09.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 (edytowane) EZS czyli jak do Ciebie się zapiszę, to wyjdę jak dwudziestka???????? To ja tak chcę Zapisz mnie na listę oczekujących, do Ciebie nie mam aż tak daleko... tylko dwie godzinki... Tak dobrze to nie ma. Tym 80 odejmuję połowę. Młodszym mniej A najzabawniejsze jest, że ja, jak mam coś pilnego, to też idę prywatnie i płacę..... W mojej przychodni byłam się zapisać tylko. Dobrze, że sobie recepty mogę wypisać. A co to samatolog to też nie wiem aaa, doczytałam. Już wiem. Ale to chyba rzadki ptak, nie dziwię się, że nie ma. I jeszcze jedno. U takiego lekarza nie powinno się "wciskać" bo nie chodzi o 5 minutową wizytę ale o danie mu czasu na zbadanie i myślenie. Tak na mój gust 0,5-1 godzina na pacjenta. Objawy przeczytałam i... nic nie wiem. To znaczy nie przyswaja to ma anemię, anemia to mogą być bóle głowy, choć nie aż takie, zawroty, czasem omdlenia. A dlaczego nie przyswaja? A ASO? Nie dziwię się, że szukasz reumatologa.. Edytowane 27 Września 2011 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.09.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 A czasami nie chodzi o poradnię somatyczną? Nooo dobra.... Czyli o połowę odejmujesz? Mnie nawet 10 lat wystarczy... Chociaż jak na swój wiek to nawet wyglądam nieźle, ale przydało by się zrzucić kilkanaście kg... Ale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts