Fenix999 15.10.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Cze Miałaś wczoraj rano może czkawkę . Bo małża przejeżdżała obok Ciebie w drodze na kontrole . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.10.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Malcia żyjesz....?Prawdę pisałaś, o czym dzisiaj słyszałam... i mojemu ślubnemu tak się to spodobało co robisz... ze kazał mi się od Ciebie uczyć...Brrrr jest nieskończone półtorej roku to i będzie dalsze półtorej roku.... Ja to pitole.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 16.10.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Gdzie byłaś wczoraj ? Bo na pewno nie u mnie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.10.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Fenix, a zona,to coś u mnie miała kontrolować A wczoraj byłam grzecznie na budowie Wiola, doniósł Ci donosiciel jeden żyję,. żyję, ale co to za życie, jak mnie nawet włosy dziś bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Mnie też... to więc siedzę w domu przed kompem i nie ruszam się nigdzie.... Upiekłam ciasto... a jakże, .... jak zwykle zakalca.... A mnie kazał do Ciebie na lekcje przyjść..... Jutro wchodzę ze szpadlem dalej sadzić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.10.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Z tymi lekcjami, to bym tak się nie wyrywała, efekt zobaczę jak skończę ,wszystko umyję,i przejdę parę razy,jak nie popęka i nie odskoczy w kosmos, będę zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Malcia.. ja miałam już kilku fachowców.... i wolę choćby źle, ale swoją robotę.... Bo jak jest xle to moja wina, materiał może nie najlepiej położony, ale za to gratis... i na pewno nie tak jak u mnie FACHOFCY spier.olili ...... Ślubny kotłownię zaczął kłaść sam... pierwszy raz w życiu... i jest nieźle... starał się... No może są jakieś niedociągnięcia... ale... jak na pierwszy raz to git... Założenie było takie, że ma być wykafelkowane i ma być czysto.... Musi to skończyć, bo mnie szlag trafia... ale z drugiej strony... bedą przeróbki jeszcze w kotłowni ... - solary będą zakładane w blizej nieokreślonym terminie..., wiec może będzie konieczność otworzenia zabudowy do bufora... Więc obudowę bufora trzeba będzie zostawić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.10.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Z ty gratis to bym polemizowała ...jutro chyba odwołam pacjentów, po rękami nie mogę ruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Nie pitol... nie odwołój... swoje dobrze na pewno zrobisz... najwyżej ketonal albo tramal weź i do pracy.... Nie ma to tamto... tak cieżko i długo pracowałaś.... Najwyżej jutro nie zajedziesz na Górkę..... A Ty wiesz, że oni pytali się mnie gdzie mają jechać... no to ja mu tłumaczę... od Beaty w lewo.. , do końca i w prawo i znajdziesz... byłeś tam... A on mi na to , ze raz.. pyta mnie jak ja tam trafiłam... Nooo za węchem.... z FM... i bez adresu i bez nr tel.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Aaaa i donoszę , że od 31-07-2010 03:44 nie masz żadnego wpisu w " Ziewniku "...Naprasza się Właścicielkę Ziewnika do jego aktualizacji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.10.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Do mnie też dzwonili zapytać o drogę a to ponoć kobiety nie maja orientacji przestrzennej A i czemu oni tak mało wzięli, brzydka była ? (przyznaję, nie ogladałam jej od czasu gdy Ty brałaś), bo brudna na pewno A w ziewniku nie ma o czym pisać,jak bedzie o czym, to się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Nie wiem ile wzięli.. i czy wszystko czy nie... a może tyle było Jerzemu potrzebne... Nie mam pojęcia..... U mnie już na dachu drewutni.. a kilka sztuk przeznaczone jest na dach na Pogorii.... Teraz zabezpieczać będą bale przed deszczem i deski na drugiej pryzmie... Wiesz jak bardzo się przydały Dzięki jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.10.2011 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 to się cieszę Wzięli tyle co kot napłakał, resztę po prostu wywiozę,jak uda nam się z panem koparkowymi i wywrotkowym terminy zgrać, bo jak na razie, jak jeden może, to drugi ma inna robotę, jak oni mogą to mnie nie ma i tak drugi miesiąc.... Ale mam nadzieję,że przed pierwszym śniegiem się uda ten burdl posprzatać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.10.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Malka, od mojego M, masz ukłon do samej ziemi, szczęką po podłodze z podziwu jechał, bez wzgledu na to jak wyszło- mam przekazać :D Na zdjecia czekam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 17.10.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 no o krzyżykach doczytałam i wywaliłam swoje A bo wy w ogóle jakieś delikutaśnie jesteście ja ponad 200 kostek machnęłam w poprzedni weekend (sztuka tak z 15-20kg),na taczuszkę - 20 metrów- na paletę z taczuszki i tak 50 razy A potem jeszcze na deser z 300 kg piaskowca - na taczuszkę -10 metrów - na kupkę Ojjjojjoj,poznałam anatomię lepiej niz przez 6 semestrów na studiach....bolały mnie mięśnie o których istnieniu nawet nie wiedziałam Malka, Ty wiesz jaka ja dumna z Ciebie jezdem!!! Zuch jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.10.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Przywitam sie tylko bo nic a nic nie wiem o czym wy gadacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.10.2011 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Wiolcia, wysłałam Ci skypem MSU - wiesz siłową robotę to nie sztuka wykonać, sztuką jest przeżyć następny dzień ....mnie się udało Martusia, gadamy o tym, co Ty juz masz dawno za sobą - oczyszczanie placu budowy i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.10.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Wiedziałam, że będziesz żyć Dzień dobry słoneczne zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.10.2011 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 ale tylko dwóm pacjentom dałam radę...resztę przełożyłam na za tydzień, bo w środę chcę skończyc ten bajzel, więc w tym tygodniu pracę muszę sobie odpuścić (przynajmniej to co mogę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.10.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 ..tzn , że znajdę cie na niebudowie? Szkoda, że nie wiedziałam, bo jestem zmotoryzowana i jeździłam dziś jak bym się do kółka dorwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts