Fenix999 17.10.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Fenix, a zona,to coś u mnie miała kontrolować A wczoraj byłam grzecznie na budowie Wiola, doniósł Ci donosiciel jeden żyję,. żyję, ale co to za życie, jak mnie nawet włosy dziś bolą U Ciebie to nie , na razie ! Za to do swojego ulubionego miejsca kontroli czyli trupiarni . O wrażenia nie pytaj . Normalnie wykaże niebywałą siłę woli i nie skomentuje tych "włosów" chociaż mnie aż skręca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.10.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Hejka Maleczka słysze o wyczynach i sama nie wierze super babiszon z Ciebie jezd jak ja :D:D:D ty wiesz o czym mówie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Malka poza tym że bolą łapki to czucie jeszcze masz czy już w nich straciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.10.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Malka, ja doniosłam Nitce, Ona też szczęke zbierała z podłogi :D A ja jako blondynka z lewymi rękami wczoraj obejrzałam przez przypadek pralki, a dziś pojechałam kupić. No ale przeciez nie bedę jej wnosić, nie? moja rola ograniczyla sie do podpisu i wbicia pinu 1 paluszkiem i potem pokazywaniem w domu, gdzie sąsiiedzi kochani mają ją wnieść :D matko, jestem z siebie dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 no najlepciej jest wskazywać paluszkiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 17.10.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Taaa i to by było tyle na temat chęci równouprawnienia u kobiet . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.10.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 No ja nie narzekam zawsze mogę powiedzieć ze nie umiem, to nie hańba ani wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 17.10.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Eee to słabo . Wąska specjalizacja . W pracy i życiu musisz się nauczyć 3 RAZY NIE. NIE M A NIE WIEM NIE UMIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.10.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Taaa i to by było tyle na temat chęci równouprawnienia u kobiet . Absolutnie ja nie jestem za równouprawnieniem tylko za sprawiedliwym traktowaniem. I uwazam, że małżeństwo do zalegalizowana prostytucja. Skoro robotnikowi na budowie płacę, to czemu jeszcze mam coś sama robić? Jeśli mąż coś robi w domu, to też czegoś za to oczekuje, nie oszukujmy się, a to obiadu, a to czystego swetra czy spodni a to seksu. I co? jeszcze mam zapitalać ponadprogramowo w domu?? no sorki ... za pralkę zapłaciłam, tam małym druczkiem było że usługa wpakowania do samochodu- w cenie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Fenix równouprawnienie ale nie za wszelką cenę nie będę dźwigać bo mi kręgosłup nie pozwala ale o budowie wiem więcej jak mój małż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.10.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Eee to słabo . Wąska specjalizacja . W pracy i życiu musisz się nauczyć 3 RAZY NIE. NIE M A NIE WIEM NIE UMIEM dołóż jeszcze NIE MAM CZASU< ZAROBIONA JESTEM a poza tym lepiej być specjalistą w jednej dziedzinie niż ciutkę wiedziec z kilku różnych :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 17.10.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Miód na moje męskie serducho . NARESZCIE SZCZEROŚĆ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.10.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Fenix równouprawnienie ale nie za wszelką cenę nie będę dźwigać bo mi kręgosłup nie pozwala ale o budowie wiem więcej jak mój małż Wusia, a jakby Ci pozwolił kręgosłup to dżwigałabyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.10.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 ja to juz calkiem sie zagubilam, babeczki maja jakies tajne sprawy i szyfrem gadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.10.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Gdzie się Martuniu zgubiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.10.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 To z mojego repertuaru jaki ja słysze jest jeszcze NIE MOGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Wiolcia powiem Ci szczerze że czasem do szału mnie doprowadza jak muszę czekać aż małż mi coś cięższego przyniesie, przestawi albo wyniesie, nawet z wykopaniem marnego dołka pod roślinkę mam problem, po rozwiezieniu ziemi małż sam musiał wszystko rozgrabić no i jak widzę jak się czasem sam szarpie z czymś ciężkim a ja nie mogę pomóc:( niestety każdy taki wybryk z mojej strony w kierunku dźwigania kończy się co najmniej tygodniową przyjaźnią z ketonalem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 17.10.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Ale nie chodzi chyba o ... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.10.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 :D:D:D nie Fenixiu na szczęście jeszcze nie Ale jak by co to wpomożesz, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.10.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Wusia, potrzebujesz takiego Pana Bogdana jakiego ma Arnika..ale wiesz, człowiek chciał dom to zawsze musi zapitalać fizycznie przy nim. Skończy sie wykańczanie zacznie się remont. I zawsze coś, a to dołek na kwiatek, a to wode we widrze... Bo jak nie to tylko mieszkanie w bloku zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts