Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiolcia powiem Ci szczerze że czasem do szału mnie doprowadza jak muszę czekać aż małż mi coś cięższego przyniesie, przestawi albo wyniesie, nawet z wykopaniem marnego dołka pod roślinkę mam problem, po rozwiezieniu ziemi małż sam musiał wszystko rozgrabić no i jak widzę jak się czasem sam szarpie z czymś ciężkim a ja nie mogę pomóc:( niestety każdy taki wybryk z mojej strony w kierunku dźwigania kończy się co najmniej tygodniową przyjaźnią z ketonalem:(

Wusiaku mam tak samo... tylko Wiola ma w jenym racje. Ja nauczyłam mojego, że jestem obrotna i w ten czy inny sposób sobie niemal we wszystkim poradze... i wiem, że to się teraz na mnie mści. Nie umiem stac i się przyglądać, nie znosze kiedy zalga mi jakaś robota.... i dostaje szału jak się okazuje że mam za mało sił by zrobić coś samej i musze liczyć na pomoc jakiegolwiek chłopa.... na mojego moge liczyć, ale hm... w weekend.

Nitusia Wiolcia znaczy mojny to targa za mnie ciężkie rzeczy już się nauczył że w tej materii to lepiej robić nachmiast pewne rzeczy bo jego prędka w gniewie małżonka jak wpadnie w euforię to nie patrzy na kręgosłup tylko szarpie się sama a potem zdycha i łazi na czworakach i jest marudna;) woli tego uniknąć ale sam też ma tyle roboty że nie wie w co łapy najpierw włożyć bo przecież sam wykańcza nie:(

no no... :D:D:D

A Twój faktycznie jest obrotny, dawaj adres.... :)

oj teraz sie zastanawiam czy to dobry pomysł...ja zazdrosna jestem bardzo a mój bardzo dzieci lubi to wiesz, jeszcze mu sie u Ciebie spodoba za bardzo i pokoj wynajmnie....;) to ja sie jeszcze zastanowię, bo mój już wyuczony, wytresowany to szkoda takiego oddawać :lol2:

oki, to ja się przyznam choć wiem, ze na forum nie powinnam tego pisać. Tutaj panuje kult idealnych bab budowniczych, które to same wszystko robią-z różnych przyczyn im tylko znanych. Nie ma dla nich tajemnic ani budowa domu, przy wykończeniówce są w 7 niebie bo wszystko mają już zawszasu idealnie dobrane, zgodnie z trendami i takie tam, rozprawiaja o podłączeniu urządzeń wszelkich hydraliczno-wodnych ;) jak doktoranci w tych dziedzinach...o elektryce nie wspomnę...Nie nabijam sie, niektóre z Tych Pań znam osobiście, cudowne osoby. ALe nie każdy tak ma. Są takie kobiety na forum jak np ja, totalne ignorantki w wielu dziedzinach, które wolą dać sie wykazać facetom, nie tylko swoim ale też innym, np. wynajętym, które nie umieją palić w piecu i nie chcą się tego uczyć, które jedynym wysiłkiem fizycznym podczas budowania było ułożenie drewna do kominka :D:D czy wymalowanie pokoju, co nie jest wielką sztuką, jeśli akurat nie ma męża-poganiacza w pobliżu. I co? i nic, dom stoi, nie zawalił sie, pleśnia i grzybem nie zarasta tylko dlatego ze myśle sobie że jak nie zrobię dziś, to albo zrobię jutro albo zrobi to za mnie mąż jeśli bedzie kłuło go to mocno w oczy :lol2: Ja jestem szczęśliwa, bo nie padam na pysk i nie mam żalu ze zapitalam a mąż mi nie pomaga, a mąż jest przeszczęśliwy bo czuje sie jak prawdziwy macho z drzazgami w rękach i dba o swoje kobiety by miały ciepło w dupkę i bezpicznie. Nie twierdzę że zawsze taki był, bo nie był. Wystarczy raz pokazać że sie umie i po ptokach, przechlapane...

Jeśli baba nawet za faceta ma budowac i wykańczac dom, to po co ten facet jest nam potrzebny, ja sie pytam??

Fenix pomóź bezradnej blondynce :D

nie no z wykańczania to ja głównie ograniczam się do mówienia co i jak sobie wymyśliłam a małż to dzierga:lol: właśnie przez własną głupotę zafundował sobie budowę wędzarni na wiosnę dla żony:rotfl:

no ale widzisz, mąż chce uszczęśliwić żonę i robi. Jakby nie umiał, czy nie dał rady to nie brałby sie wędzarnie, nie? ;)

Martusia ja też nie kumam czy Malka porządki robiła czy płytki kładła bo takie dwie opcje wytropiłam latając po wątkach;)

ja tam zajarzylam, ze zrobila jakies cudo co to wszyscy mezowie zazdroszcza takiej zony ale o co kaman to ja nie wiem

a aropos doktoryzowania sie w hydraulice to ja tak mialam poniewaz maz pracowal do pozna a hydraulik po raz pierwszy spotkal sie z takim tematem wiec musialam mu podac jak podlaczyc coby wszystko dzialalo-ale elektryki nie tykam to ponad moje mozliwosci pojecia :D

Edytowane przez markoto