Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

mówiłam,że wiecznie uciemiężeni ;)

Wiecie, że moja kupa drewna już jest poszatkowaną kupą drewna :lol:

teraz jeszcze trzeba gdzieś upchnąć klocki , pociąć jedną mała kupeczkę i kopara może szaleć na całego, obracając w proch i pył znienawidzoną przeze mnie ziemiankę:)

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Foty będą jak skończę, dzis mogę tylko takie :)

http://mylovelyhoneymoon.com/wp-content/plugins/jobber-import-articles/photos/96770-bora-bora-honeymoon-2.jpg

i dla tych co wola zimę ;)

http://paryz.tunerytv.net/wp-content/uploads/2008/12/alpy.gif

Wiola, Ty serio z tą ziemianką? kobyła stoi zajmując kawał placu....ale rozumiem,pod gruzem i trawskiem, nawet sokole oko mogło jej nie dostrzec.

Edytowane przez malka

No serio... stał garaż prawie na środku..., deski gdzieś, gdzie kopałyśmy róże.... Po lewej od tarasu ondulina pod płotem a po prawej jakaś budowla ....

Pod płotem winobluszcz....

Więcej nie pamiętam.....

Aaaaa to pierwsze zdjęcie miodzio...... nooo moje marzenie.... Seszele, Malediwy ... mmmmmmmmm ......

A drugie zdjęcie... no to znaczy ..... na narty trzeba się wybierać i coś pomyśleć..........

Trochę sadełka zrzucić...., że w spodnie narciarskie bym się nie zmieściła to właśnie pomyślałam i kupiłam większe od tamtych moich starych ( tamte się skurczyły;) ) .... A te są w sam raz na mnie.....

A co robisz w domku? dasz jakieś fotki?

Fenix - for you :) http://static.promoceny.pl/foto/vyrobky/017500/17354.jpg

Wiola, po prawej, miedzy garażem murowanym a studnią.

a fota to moje wymarzone Bora Bora :lol:

Dam fotki, jak cos juz będzie widać, bo na razie to łapy urobione, a efekt marniusi :(

Wiolcia, w niedzielę po 20 to ja juz do prowadzenia taczki się nie nadaję, a co dopiero jakiegoś mechanicznego konia :oops:

Fenix - no nie malkonteńć , jak się nie ma co sie lubi...;)

Nefeć :lol:

Dzień doberek :)

W takie dni jak dziś, mam paskudne wrażenie, że należę do licznego grona rozhisteryzowanych mamusiek, które wpadają w czarną rozpacz, jak dzieć oddala się na większą odległość niż długość pępowiny :oops:

Wyrosnę z tego, nie ?

Na wyjcieczkę do Wiejliczki, z klasą pojechał.

Oczywiście szanowna policja autokar sprawdziła, ale rano była taka cholerna mgła,widoczność na 15 metrów była......brrrrrry

Edytowane przez malka

eee no, obciachu dzieciu nie będę robić :oops:

Choć przemknęła mi taka myśl,ze wstydem przyznaję :oops:

W wakacje był SAM na szkole przetrwania....boszeeee to były najdłuższe trzy dni w moim życiu, ale dałam radę, więc dziś pewnie tez wytrzymam :)