malka 05.11.2011 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 mówiłam,że wiecznie uciemiężeni Wiecie, że moja kupa drewna już jest poszatkowaną kupą drewna teraz jeszcze trzeba gdzieś upchnąć klocki , pociąć jedną mała kupeczkę i kopara może szaleć na całego, obracając w proch i pył znienawidzoną przeze mnie ziemiankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Jaką ziemiankę??????? A jak praca ... Skończona??????Jakieś foty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 No tez bym co kuknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 A w ziewniku to już trupem zajeżdża....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 ... :D:D moze moim wisielcem :D ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.11.2011 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Ja też chętnie bym jakieś fotki pooglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2011 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 (edytowane) Foty będą jak skończę, dzis mogę tylko takie http://mylovelyhoneymoon.com/wp-content/plugins/jobber-import-articles/photos/96770-bora-bora-honeymoon-2.jpg i dla tych co wola zimę http://paryz.tunerytv.net/wp-content/uploads/2008/12/alpy.gif Wiola, Ty serio z tą ziemianką? kobyła stoi zajmując kawał placu....ale rozumiem,pod gruzem i trawskiem, nawet sokole oko mogło jej nie dostrzec. Edytowane 6 Listopada 2011 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.11.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 No tak . Piersiochów to nikt nie wklei , eh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 No serio... stał garaż prawie na środku..., deski gdzieś, gdzie kopałyśmy róże.... Po lewej od tarasu ondulina pod płotem a po prawej jakaś budowla .... Pod płotem winobluszcz....Więcej nie pamiętam..... Aaaaa to pierwsze zdjęcie miodzio...... nooo moje marzenie.... Seszele, Malediwy ... mmmmmmmmm ......A drugie zdjęcie... no to znaczy ..... na narty trzeba się wybierać i coś pomyśleć..........Trochę sadełka zrzucić...., że w spodnie narciarskie bym się nie zmieściła to właśnie pomyślałam i kupiłam większe od tamtych moich starych ( tamte się skurczyły;) ) .... A te są w sam raz na mnie..... A co robisz w domku? dasz jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2011 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Fenix - for you http://static.promoceny.pl/foto/vyrobky/017500/17354.jpg Wiola, po prawej, miedzy garażem murowanym a studnią. a fota to moje wymarzone Bora Bora Dam fotki, jak cos juz będzie widać, bo na razie to łapy urobione, a efekt marniusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Urobiona wsiadaj w bruma... duszaki mam, dobre ciasto ... i nie zakalec mam... To co stawiać wodę na kawę... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.11.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 A nawet jak kurna dadzą to zawsze nie te jakieś , eh ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2011 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 :rotfl: Wiedziałam, że wyłowisz odpowiedni fragment- i nie zawiodłam się w kwestii Twojej inteligencji :) Masz dużego plusa u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2011 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Wiolcia, w niedzielę po 20 to ja juz do prowadzenia taczki się nie nadaję, a co dopiero jakiegoś mechanicznego konia Fenix - no nie malkonteńć , jak się nie ma co sie lubi... Nefeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2011 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Dzień doberek W takie dni jak dziś, mam paskudne wrażenie, że należę do licznego grona rozhisteryzowanych mamusiek, które wpadają w czarną rozpacz, jak dzieć oddala się na większą odległość niż długość pępowiny Wyrosnę z tego, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.11.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 peeewnie :D:D już on Cię z tego wyleczy :D:D Gdzie synusia wytransportowałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2011 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 (edytowane) Na wyjcieczkę do Wiejliczki, z klasą pojechał. Oczywiście szanowna policja autokar sprawdziła, ale rano była taka cholerna mgła,widoczność na 15 metrów była......brrrrrry Edytowane 8 Listopada 2011 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.11.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Na wyjcieczkę do Wiejliczki, z klasą pojechał. trzeba było jechać za autokarem, aaa tylko ta mgła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2011 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 eee no, obciachu dzieciu nie będę robić Choć przemknęła mi taka myśl,ze wstydem przyznaję W wakacje był SAM na szkole przetrwania....boszeeee to były najdłuższe trzy dni w moim życiu, ale dałam radę, więc dziś pewnie tez wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.11.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Malka, masz zaradnego chłopaka, nic mu nie bedzie. On już pępowinę dawno odciął, tylko Ty jeszcze się trzymasz Idź kochana na kawę gdzieś, kota pomiziaj na działce i zleci jakoś ten czas :D Narzutę kupiłam dziecku w końcu :D a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts