malka 08.11.2011 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Cześć Słonko Wiesz nie ma tego złego, młode pojechało, a ja sobie wolne zrobiłam miałam ogarniać chałupę, a bawię się nowa zabawka i siedzę przed kompem -wstyd..... pokaż narzutę Ps. na skype Ci wysłałam fajna posciel do Waszej sypialni -widziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.11.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 nie widziałam, nic nie wskoczyło, dawaj linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2011 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 posłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 I jak wrócił z tej Wieliczki? Nie naderwał za bardzo tej pępowiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2011 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Pociągnęłam za pępowinę i jak na sprężynie wrócił Generalnie zadowolony, choć był tam nie pierwszy raz, to co z dzieciakami to z dzieciakami , a nie staruszkowie i przewodnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 One zawsze wracają..... A dziś Młode robiło dzieciom za przewodnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 moje tam już rozmyśla nad wyjazdem w ferie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.11.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Taaaaa., a potem się okaże że wróci od kandydata na narzeczonego po czterech piwach... Jeszcze przed 16. urodzinami... Tadą, to juz może jednak lepiej ta pępowina????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Barranku nie daj Bozia od kandydata bo moje to chłopak:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.11.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 O moim mówię dziewczęciu... Musiałem jako ojciec dochodzący wygłosić referat wychowawczy... Się chorera mało nadaję do takiej roli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Moje też, ale ja tolerancyjna jestem Cze Baranku mój , gdzie żeś Ty bywał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.11.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Na wsi, mąszeri, na wsi . Tam tak pięknie księżyc unosi się nad wieczornymi mgłami że można się zapatrzeć na amena normalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.11.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Tak się zwolna oswajamy z przeprowadzką, ale z drugiej strony już zdążyliśmy zapomnieć, jak sie mieszkało w tej naszej małej klateczce... Sucz też zapomniała... Chociaż tam to chociaż mieliśmy kuchnię, a tu cudną kuchenkę elektryczną za 69 zeta z allegro na szafce ze śmietnikowego "Sklepu Nocnego", ale za to przykrytej naszym chińskim granitem . Asz luksus ja nie ten tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.11.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 I drzwi mieliśmy, byle jakie, ale jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.11.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Ale wcale tego wszystkiego co mieliśmy tam nie żałuję, i chociaż w starym mieszkaniu jeszcze sporo gratów czeka na transfer to jakoś nie chce się nam tam zaglądać. Tyle, że na razie trzeba po listy co jakiś czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.11.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 A ty się miałaś jakoś cztery miesiące temu maleczko ku sity wybrać i co???? Tak jak my na ten ślunsk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Ty mi tu nie sentymentaj klitką, ja już czasami mam ochotę spakować szczoteczkę , majtki i na te betony się przenieść,ale kurna zimmmnooooo Fajna ta Wasza wieś...nawet księżyc swój macie ...hymmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 A ty się miałaś jakoś cztery miesiące temu maleczko ku sity wybrać i co???? Tak jak my na ten ślunsk? No mniej więcej tak samo ale nie Ślunsk, dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.11.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 ale nie Ślunsk, dobra dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 dobra Nooooo , no właśnie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts