Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Malko serdecznie dziękuję za życzenia. Ponieważ nie zdążyłam przed świętami to teraz z całego serca Ci życzę:

Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć,

z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!

http://img580.imageshack.us/img580/9720/20121l.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Bardzo Wam dziękuję za życzenia :)

Trochę zaniemogłam ostatnio, ale dziś jest juz na tyle dobrze,że dowlokłam się do kompa :)

kurde...już mamy nowy rok :o no cóż, mam tydzień z życiorysu :oops:

Taka chora jesteś, czy tak świętowałaś święta i Nowy Rok?????

Właśnie otwarła mi się stronka 436 i czytam... Malka ma z mózgu galaretkę agrestową, lokalizuje tylko pudełko z chusteczkami i że śmigała na nartach... No i brwi zmarszczyłam ze znakiem zapytania gdzie??????

Dopiero na stronkę i na daty spojrzałam....

Jesteś to wpadnij , zapraszam :)

Ze szkoło młodego już nie daleko :)

ooo czyli wniosek z tego,że choruję z czestotliwością raz do roku i to na przełomie grudzień/styczeń , za rok sie będę miała na baczności :)

Choć przyznam,ze tak jak ostatnio to dopadło mnie chyba z 15 lat temu. Serio mam 3 dni z zyciorysu. pamietam tylko jak jechałam w środę z młodym na TK, jak miły pan założył mi ołowiany fartuszek , a potem była sobota koło południa i moje własne łóżko...masakra.

Wiolcia, co powiesz na poniedziałek ? Zrobiłam sobie jeszcze wolne w pracy, co by nie kichać na pacjentów (obiecuję,że na Ciebie tez nie bedę) :)

Wiolcia, co powiesz na poniedziałek ? Zrobiłam sobie jeszcze wolne w pracy, co by nie kichać na pacjentów (obiecuję,że na Ciebie tez nie bedę) :)

Jako prywatny cerber, cieszy mnie to wytłuszczone :D:D

mam piękny lapik z bordową klapką :D:D ino jeszcze nie poinstalowane wszystko wiec weekend przy kompie mąż posiedzi i od poniedziałku powinnam mieć glanc wszystcko :D