Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

MSU... tu o kożuszek kudłaty chodziło, albo na lato... hmmmmm koronkowe stringi.....

A chłopaki... no cóż... za daleko mają... ;)

Malcia... no wiesz... może my na progu staniemy drugim razem.... z papierosem....

Niiieeee nooo żart... nie palę... to śmierdzi.... :(

MSU, Nefka, proponowała majtki w jardach - to chyba dla mnie :lol:

mojemu lapkowi starcza w calach.

a chłopaki mnie urzekli na maksa, no normalnie się wzruszyłam jak ciasto drożdżowe :oops:

śmierdzi Wiola,jak jasna cholera, a jakie dziabelnie to śmierdzielstwo drogie :o

Wiesz... że raz.. jakiś rok temu jak majstrowi kupowałam papierosy... to zbladłam jak płaciłam....

Mnie by żal było... i później pomyślałam... ten facet papierosa nie gasił.. do tego pewnie wieczorem piwo... Jak nic... robił tylko na papierosy....

I jak śmierdzą.....

.....a o jardach to nawet mi nie mów.... ja to już kosmiczne potrzebuję;) ale nic to... są większe... tylko boję się już szukać sklepów dla puszystych... ich babcina moda mi nie podchodzi....

Cześć i czołem

Wiolcia, tatuś, się zaprzągł do sanek ;)

MSU u nas pizga cały czas, w nocy myslałam,że mi okna powyrywa razem z narożnikiem sypialni...rzeźnia była straszna

Braza, do łez jestem wzruszona, no normalnie jakbym Titanica oglądała

Jamles rozwiń myśl :)

To wychodzi na to, że Braza jest mętolnięta ze wzruszenia;)

I dał się tatuś do sanek? A może tak dla niepoznaki syna na doczepkę zabrał...?

A u nas lało w nocy, grzmiało i była regularna burza... O zgrozo... w styczniu... Nie pamiętam czegoś takiego...

Aaaa natomiast w dzień już kilkanaście razy śnieg sypał i topniało, to znów sypała niemiłosiernie i ciemno się zrobiło w południe.. i znów roztopiło trochę i sypnęło... teraz mam ciut białawo w ogródku... ślisko na drodze, bo jest -0*C... oj będzie się działo na drogach...