malka 08.01.2012 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Cześć Raś cudni, co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.01.2012 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Noooo i daleko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.01.2012 01:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 też załuję, uwielbiam takich ludzi mega poczucie humoru na szczytny cel, no i ogródek mozna mieć przekopany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 http://ggmania.eu/Emo/Emoty_male/emotki_male_milosne/193.gif http://ggmania.eu/Emo/emoty_duze/Milosne/emot154.gif ... i proszę o jeszcze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.01.2012 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 To ja dziękuję tylko dlaczego my się na maksa rozkręcamy na progu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 09.01.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 ale o so chodzi, chciałam coś napisać ale nie jarze po co komu majtki w calach, a chłopaków zabieram do siebie na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 MSU... tu o kożuszek kudłaty chodziło, albo na lato... hmmmmm koronkowe stringi..... A chłopaki... no cóż... za daleko mają... Malcia... no wiesz... może my na progu staniemy drugim razem.... z papierosem.... Niiieeee nooo żart... nie palę... to śmierdzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.01.2012 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 MSU, Nefka, proponowała majtki w jardach - to chyba dla mnie mojemu lapkowi starcza w calach. a chłopaki mnie urzekli na maksa, no normalnie się wzruszyłam jak ciasto drożdżowe śmierdzi Wiola,jak jasna cholera, a jakie dziabelnie to śmierdzielstwo drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Wiesz... że raz.. jakiś rok temu jak majstrowi kupowałam papierosy... to zbladłam jak płaciłam.... Mnie by żal było... i później pomyślałam... ten facet papierosa nie gasił.. do tego pewnie wieczorem piwo... Jak nic... robił tylko na papierosy.... I jak śmierdzą..... .....a o jardach to nawet mi nie mów.... ja to już kosmiczne potrzebuję ale nic to... są większe... tylko boję się już szukać sklepów dla puszystych... ich babcina moda mi nie podchodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2012 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Matko wiecie ,że u mnie jest burza taka z piorunami....... czy my naprawdę mamy styczeń???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 U mnie też... Leje jak z cebra... pioruny, grzmoty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.01.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Hej, u mnie dzis śnieg, i to jaki. Młoda ucieszona od rana bo.... nie musi na piechotę do autobusu iść tylko tatuś zawiózł. Jak to łatwo można szczęście znaleźć co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.01.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 a u nas pizgało jak nie wiem co; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Dobra, jak zacznie swoje gacie w parsekach odmierzać to pogadamy ... Uściski zostawiam ... rzadko to robię ostatnio, więc poproszę o wzruszenie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.01.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 ...... papierosy.... I jak śmierdzą..... Braza ma chyba inksze odczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.01.2012 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Cześć i czołem Wiolcia, tatuś, się zaprzągł do sanek MSU u nas pizga cały czas, w nocy myslałam,że mi okna powyrywa razem z narożnikiem sypialni...rzeźnia była straszna Braza, do łez jestem wzruszona, no normalnie jakbym Titanica oglądała Jamles rozwiń myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.01.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Brazie nie śmierdzą ....... fajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.01.2012 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 a bo może jakieś mentole pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Ty to inteligentna Malka jesteś, właśnie mentole A Twoje wzruszenie ... do łez mnie wzruszyło i czuję się usatysfakcjonowana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 To wychodzi na to, że Braza jest mętolnięta ze wzruszenia;)I dał się tatuś do sanek? A może tak dla niepoznaki syna na doczepkę zabrał...? A u nas lało w nocy, grzmiało i była regularna burza... O zgrozo... w styczniu... Nie pamiętam czegoś takiego...Aaaa natomiast w dzień już kilkanaście razy śnieg sypał i topniało, to znów sypała niemiłosiernie i ciemno się zrobiło w południe.. i znów roztopiło trochę i sypnęło... teraz mam ciut białawo w ogródku... ślisko na drodze, bo jest -0*C... oj będzie się działo na drogach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts