Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

WiolA, JA MÓWIŁAM TAK SAMO ale Malka mnie nie słucha.

Ps obejrzałam właśnie "Jak zostać królem" świetny film. Jeszcze oglądać mam " Baby są jakieś inne' ale nie mogę za długo na raz bo mnie śmiech własny zabija i zsikałabym się na pewno. Po min wyłaczyłam, bo mnie brzuch ze smiechu bolał....polecam :D:D

Karola 2 nie polecam, nuda...

Jeszcze tego nie oglądałam, ale czekam aż będę miała w kompie.

Wiola, ja się śmiałam sama z siebie i innych bab, o których tak obrazowo opowiadali, Pierwszy raz miałam mozliwość usłyszeć, w jaki sposób wypowiadają się o nas faceci, kiedy są sami.. To co mówili to najprawdziwsza prawda ;)

dostałam i puszczam dalej

http://www.karmimypsiaki.pl/oakcji

Edytowane przez wiolasz

Tematu niebudowy i braku szczelności moich okien w mieszkaniu- pozwólcie komentować nie będę :)

Co do filmów,mam chrapkę na Kevina, ale grają go tylko w multipleksach,a tych pasjami nie znoszę.

mam jeszcze mocno ambiwalentne odczucia w temacie "Dziewczyny z tatuażem" o ile Craig mnie kręci i ciekawi,o tyle Mara w roli Salander w ogóle mi nie leży.

Zobaczymy,może się skusze jak wyjdzie na dvd

Z jednym się zgodzę... jeżdżę już prawie... prawie bo będzie w marcu chyba 7 ... 25 lat jako kierowca... i nigdy nie wiem gdzie jest prawo lewo, słoma/siano.... Jak każę mężowi skręcić w prawo... a pokazuję w lewo... to ma skręcić... w lewo... teraz już wie... i się pyta... Gorzej jak ja prowadzę to jak mi mówi kierunek... to czasami mylę... ale kierunkowskaz zawsze dobrze daje :rotfl:

A czemu mamy milczeć w wątku niebudowy o niebudowie...? Hmmmmm?

a Headhunters to nie jest niemiecki film ? starałam się coś o nim (norweskim) znaleźć i echo :(

The Debt - widziałam i jakoś mi się nie wrył mocno, więc pewnie bez fajerwerków, a Weterana mam na liście -do obejrzenia

Wiolasz - dzięki - Ty jedna mnie rozumiesz :lol:

a teraz zjem obiad i chyba jednak przewalczę opór mlaskających ludzi żujących popcorn i siorbiacych colę i pójdę zaprzyjaźnić się z Kevinem

Eeee ja mam machnąć pięć razy miotełką i już odśnieżone... ślubny nieco więcej macha,, i w zasadzie macha tylko przednią i boczne dwie szybki....

A jak mam turbolota w garażu to już luzik na maksa...

Ale mogę wziąć od Ciebie tą zimę... tylko jak będzie wtedy u Ciebie???