malka 13.01.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 a ja mam jutro dzień za kółkiem....brrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.01.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 czy ta burza w całej Polsce była?U mnie też grzmiało!Dnia za kólkiem nie zazdroszczę, ale moze tylko straszą? Dziś nie było u nas źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.01.2012 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 nie straszą, mróz juz chwycił, mam śliczną szklankę na drogach...kolce by się przydały wrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.01.2012 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 U mnie tylko pięknie poprószyło i nie wieje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.01.2012 00:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 nie zazdroszczę śniegu,ale braku dmuchawicy i owszem,ja znów be w nocy okna trzymać co by mi do łózka nie wleciały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 nie zazdroszczę śniegu,ale braku dmuchawicy i owszem,ja znów be w nocy okna trzymać co by mi do łózka nie wleciały To Ty je może w końcu wmuruj, co ...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Albo zabij gwoździami i oklej styro aby było cieplej chociaż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 A swoją drogą... to już czas by było zamieszkać w niebudowie.. Tam okna dobre, nowe, a ze beton.. to nic.... Co niektórzy beton specjalnie robią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.01.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 WiolA, JA MÓWIŁAM TAK SAMO ale Malka mnie nie słucha. Ps obejrzałam właśnie "Jak zostać królem" świetny film. Jeszcze oglądać mam " Baby są jakieś inne' ale nie mogę za długo na raz bo mnie śmiech własny zabija i zsikałabym się na pewno. Po min wyłaczyłam, bo mnie brzuch ze smiechu bolał....polecam :D Karola 2 nie polecam, nuda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Na babach byłam w kinie... nie podobał mi się... za bardzo nie ma z czego się śmiać... ale wiadomo każdego odczucia są inne. Bardziej podobał mi się Listy do M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.01.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 (edytowane) Jeszcze tego nie oglądałam, ale czekam aż będę miała w kompie. Wiola, ja się śmiałam sama z siebie i innych bab, o których tak obrazowo opowiadali, Pierwszy raz miałam mozliwość usłyszeć, w jaki sposób wypowiadają się o nas faceci, kiedy są sami.. To co mówili to najprawdziwsza prawda dostałam i puszczam dalej http://www.karmimypsiaki.pl/oakcji Edytowane 14 Stycznia 2012 przez wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.01.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Tematu niebudowy i braku szczelności moich okien w mieszkaniu- pozwólcie komentować nie będę Co do filmów,mam chrapkę na Kevina, ale grają go tylko w multipleksach,a tych pasjami nie znoszę. mam jeszcze mocno ambiwalentne odczucia w temacie "Dziewczyny z tatuażem" o ile Craig mnie kręci i ciekawi,o tyle Mara w roli Salander w ogóle mi nie leży. Zobaczymy,może się skusze jak wyjdzie na dvd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Z jednym się zgodzę... jeżdżę już prawie... prawie bo będzie w marcu chyba 7 ... 25 lat jako kierowca... i nigdy nie wiem gdzie jest prawo lewo, słoma/siano.... Jak każę mężowi skręcić w prawo... a pokazuję w lewo... to ma skręcić... w lewo... teraz już wie... i się pyta... Gorzej jak ja prowadzę to jak mi mówi kierunek... to czasami mylę... ale kierunkowskaz zawsze dobrze daje A czemu mamy milczeć w wątku niebudowy o niebudowie...? Hmmmmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.01.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Jeżeli o filmach mowa to polecam:"The Debt""The Veteran""Headhunters" - ten po norwesku, ale jeżeli czytaliście z przyjemnością Mikael'a Blomkvist'a to się spodoba Wszystkie filmy z 2011 roku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.01.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Wiola, nie drąż tematu, bo Malka zacznie wyć na tym balkonie, jak moja psica Gwoździk, te Twoje filmy bardzo ambitne chyba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2012 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 a Headhunters to nie jest niemiecki film ? starałam się coś o nim (norweskim) znaleźć i echo The Debt - widziałam i jakoś mi się nie wrył mocno, więc pewnie bez fajerwerków, a Weterana mam na liście -do obejrzenia Wiolasz - dzięki - Ty jedna mnie rozumiesz a teraz zjem obiad i chyba jednak przewalczę opór mlaskających ludzi żujących popcorn i siorbiacych colę i pójdę zaprzyjaźnić się z Kevinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Z Kevinem się nie zaprzyjaźniłam,aż taką psychopatką nie jestem,ale ostro było, nie tak ostro jak się spodziewałam,ale na tyle,że ciężarnym kobietom nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.01.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Witam się z Paniami i Panami Jaka ładna zima jest u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.01.2012 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Cześć Wiolcia, podoba się zima ? to weź sobie moją, co? szczególnie tą która zaległa na moim samochodzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.01.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Eeee ja mam machnąć pięć razy miotełką i już odśnieżone... ślubny nieco więcej macha,, i w zasadzie macha tylko przednią i boczne dwie szybki.... A jak mam turbolota w garażu to już luzik na maksa... Ale mogę wziąć od Ciebie tą zimę... tylko jak będzie wtedy u Ciebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts