Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Malcia... pojechałam po młodego... i jak zwykle drogowców w B zaskoczyła zima... na rondzie szklanka tuż przed 15.00... pod górkę w stronę DG nie dało się wyjechać... ledwo, ledwo... Piaskarki nie było, pługu też nie... A w D... inna bajka.. drogi czarne, posypane, odśnieżone.. czarne...

Zupełnie jak inny świat..

No nienadaremno powiedziałam, że ja do III świata się wyprowadziłam....

Cześć Braza...po sladach na śniegu drogę odnalazłaś ?;)

Wiola,na chwilę obecną to ja mam wrażenie, że panowie pługowi mają jakiś konkurs - kto nabije więcej kilometrów i rozsypie najwięcej soli....no porabało ich jeden za drugim jeździ :o

Malcia w moim mieście chyba nie ma żadnej piaskarki i pługa...

Żeby Kołłątaja nie móc wyjechać z ronda do góry... masakra... nie mówiąc o rondzie... same wygibasy, a lód na drodze... i jak tu jeździć...

Mąż pojechał z młodym do dentysty.... Młody wrócił rozanielony, bo tata drifty robił... czytaj kręcili się w kółko...

przerażona pytam męża... no pokręcili się u nas na ulicy... tam akurat mieli gdzie...

Ciekawe jaka będzie jutro sytuacja na drodze....

U nas zimy nie ma; ciagle jesien na plus 5.

Cholera wczoraj w pracy kolega wlał odkamieniacz do ekspresu i zapomniał zostawic kartki. Napiłam sie dzis rano kawy z czyms co ma nakretke jak domestos i napis "W razie polkniecia niezwlocznie sie skontaktowac z lekarzem" albo umre albo sie odkamienie. Dobrze ze choc cytrynowy posmak miało:rolleyes:

Czy ja wczoraj byłam idiotką , która pochwaliła drogowców ???? to oni chyba qrwa pracuja wyłącznie na drugą zmianę :mad::mad:

Dziś nie dość ,że musiałam zgadywać,która kupa śniegu to mój samochód, to jeszcze brnęłam w zaspach na głównej drodze...... ja pierdzielę....ale kawa mi z rana nie potrzebna, adrenalina mi ciśnienie podniosła.

MSU,Ty sobie nie rób jaj, ja wiem, że kamienie na nerkach to nic miłego, ale odkamieniacz po drodze może załatwić bardziej przydatnego... zadzwoń chociaż do lekarza i zapytaj co robić.

U nas zimy nie ma; ciagle jesien na plus 5.

Cholera wczoraj w pracy kolega wlał odkamieniacz do ekspresu i zapomniał zostawic kartki. Napiłam sie dzis rano kawy z czyms co ma nakretke jak domestos i napis "W razie polkniecia niezwlocznie sie skontaktowac z lekarzem" albo umre albo sie odkamienie. Dobrze ze choc cytrynowy posmak miało:rolleyes:

zadzwoń TERAZ na oddział toksykologii w Łodzi, (42) 6573300, powiedzą ci co dalej. jeden odkamieniacz jest malo szkodliwy, drugi bardzo. Musisz mieć opakowanie.

Hej, Moja mama też kiedyś wody z odkamieniaczem się napiła. Ale niedużo bo na początku juz przypomniała sobie o nim w czajniku. Nic jej nie było, palił przełyk i gardło, bolał żołądek. Ale strachu co niemiara...

U mnie na ulicy nikt odśnieżaczy nie widział od roku. I pewnie nieprędko zobaczy..

Jak ostatnio zauważyłaś, ja nie mam żadnych standardów :D:D

Kupuję piłkę mojej, taka będzie spełniać standardy najlepszej reh. ws zechczasów ?:)

http://allegro.pl/pyilka-z-rogami-do-skakania-rehabilitacyjna-45-cm-ic2045z032049.html

czy taka

http://allegro.pl/pilka-rehabilitacyjna-z-uchwytami-skoczek-45-i2031938891.html

choć nie wiem jaka między nimi różnica..

Edytowane przez wiolasz

to zajszłam :wiggle:

gratulować czy współczuć ? ;)

cholera, może ja bym się wzięła do jakiejś konstruktywnej roboty , hę??

a tak mi się nie chce...

musze jechać kupić młodemu kombinezon, no żeż cholera rośnie w górę, a w szerz ni chu chu, i jak tu coś sensownego znaleźć ?

wysokie, chude z długaśnymi kończynami - no pająka mam w domu ;)