braza 16.01.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Moją zimę też oddam i też szczególnie tę z samochodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.01.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Malcia... pojechałam po młodego... i jak zwykle drogowców w B zaskoczyła zima... na rondzie szklanka tuż przed 15.00... pod górkę w stronę DG nie dało się wyjechać... ledwo, ledwo... Piaskarki nie było, pługu też nie... A w D... inna bajka.. drogi czarne, posypane, odśnieżone.. czarne... Zupełnie jak inny świat..No nienadaremno powiedziałam, że ja do III świata się wyprowadziłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.01.2012 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Cześć Braza...po sladach na śniegu drogę odnalazłaś ? Wiola,na chwilę obecną to ja mam wrażenie, że panowie pługowi mają jakiś konkurs - kto nabije więcej kilometrów i rozsypie najwięcej soli....no porabało ich jeden za drugim jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.01.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Nie wiem o jakiego Kevina chodzi ale jak nie komedia ani romans to obecnie nie ogladam A moja zima ładniutka. Mamuska odśnieza wiec ja tylko podziwiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.01.2012 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Kevin z tego "musimy porozmawiać o Kevinie" - nie oglądaj, nie teraz No wiesz, gdyby mi jakaś mamuśka samochód odśnieżyła z rańca, to też bym chyba nie narzekała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.01.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Malcia w moim mieście chyba nie ma żadnej piaskarki i pługa... Żeby Kołłątaja nie móc wyjechać z ronda do góry... masakra... nie mówiąc o rondzie... same wygibasy, a lód na drodze... i jak tu jeździć...Mąż pojechał z młodym do dentysty.... Młody wrócił rozanielony, bo tata drifty robił... czytaj kręcili się w kółko... przerażona pytam męża... no pokręcili się u nas na ulicy... tam akurat mieli gdzie...Ciekawe jaka będzie jutro sytuacja na drodze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 17.01.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 U nas zimy nie ma; ciagle jesien na plus 5. Cholera wczoraj w pracy kolega wlał odkamieniacz do ekspresu i zapomniał zostawic kartki. Napiłam sie dzis rano kawy z czyms co ma nakretke jak domestos i napis "W razie polkniecia niezwlocznie sie skontaktowac z lekarzem" albo umre albo sie odkamienie. Dobrze ze choc cytrynowy posmak miało:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.01.2012 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Czy ja wczoraj byłam idiotką , która pochwaliła drogowców ???? to oni chyba qrwa pracuja wyłącznie na drugą zmianę :mad: Dziś nie dość ,że musiałam zgadywać,która kupa śniegu to mój samochód, to jeszcze brnęłam w zaspach na głównej drodze...... ja pierdzielę....ale kawa mi z rana nie potrzebna, adrenalina mi ciśnienie podniosła. MSU,Ty sobie nie rób jaj, ja wiem, że kamienie na nerkach to nic miłego, ale odkamieniacz po drodze może załatwić bardziej przydatnego... zadzwoń chociaż do lekarza i zapytaj co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.01.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 U nas zimy nie ma; ciagle jesien na plus 5. Cholera wczoraj w pracy kolega wlał odkamieniacz do ekspresu i zapomniał zostawic kartki. Napiłam sie dzis rano kawy z czyms co ma nakretke jak domestos i napis "W razie polkniecia niezwlocznie sie skontaktowac z lekarzem" albo umre albo sie odkamienie. Dobrze ze choc cytrynowy posmak miało:rolleyes: zadzwoń TERAZ na oddział toksykologii w Łodzi, (42) 6573300, powiedzą ci co dalej. jeden odkamieniacz jest malo szkodliwy, drugi bardzo. Musisz mieć opakowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.01.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Czy ja wczoraj byłam idiotką , która pochwaliła drogowców ???? to oni chyba qrwa pracuja wyłącznie na drugą zmianę :mad: i jeszcze chyba na pół etatu, jak jechałem na nockę to masakra jakaś, a z rana tą masakrę jeszcze przysypało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.01.2012 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 U mnie właśnie 3 pługi przejechały....znów jeden za drugim ? Czy oni się pilnują w obawie,że się zgubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.01.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Hej, Moja mama też kiedyś wody z odkamieniaczem się napiła. Ale niedużo bo na początku juz przypomniała sobie o nim w czajniku. Nic jej nie było, palił przełyk i gardło, bolał żołądek. Ale strachu co niemiara...U mnie na ulicy nikt odśnieżaczy nie widział od roku. I pewnie nieprędko zobaczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.01.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 A tego Kevina to widziałam zwiastuny, ale ciacho będzie z tego gościa młodego....Chyba mi hormony szaleją z braku wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.01.2012 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 no wiem Ale kurcze,Ezra, (chciałam by mój syn miała tak na imię - niestety "a" na końcu ) nawet jak na moje standardy za młody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.01.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 (edytowane) Jak ostatnio zauważyłaś, ja nie mam żadnych standardów :D Kupuję piłkę mojej, taka będzie spełniać standardy najlepszej reh. ws zechczasów ? http://allegro.pl/pyilka-z-rogami-do-skakania-rehabilitacyjna-45-cm-ic2045z032049.html czy taka http://allegro.pl/pilka-rehabilitacyjna-z-uchwytami-skoczek-45-i2031938891.html choć nie wiem jaka między nimi różnica.. Edytowane 17 Stycznia 2012 przez wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.01.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 U mnie właśnie 3 pługi przejechały....znów jeden za drugim ? Czy oni się pilnują w obawie,że się zgubią może do Depesi ten śnieg pchają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.01.2012 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Wiolka,zabijesz mnie smiechem Jamles,mówisz??? to kurcze wyrobią kilometry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Bałam się, że mi ślad zasypało, ale nadal jest no to zajszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.01.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Malka, Ty mi o piłce pisz którą mam brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.01.2012 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 to zajszłam gratulować czy współczuć ? cholera, może ja bym się wzięła do jakiejś konstruktywnej roboty , hę?? a tak mi się nie chce... musze jechać kupić młodemu kombinezon, no żeż cholera rośnie w górę, a w szerz ni chu chu, i jak tu coś sensownego znaleźć ? wysokie, chude z długaśnymi kończynami - no pająka mam w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts