Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Malka, a masz ubezpieczone mieszkanie? Bo jak zarządca będzie musiał zapłacić za szkody to się wzdrygnie ...

Ten numerek też zapisałam, kiedyś i ja wychlałam cały kubek kawy zaparzonej wodą z odkamieniaczem - na szczęście był biodegradalny :wiggle:

E nie Wioluś, dach remontowali trzy czy cztery lata temu i od tego momentu zaczęły się szopki, najpierw lało z rynien, po wielkich bojach naprawili je (nowe rynny), zapewne jak naprawiali rynny zrąbali pokrycie dachu (nowe) i jedyna rada od tamtej chwili - niech se pani miski podstawi.

Już raz robili mi nowe gładzie (zarządca) ale były tak fachowo zrobione, że po roku wszystko się złuszczyło, zrobiłam od nowa sama...

Dziś pierwsze pytanie pani administrator było - czy ma pani ubezpieczenie - "nie", a odpieprzcie się od mojego ubezpieczenia, jak znów zrobicie remont to może ktoś dostrzeże problem,a jak spisza tylko protokół to goowno zrobią.

Idę wymienić szmaty i wylac wodę z misek

Ewa, nie mam ogrzewania i ciepłej wody, za to mam beton na podłogach i scianach i małe dziecko :)

nie ma szans :(

Aaaa , był pan z administracji,zobaczyć jak zalewa :o Pokiwał głową, stwierdził "no leje" i sobie poszedł, chyba nie wierzył mi na słowo ;)

no koło 22 przyszedł

i dziś już byli panowie potwierdzić to co ten w nocy widział,pokiwali głowami, jeden powiedział "o qrwa" ,zapytali gdzie jest wejście na dach i sobie poszli.

Czy oni myslą, że jesli mój sufit poogląda duża ilość osób, to on się sam osuszy ??

no pani obok, ale u niej tylko nad oknem.

Właśnie zaczeli mi chodzić po suficie, a przez okno widzę spadające góry lodu...tylko kurde, jak oni będą tak walić w te rynny, to znów je obruszają i przy deszczu będzie lecieć woda po ścianie....

Malka, Ty załatwiaj tą wodę i ogrzewanie biegusiem! Twoje małe dziecko już wcale nie jest takie małe;) i na materacu rzuconym na beton też się wyśpi:D.

A nie ma to jak swój własny cieknący dach;) Albo sprzedaj i jedno i drugie i kup coś niecieknącego i w miarę wykończonego...:rolleyes: Albo przeprowadź się do mnie:lol: