Arnika 18.01.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 To kładź się Malcia już spać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.01.2012 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 e za młoda dla mnie godzina.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.01.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 hej, ja od wczoraj wieczorem mam same nowiny, ale ranek jest mądrzejszy od nocy więc dziś już wszystko wygląda lepiej A od rana maszyna do szycia szaleje, firanki, pościel....szok i szaleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.01.2012 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 No to masz fajnie: a ja ze ścierą i miskami latam po kuchni, znów mnie qrwa zalewa z dachu, jak mi sufit na łeb nie spadnie to bedzie cud :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.01.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.01.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 dlaczego ma ci sufit spaść? Nie biegaj po nim może, to wytrzyma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.01.2012 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Tak już namókł ,ze ma konsystencje budyniu , jak pizgnie to ino roz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.01.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ezes.. bo to ostatnie piętro i bloki nie młodziutkie, a zarządca pewnie nie widzi jakiejkolwiek potrzeby remontu dachu , który z pewnością co większa ulewa, albo roztopy przecieka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Malka, a masz ubezpieczone mieszkanie? Bo jak zarządca będzie musiał zapłacić za szkody to się wzdrygnie ... Ten numerek też zapisałam, kiedyś i ja wychlałam cały kubek kawy zaparzonej wodą z odkamieniaczem - na szczęście był biodegradalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.01.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 E nie Wioluś, dach remontowali trzy czy cztery lata temu i od tego momentu zaczęły się szopki, najpierw lało z rynien, po wielkich bojach naprawili je (nowe rynny), zapewne jak naprawiali rynny zrąbali pokrycie dachu (nowe) i jedyna rada od tamtej chwili - niech se pani miski podstawi.Już raz robili mi nowe gładzie (zarządca) ale były tak fachowo zrobione, że po roku wszystko się złuszczyło, zrobiłam od nowa sama...Dziś pierwsze pytanie pani administrator było - czy ma pani ubezpieczenie - "nie", a odpieprzcie się od mojego ubezpieczenia, jak znów zrobicie remont to może ktoś dostrzeże problem,a jak spisza tylko protokół to goowno zrobią. Idę wymienić szmaty i wylac wodę z misek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.01.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Moze jednak się przeprowadź? Bo bez luksusów to chyba byś już mogła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.01.2012 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ewa, nie mam ogrzewania i ciepłej wody, za to mam beton na podłogach i scianach i małe dziecko nie ma szans Aaaa , był pan z administracji,zobaczyć jak zalewa Pokiwał głową, stwierdził "no leje" i sobie poszedł, chyba nie wierzył mi na słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.01.2012 02:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 W nocy przyszedł??????Eeee to nieźle działają.... Może naprawią jednak ten dach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.01.2012 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 no koło 22 przyszedłi dziś już byli panowie potwierdzić to co ten w nocy widział,pokiwali głowami, jeden powiedział "o qrwa" ,zapytali gdzie jest wejście na dach i sobie poszli.Czy oni myslą, że jesli mój sufit poogląda duża ilość osób, to on się sam osuszy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.01.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Matko...jak może w bloku zalewać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.01.2012 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 No normalnie, mój sufit jest dachem, nie ma strychu, bezposrednio na stropie jet papa i jak cieknie to mnie do mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.01.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Kużwa, inni sąsiedzi na Twoim piętrze też tak mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.01.2012 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 no pani obok, ale u niej tylko nad oknem.Właśnie zaczeli mi chodzić po suficie, a przez okno widzę spadające góry lodu...tylko kurde, jak oni będą tak walić w te rynny, to znów je obruszają i przy deszczu będzie lecieć woda po ścianie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.01.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Ale masz tam wesolutko, quiz pod tytulem "gdzie bedzie mnie zalewac dzisiaj" . Wspolczuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.01.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Malka, Ty załatwiaj tą wodę i ogrzewanie biegusiem! Twoje małe dziecko już wcale nie jest takie małe;) i na materacu rzuconym na beton też się wyśpi:D. A nie ma to jak swój własny cieknący dach;) Albo sprzedaj i jedno i drugie i kup coś niecieknącego i w miarę wykończonego... Albo przeprowadź się do mnie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts