malka 20.01.2012 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Marta, właśnie mam wesolutko - prysznic w kuchni - ot taka awangarda Rasia, jedno banku, drugie wynajęte...chyba sprzedaż będzie trochę niezgodna z prawem I nie kuś, nie kuś bo u Ciebie bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.01.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Czy oni myslą, że jesli mój sufit poogląda duża ilość osób, to on się sam osuszy ??Lasery maja w oczach. na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.01.2012 03:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Braza,lepiej jakby mieli suszarki wiecie co na sentymenty mnie wzięło ...przeczytałam cały bacikowy watek...i teraz pójdę zniesmaczona spać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.01.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 I było tam wchodzić...? Albo się kłaść... Co niektórzy juz wstawali... Dzień dobry Paniom I jak dzisiaj? ciut lepiej? Ja bym na gwałt wzięła właśnie teraz mężowatego, piec wstawiła i szybkie wykończenie na tyle, żeby dało się mieszkać... W Twoim nie kapie na głowę... tylko aby ciepło było.... Malcia... no chyba dość tej niebudowy.... I średnia przyjemność w kuchni gotować z parasolem w ręku... albo iść spać z jakąś peleryną przeciwdeszczową.... Brrrr nie zazdroszczę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.01.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Hej, Wiola, żeby piec wstawić trzeba go kupic i założyć, nie? Jeszcze trochę Malka, jeszcze trochę, kolejna zima już u siebie będzie, zobaczysz. Może z gołymi ścianami, ale sucho i na własnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Laser ponoć i suszarkowe właściwości takowoż posiada .... nie wiem, nie znam się ... Co to za bacikowy wątek, może bym się też co nieco zniesmaczyła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.01.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Bacikowy to ten, na którym Dandi starał się zebrać na świeta trochę prezentów dla takiego ośrodka, generalnie udało się ale końcówka była niesmaczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.01.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Hej, Wiola, żeby piec wstawić trzeba go kupic i założyć, nie? Jeszcze trochę Malka, jeszcze trochę, kolejna zima już u siebie będzie, zobaczysz. Może z gołymi ścianami, ale sucho i na własnym ...dokładnie w takiej kolejności... i jak już to będzie... to troszkę jeszcze ciut... może na początek niewiele.. ale więcej i tak m2 w domu niż w mieszkaniu.... Z tym, że na własnym i na głowę nie leje, a w lato gorąc nie zabija.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.01.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 a nawet jak leje i gorąc zabija to na własnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.01.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Malka, wzdrygłam sie na ten budyn na suficie. Jak tam dzisiaj? Dzialaja cos? Ja wiem, ze nie ma niemozliwych, ale zeby zrobic instalacje grzewcza w niebudowie to tez troche kasy trzeba wylozyc. A na zimny beton z dzieciakiem, czy bez, malym czy duzym szanse zamieszkania nijakie- bo zmrozi ich jak na Alasce. To styczen, a nie czerwiec. A mieszkanie wynajete - to co na to zalewanie wlasciciel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.01.2012 23:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 MSU Ty jedna mnie rozumiesz Do włascicieli zadzwoniłam powiedziałam,że znów leje,, ze zawiadomiłam zarządcę,dopilnowałam by oczyścili dach i rynny i że przypilnuję by spisano protokół szkody i naprawili co zepsuli,lub oddali kasę. Usłyszałam,że ok i wszystko Ale dziewczyny, tak szczerze....nie wiem czy chciałabym na budowie mieszkać, wiem,że jak zrobimy jakieś prowizorki to one juz do śmierci trwać będą (domu lub naszej). Jest kilka rzeczy na które nie przystanę ,pierwsza to piec bez zasobnika, druga to panele, gdybym to przełknęła to pewnie w krótkim czasie byłaby przeprowadzka, ale stoi mi w gardle (w poprzek) i nie chce przejść.... no cóż, będzie mi sie na łeb dalej lało.....byle do wiosny , bo potem będę sie prażyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.01.2012 02:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Malka po pierwsze dobre ubezpieczenie.Sufit sie od tego nie osuszy, ale jak przyjdą z regresem do spółdzielni to przejrzą na oczki. Po drugie - masz rację. Prowizorki są najtrwalsze. Po trzy - jak potrzebujesz kogoś to Ci suszarkę potrzyma - daj znać I nie dawaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 22.01.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Do włascicieli zadzwoniłam powiedziałam,że znów leje,, ze zawiadomiłam zarządcę,dopilnowałam by oczyścili dach i rynny i że przypilnuję by spisano protokół szkody i naprawili co zepsuli,lub oddali kasę. Usłyszałam,że ok i wszystko No jak wszystko zalatwilas to "ok" Trza bylo dzwonic i drzec sie ze leje i ze wszystko plywa i Ty nie wiesz co robic i jeszcze placisz za takie ciagle zalewane mieszkanie. Ehh Ty Zosia Samosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.01.2012 03:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Nefer, na nich regresy już wrażenia nie robią ich na miejscu szlak trafia, jeśli każe im się naprawić szkodę , oczywiście na takich materiałach jak było wcześniej wykonane (mina pana jak podałam mu numerek farby z caparola i producenta jakiejś wymyślnej gładzi- bezcenna). Jak z mojego mega ciaśniutkiego mieszkania wynosili (4 pietro bardzo wąska klatka schodowa) przedwojenny kredens,który wcześniej musieli opróżnić - bo przecież ja bym tego robić nie musiała, gdyby mnie nie zalało , a nie moze stanąć na środku pokoju, bo ja muszę jakoś się przemieszczać , a latać nie potrafię czyż nie? Byłam jak wrzód na dupie,dwoje ludzi było zajętych przez prawie 2 tygodnie (moja kuchnia ma na oko 4m2),uwierz, gdyby zapłacili 800 zł.z regresu tak by tego nie odczuli MSU, ja drzeć się,no co Ty,ja taka spokojna istota jestem. My mieliśmy w tym mieszkaniu mieszkać rok, no góra dwa, w marcu minie dekada,a odstepne od tego czasu ani o złotówkę nie wzrosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.01.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Nie ma to jak obrotna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.01.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 MSU, ja drzeć się,no co Ty,ja taka spokojna istota jestem. My mieliśmy w tym mieszkaniu mieszkać rok, no góra dwa, w marcu minie dekada,a odstepne od tego czasu ani o złotówkę nie wzrosło No to zmienia postac rzeczy, fakt. Ehh, w takim razie do lata - tego lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.01.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Wpadłam zapytać jak tam z sufitem??Teraz Ci ten kredens wynosili, czy poprzednio?Robią już remont czy jeszcze...? a jak co to kiedy? Nooo i jakbyś chore pieniądze płaciła za odstępne to byś szybko się chciała przeprowadzić... Z drugiej strony.. mieszkasz jakby tu powiedzieć w .. prowizorce, bo miało być na chwilę, a już jest 10 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.01.2012 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 nie robią, wyobrażasz sobie u mnie remont kuchni ? Przecież ja bym młode musiała na minimum 2 tygodnie wyeksmitować, bo nie ma szans na gotowanie, baaa zawsze cały syf wynosi sie do pokoju,sajgon po prostu. Jak sobie pomyslę to juz mnie rzuca. A ,że prowizorka, to ja wiem, ale nie moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.01.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 No byłby to ciężki czas... a właśnie niech zapewni wam administracja lokal zastępczy ... albo ferie Wiem, wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2012 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Szkoda gadać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts