rasia 25.01.2012 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ferie to bardzo dobry czas na eksmitowanie Młodego;) Jak już się wyszaleje na nartach, to Go chętnie przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.01.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Malka, jak tam sytuacja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.01.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Malki nie zalało, ale to dlatego ze jeszcze nie leje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Malki nie zalało, ale to dlatego ze jeszcze nie leje... Przecież ją już zalało i jeszcze z całą pewnością nie wyschło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.01.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 No ale tamto już było, nowe nie zalało. Nowe zaleje jak się śnieg zacznie topić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2012 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 No byłby to ciężki czas... a właśnie niech zapewni wam administracja lokal zastępczy ... albo ferie Wiem, wiem... Uwierz nie chciałabyś korzystać z takiego lokalu jaki oni moga dać Szkoda gadać ... eee dramatu nie ma Ferie to bardzo dobry czas na eksmitowanie Młodego;) Jak już się wyszaleje na nartach, to Go chętnie przygarnę z dodatkiem w postaci rodziców ? Malka, jak tam sytuacja?? Schnie, a jak wyschnie to popęka, jak popęka to spadnie:) Malki nie zalało, ale to dlatego ze jeszcze nie leje... leje i pada na zmianę Przecież ją już zalało i jeszcze z całą pewnością nie wyschło... schnie jedna sciana juz sucha (przynajmniej od strony mieszkania) No ale tamto już było, nowe nie zalało. Nowe zaleje jak się śnieg zacznie topić.. jaki śnieg ? Dzień dobrywieczór Dzis dniówkę (3/4etatu) odbębniłam na korytarzu CZD oczekiwaniu na wyniki młodego Warto było czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.01.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Znaczy że zdrowego i w pełni sił Młodego przygarnę....... razem z rodzicami rzecz jasna:lol2: GRATKI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.01.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Malcia, gratki za wyniki młodego Dopiero teraz doczytałam, że cię kochana z sufitu zalewa Mam nadzieję, że to jednak ostatnia zima w tym mieszkanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2012 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Oooo jakie optymistyczne wiesci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2012 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 dzieki Znaczy młody nic w głowie nie ma poza małą torbiela pajęczynówki ale to wiedzieliśmy już dawno, a przynajmniej przypuszczaliśmy i poszerzony zbiornik wielki,to juz nieco bardziej martwi, ale póki powiększenie jest niewielkie nie ma co dramatyzować. Jak zwykle pani dr w obrazkowy (dosłownie) sposób wyjaśniła, co z czym i dlaczego i kazała nam się więcej na oczy nie pokazywać Zapis eeg też nic nowego nie wniósł, znaczy to nie epi, po prostu mały cwaniak wie ,że w życiu są rzeczy ważne, na które trzeba zwracać uwagę i takie, które można olać i wyłączyć się. A niespecyficzne bóle głowy nie mają podłoża somatycznego.To reakcja obronna organizmu - nieźle sobie wykombinował.nie A i w ciągu ostatnich trzech miesięcy, młode na tyle sie ogarnęło, że ma kilku kolegów w szkole nadal zabija dzieciaki tekstami, ale one zaczynają to akceptować (jak ten wykład o agresji ) i wychowawczyni zgłosiła go do odznaki wzorowego ucznia Jutro z duma pójdę na zebranie (z wyjątkową, bo zawsze byłam z młodego dumna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2012 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Mam nadzieję, że to jednak ostatnia zima w tym mieszkanku No wiesz....myslisz, że właściciele się tak wkurzą ,ze nas na bruk wyrzucą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.01.2012 01:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Hi, hi... skąd ja to znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.01.2012 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Ja zawsze w Młodego wierzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.01.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 EE no to super, znaczy sie Mlody jest GOŚĆ No mamuska, gratulowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.01.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Dr S. Ci to wyłuszczyła? Jak tak to znaczy zdrowe i ponad normę inteligentne. I wierz mi ... wolałabym chodzić na Twoje wywiadówki.... Gratulki Nooo i dobrze by było, żeby to ostatnia zima i wiosna była w tym mieszkaniu.... Ojjj oby ostatnia.... Kiedy masz wolne??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2012 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Dzięki dziefczynki, wielkie dzięki, no fakt, nic mi tak fajnie w życiu nie wyszło jak Młody Rasia, Ty wiesz, że nam się jutro ferie zaczynają ? A w wypracowaniu młodego pt " moje plany na ferie" padło Twoje imię połączone z Mikołajem Ale jeszcze możesz się rozmyślić, jakby co Wiolcia, pewno,że doktor S znasz innego neurologa, który rodzicom rysuje mózg na karteczce i tłumaczy gdzie jest jaka struktura i za co odpowiada ? Potem rozkłada srylion kartek szlaczków z eeg i minuta po minucie opisuje co dziec robił i dlaczego (usmieszek nad dobrym załamkiem, smutna minka nad złym ) Kocham Ta kobietę I wiesz ja dopiero od niedawna lubie zebrania, bo jak słyszysz o niedostosowaniu społecznym, niedojrzałości emocjonalnej, gapiostwie, ignorancji i takie tam, to wcale fajne nie jest. Tym bardziej ,że to była ocena na podstawie objawów, bo nikt nie przypuszczał, że to,ze młode brzydko pisze jest wynikiem zmian w móżdżku, a to, że olewa system, popieprzonemu przewodzeniu. A wolne. od 1 lutego choc nie wiem czy mam się cieszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.01.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Nie znam innego lekarza.. oj nie znam... Emil już tyle lat do niej chodził... nie chodzi.. bo i dostać się teraz nie możemy, a i potrzeby wielkiej nie ma.... Niech ma czas dla tych co go potrzebują, a nie dla starej wygi.. ale później to ja będę miała kłopoty , bo np nie będę miała grubej kartoteki... Widzisz jak fajnie chodzić na zebrania Oj Malcia wiem jak to jest... I zmiany w mózgi i móżdżku u mojego młodego są i przewodnictwo w mielinie poprzerywane, ja to wszystko wiem.. i wiem, że młody wkłada dużo siły żeby to wszystko było dobrze, tylko raz coś pierdyknie i jest źle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.01.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Hej...Muszę sie pożalić, popsuły mi się telefony, mam ich chyba 5 szt i tylko ten najgorszy czyta moją kartę sim. Inne jej nie widzą Na dodatek stary wraca dopiero 1 lutego...kuźwa, zła jestem od wczoraj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2012 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 znaczy, co da się z Toba gadać, czy nie? no i wiesz jak jest z ta złością....szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.01.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 No da sie niby, ale ja nie mam telefonów wszystkich mimo ze były na karcie zapisane. Paranoja jakaś... Szkodzi czy nie, nabuzowana jestem....szkoda że mojnego nie ma,od razu miałabym na kim się wyładować... ps. Twój nr akurat mam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts