Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No byłby to ciężki czas... a właśnie niech zapewni wam administracja lokal zastępczy ... albo ferie ;)

Wiem, wiem...

Uwierz nie chciałabyś korzystać z takiego lokalu jaki oni moga dać

Szkoda gadać ...

eee dramatu nie ma :)

Ferie to bardzo dobry czas na eksmitowanie Młodego;) Jak już się wyszaleje na nartach, to Go chętnie przygarnę:lol:

z dodatkiem w postaci rodziców ? :lol:

Malka, jak tam sytuacja??

Schnie, a jak wyschnie to popęka, jak popęka to spadnie:)

Malki nie zalało, ale to dlatego ze jeszcze nie leje...

leje

i pada

na zmianę

Przecież ją już zalało i jeszcze z całą pewnością nie wyschło...

schnie :) jedna sciana juz sucha (przynajmniej od strony mieszkania)

No ale tamto już było, nowe nie zalało. Nowe zaleje jak się śnieg zacznie topić..

jaki śnieg ?

Dzień dobrywieczór

Dzis dniówkę (3/4etatu) odbębniłam na korytarzu CZD oczekiwaniu na wyniki młodego

Warto było czekac :lol:

dzieki :)

Znaczy młody nic w głowie nie ma ;)

poza małą torbiela pajęczynówki ale to wiedzieliśmy już dawno, a przynajmniej przypuszczaliśmy i poszerzony zbiornik wielki,to juz nieco bardziej martwi, ale póki powiększenie jest niewielkie nie ma co dramatyzować.

Jak zwykle pani dr w obrazkowy (dosłownie) sposób wyjaśniła, co z czym i dlaczego i kazała nam się więcej na oczy nie pokazywać ;)

Zapis eeg też nic nowego nie wniósł, znaczy to nie epi, po prostu mały cwaniak wie ,że w życiu są rzeczy ważne, na które trzeba zwracać uwagę i takie, które można olać i wyłączyć się.

A niespecyficzne bóle głowy nie mają podłoża somatycznego.To reakcja obronna organizmu - nieźle sobie wykombinował.nie ;)

A i w ciągu ostatnich trzech miesięcy, młode na tyle sie ogarnęło, że ma kilku kolegów w szkole :o :lol: nadal zabija dzieciaki tekstami, ale one zaczynają to akceptować (jak ten wykład o agresji :lol: ) i wychowawczyni zgłosiła go do odznaki wzorowego ucznia :o :)

Jutro z duma pójdę na zebranie :) (z wyjątkową, bo zawsze byłam z młodego dumna)

Dr S. Ci to wyłuszczyła?

Jak tak to znaczy zdrowe i ponad normę inteligentne.

I wierz mi ... wolałabym chodzić na Twoje wywiadówki....

Gratulki :)

Nooo i dobrze by było, żeby to ostatnia zima i wiosna była w tym mieszkaniu.... Ojjj oby ostatnia....

Kiedy masz wolne???????

Dzięki dziefczynki, wielkie dzięki, no fakt, nic mi tak fajnie w życiu nie wyszło jak Młody :oops:

Rasia, Ty wiesz, że nam się jutro ferie zaczynają ? A w wypracowaniu młodego pt " moje plany na ferie" padło Twoje imię połączone z Mikołajem :lol:

Ale jeszcze możesz się rozmyślić, jakby co :lol:

Wiolcia, pewno,że doktor S :) znasz innego neurologa, który rodzicom rysuje mózg na karteczce i tłumaczy gdzie jest jaka struktura i za co odpowiada ? Potem rozkłada srylion kartek szlaczków z eeg i minuta po minucie opisuje co dziec robił i dlaczego (usmieszek nad dobrym załamkiem, smutna minka nad złym ) ;)

Kocham Ta kobietę :lol:

I wiesz ja dopiero od niedawna lubie zebrania, bo jak słyszysz o niedostosowaniu społecznym, niedojrzałości emocjonalnej, gapiostwie, ignorancji i takie tam, to wcale fajne nie jest. Tym bardziej ,że to była ocena na podstawie objawów, bo nikt nie przypuszczał, że to,ze młode brzydko pisze jest wynikiem zmian w móżdżku, a to, że olewa system, popieprzonemu przewodzeniu.

A wolne. od 1 lutego :) choc nie wiem czy mam się cieszyc ;)

Nie znam innego lekarza.. oj nie znam... Emil już tyle lat do niej chodził... nie chodzi.. bo i dostać się teraz nie możemy, a i potrzeby wielkiej nie ma.... Niech ma czas dla tych co go potrzebują, a nie dla starej wygi.. ale później to ja będę miała kłopoty , bo np nie będę miała grubej kartoteki...

Widzisz jak fajnie chodzić na zebrania :)

Oj Malcia wiem jak to jest... I zmiany w mózgi i móżdżku u mojego młodego są i przewodnictwo w mielinie poprzerywane, ja to wszystko wiem.. i wiem, że młody wkłada dużo siły żeby to wszystko było dobrze, tylko raz coś pierdyknie i jest źle....