malka 27.01.2012 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 No da sie niby, ps. Twój nr akurat mam :D i to mi wystarczy a teraz idę na jakiś suchy chleb zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.01.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Idź idź, ktoś musi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.01.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 i to mi wystarczy a teraz idę na jakiś suchy chleb zarobić masz konia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Malcia oć dam Ci masełka:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2012 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Idź idź, ktoś musi :D i tak wole pracować masz konia dla konia to na cukier trza zarabiać, dla rodziny chleb starczy Malcia oć dam Ci masełka:lol: http://img46.imageshack.us/img46/2118/buziaczki03lr3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 27.01.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 a ja myslalam ze my to glownie na paliwo i zusy srusy zarabiamy...czyli co nie jest zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Ty mi nic nie mów o paliwie i zusach, bardzo ładnie proszę, bo jak mi księgowa poprzedni miesiąc policzyła, to jak nic wyszło,że nawet na suchy chleb nie zostało :mad:, za to faktury "paliwowe" to średnia krajowa :mad: ja żyć, jak żyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Malcia... mojemu też włosy się jeżą na głowie.... A od stycznia podwyżka ZUSów... no i paliwa oczywiście też.. Jutro jest ogólnopolski protest przeciwko wysokim cenom paliwa.... Będą jeździć po głównych drogach w rożnych miastach Polski z prędkością 30km/h blokując większość dróg.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.01.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 A tu gdzieś jest temat, że ktoś sprzeda faktury na paliwo :) Jak mi dasz namiar to mogę brać na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Nefcia... najgorsze chyba jest to, że paliwo drogie, zusy drogie, a zyski albo stoją w miejscu, albo są coraz mniejsze ze względu na koszty....najgorsze jak w przypadku męża, że towar sprzedany, Vat i podatki zapłacone, a zapłaty za fakturę nie ma... i nie ma... i tak już od kilku miesięcy, a naszego np towaru to już nie ma i nawet ślad po nim nie został...Noszzz tylko na takich to z kałachami chodzić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Wiolcia, wiem i trochę mnie to martwi, bo młode na uczelnię na 12, a oni wtedy z Ikea wyjadą - będzie sajgon, znaczy bedę uczestnikiem parady Nef, sprzedawać to ja mogę jak dziś mi słońce przyświeciło i opuściłam przesłonkę w samochodzie to mi się posypała makulatura na kolana (zapomniałam oddać księgowej i poszło się walić ) Właśnie się poryczałam....moje dziecko mnie rozwala .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Oddasz w przyszłym miesiącu i dopisze.... A czemu płaczesz, co się stało???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2012 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Mam już rok zamkniety, a to faktury z października, listopada i grudnia... a bo młode mnie wzruszyło...albo on jakiś dziwny, albo ja na starośc taka ckliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 27.01.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Na FM nawet jest post o jutrzejszym protescie. A mi znow podniesli oplate za przedszkole, bo w tym chorym kraju jest tak, ze jak podniosa limit minimalnej pensji to przy okazji wszystkie oplaty i podatki lokalne, wiec to co dadza najubozszym i tak wraca do Panstwa. Tak wiec kolejna podwyzka w moim przedszkolu jest tlumaczona podniesieniem pensji minimalnej, a my wszyscy bulimy na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 27.01.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 A co zrobil?? Z checia poslucham:) Ps. ja dzis bylam z Mlodym- dzielnym pacjentem u dentysty, zuch chlopak byl Moj trzy-latek sam siedzial na fotelu i ani, ani łzy, ani stresu.Malo tego powiedzial "ze fajny ma sprzecior" Fakt ze Pani doktor tez zarabiastai rewelacyjne podejscie do dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2012 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 No dzielniacha miejmy nadzieję, że odwaga nie minie z wiekiem, bo o ile mój młody z uśmiechem siada na fotel i paszczę otwiera o tyle starego to trzeba wołami ciągnąć, choć nasz dentysta jest przyjacielem rodziny i nikomu krzywdy nie robi a moje młode wróciło do tematu włosów (ma długie piękne zdrowe kudły) przyszedł z linijką i kazał sobie je zmierzyć. No to mówię -24 cm - to muszimy jeszcze zaczekać -na co? -aż urosną do 25 - ?? - bo fundacja zbiera dopiero od 25 cm Mowa o fundacji rak'nRoll, która zbiera włosy na peruki dla kobiet po chemii (w tv lecą spoty akcji) No i młody sobie wymyślił,ze jego włosy i tak odrosną, a tam gdzieś jakaś dziewczynka lub pani będzie miała fajną perukę no i jak się nie rozkleić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 ech Malcia cudo masz a nie dziecko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Wuśka, Ty wiesz jak on wygląda bez włosów w czapce będzie chodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 włosy nie ręka odrosną a dobre serce ciężko znaleźć , który malec w jego wieku chciałby się pozbyć włosów bo chore dzieci potrzebują ich bardziej weź już nie marudź tylko dobrą nagrodę szykuj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2012 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 no toż mówię,że czapkę mu kupię i nawet pozwolę by ja sam wybrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts