Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Idź idź, ktoś musi :D:D

i tak wole pracować ;)

masz konia :rolleyes:

dla konia to na cukier trza zarabiać, dla rodziny chleb starczy ;)

Malcia oć dam Ci masełka:lol:

http://img46.imageshack.us/img46/2118/buziaczki03lr3.gif

Ty mi nic nie mów o paliwie i zusach, bardzo ładnie proszę, bo jak mi księgowa poprzedni miesiąc policzyła, to jak nic wyszło,że nawet na suchy chleb nie zostało :mad::mad:, za to faktury "paliwowe" to średnia krajowa :mad::mad:

ja żyć, jak żyć ? ;)

Malcia... mojemu też włosy się jeżą na głowie....

A od stycznia podwyżka ZUSów... no i paliwa oczywiście też..

Jutro jest ogólnopolski protest przeciwko wysokim cenom paliwa....

Będą jeździć po głównych drogach w rożnych miastach Polski z prędkością 30km/h blokując większość dróg....

Nefcia... najgorsze chyba jest to, że paliwo drogie, zusy drogie, a zyski albo stoją w miejscu, albo są coraz mniejsze ze względu na koszty....

najgorsze jak w przypadku męża, że towar sprzedany, Vat i podatki zapłacone, a zapłaty za fakturę nie ma... i nie ma... i tak już od kilku miesięcy, a naszego np towaru to już nie ma i nawet ślad po nim nie został...

Noszzz tylko na takich to z kałachami chodzić....

Wiolcia, wiem i trochę mnie to martwi, bo młode na uczelnię na 12, a oni wtedy z Ikea wyjadą - będzie sajgon, znaczy bedę uczestnikiem parady ;)

Nef, sprzedawać to ja mogę :lol: jak dziś mi słońce przyświeciło i opuściłam przesłonkę w samochodzie to mi się posypała makulatura na kolana (zapomniałam oddać księgowej i poszło się walić ):oops:

Właśnie się poryczałam....moje dziecko mnie rozwala ....

Na FM nawet jest post o jutrzejszym protescie.

A mi znow podniesli oplate za przedszkole, bo w tym chorym kraju jest tak, ze jak podniosa limit minimalnej pensji to przy okazji wszystkie oplaty i podatki lokalne, wiec to co dadza najubozszym i tak wraca do Panstwa. Tak wiec kolejna podwyzka w moim przedszkolu jest tlumaczona podniesieniem pensji minimalnej, a my wszyscy bulimy na to

A co zrobil?? Z checia poslucham:)

Ps. ja dzis bylam z Mlodym- dzielnym pacjentem u dentysty, zuch chlopak byl :) Moj trzy-latek sam siedzial na fotelu i ani, ani łzy, ani stresu.Malo tego powiedzial "ze fajny ma sprzecior" :lol:

Fakt ze Pani doktor tez zarabiastai rewelacyjne podejscie do dziecka

No dzielniacha :) miejmy nadzieję, że odwaga nie minie z wiekiem, bo o ile mój młody z uśmiechem siada na fotel i paszczę otwiera o tyle starego to trzeba wołami ciągnąć, choć nasz dentysta jest przyjacielem rodziny i nikomu krzywdy nie robi :lol:

a moje młode wróciło do tematu włosów (ma długie piękne zdrowe kudły) przyszedł z linijką i kazał sobie je zmierzyć. No to mówię

-24 cm

- to muszimy jeszcze zaczekać

-na co?

-aż urosną do 25

- ??

- bo fundacja zbiera dopiero od 25 cm

Mowa o fundacji rak'nRoll, która zbiera włosy na peruki dla kobiet po chemii (w tv lecą spoty akcji)

No i młody sobie wymyślił,ze jego włosy i tak odrosną, a tam gdzieś jakaś dziewczynka lub pani będzie miała fajną perukę

no i jak się nie rozkleić ?