wu 27.01.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 wredota:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 27.01.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Tylko pozazdroscic wychowania, naprawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Nie dziwię się, że się rozczuliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 wredota:hug: wredota to bym była gdybym mu beret z antenka sprezentowała, koniecznie moherowy i różowy Tylko pozazdroscic wychowania, naprawde się staram a fajne rzeczy i tak mimochodem wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.01.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 cześć Malka przylazłam tu żeby się kulturalnie przywitać jak dobre wychowanie nakazuje:) A młodzieniec? Malka no dumna byc możesz...I weź mu wiochy z moherem nie rób;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2012 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 No witam szanowną Lukarnę, witam w mych (nieustannie budowanych) progach ja zawsze nieskromnie powtarzam,ze w życiu najlepiej to mi młode wyszło lata ciężkiej produkcji owocują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.01.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 No, Malcia syna masz the best Musisz być z niego bardzo dumna, bo jest jedynym dzieckiem, które chce oddać swoje włosy potrzebującym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2012 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Lidzia, jestem dumna jak cholera choc nie ukrywam,że czasem mnie w niemałe zakłopotanie wprowadza A czy jedynym ? nie chyba nie,myślę,ze takich dzieciaków jest więcej. A jak sobie teraz tak na spokojnie myślę, to wydaje mi się,że on się tak uwrażliwił na ten temat, gdy jego ulubiona pani dyrektor ze szkoły zachorowała na raka i straciła włosy po chemii. Do pracy przychodziła w czapce lub chustce, może pomyslał,że nie miała kasy na perukę??? musze z nim o tym pogadać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.01.2012 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Cudny chłopak:cool: Kolejną cechę mają wspólną: niezwykłą wrażliwość. Malciu, czekam na Was ja i Mikołaj:lol:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2012 00:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Cześć cześć, no kochana teraz to ja już nie mogę się wymigać ( a Ty tym bardziej;) ) Rasia,jest uwieczniona w wypracowaniu, choc babcia tłukła do głowy, że nie wypada pisac o Pani Asi per Rasia :lol2: Przyszły weekend może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.01.2012 01:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 No to jesteśmy umówione! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2012 01:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 juz się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.01.2012 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Super ten Twój Facecik Ale to się nie bierze z powietrza więc gratuluję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.01.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 To i ja się wzruszyłam - to dopiero dzieciak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.01.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Ale jestem dumna z Twojego chłopaka, jakby mój własny on był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.01.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Hejka no zucha masz syncia ciekawe jakby się dogadywał z moimi? Słyszałam, ze się do Wy- wy wybierasz? prawda li to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.01.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Wiola jak tam zdrowie? Ja siedze własnie u Braciaka na kompie... ma nówke i do tego z dobrym netem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.01.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Ech Malka takiego ci wczoraj wieczorem posta wyprodukowałam i mnie z internetu wywaliło:/Dzis już nastrój nie ten;) więc napiszę tylko ze dziękuję za miłe przyjęcie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.01.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Nitka, u mnie mineło wszystko i od wczoraj juz normalnie, a co wpadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Nef, Gosia , Wiolaszka dzięki Hejka no zucha masz syncia ciekawe jakby się dogadywał z moimi? Słyszałam, ze się do Wy- wy wybierasz? prawda li to ? Dzięki Nitka,wiesz...młode się mocno usocjalizowało ostatnimi czasy, więc z dogadaniem sie nie ma większych problemów Ano wybieram sie do stolycy, młode mi flaki wypruwa o Kopernika, bo ostatnim razem mielismy za mało czasu i nie zdążył wszystkiego pomacać, no i w miedzy czasie otwarli planetarium, a tego mój nawiedzony astronom nie moze sobie odpuścić Ech Malka takiego ci wczoraj wieczorem posta wyprodukowałam i mnie z internetu wywaliło:/ Dzis już nastrój nie ten;) więc napiszę tylko ze dziękuję za miłe przyjęcie:D No zawiedziona jestem mam ochotę nakopać Twojemu internetowi Czuj się jak u siebie:) Imam nadzieję, że kiedyś dosłownie bedę mogła Cie u siebie przyjąć..... choc pewnie bedzie to juz zjazd emerytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts