malka 08.02.2012 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 jak będziesz miał 16 lat, to pogadamy :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 jak będziesz miał 16 lat, to pogadamy :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 08.02.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ależ ja jestem szesnastolatkiem a że z dwudziestoparoletnim doświadczeniem to już inna sprawa . Ale za to palce jakie wyćwiczone ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.02.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Waryjoty.... Ja mam prawie dwudziestolatka.. ale to chyba już za stary;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.02.2012 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ależ ja jestem szesnastolatkiem a że z dwudziestoparoletnim doświadczeniem to już inna sprawa . o to jestes doskonałym kandydatem na pracownika korporacji, jeśli jeszcze znasz trzy języki i jesteś długonogą blondynką .... masz tę robotę jak w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 o to jestes doskonałym kandydatem na pracownika korporacji, jeśli jeszcze znasz trzy języki i jesteś długonogą blondynką .... masz tę robotę jak w banku Jeszcze musi miec MBA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.02.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 no i prawo jazdy na tira Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.02.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Blondynka tirem????To już przesadziłaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.02.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 tylko prawo jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.02.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 I widzisz te L-ki jeżdżące po Twoim mieście.... Bo ja tam jak zajeżdżam to wqrwu dostaję za L-ki i za światła.. Ot bogata gmina...U mnie na ten przykład są 5 czy 6 sygnalizacji na skrzyzowaniach... przy czym ze 2 są niepotrzebne.. U nas jest lajcik.. i korków nie ma... no chyba, że na światłach na głównej drodze się robią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.02.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 moge cos dorzucic: ...i najlepiej z 20-scia lat doswiadczenia na kierowniczym stanowisku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Fenix jakie tam wyćwiczone palce to już wnet reumatyzm:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 08.02.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 A jeszcze jakie długie ! Pomyśl o możliwościach ! Ja tam zimnolubny jestem , więc na razie mi nie grozi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.02.2012 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 I widzisz te L-ki jeżdżące po Twoim mieście.... no niestety nie sposób nie widzieć :mad: W normalnych miastach prawy pas jest dla busów, u nas dla L- ek Młody kiedys liczył, na trasie nasz blok wiadukt graniczny z S - 48 sztuk ...i najlepiej z 20-scia lat doswiadczenia na kierowniczym stanowisku sie wie to tak oczywiste, że nie napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.02.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c045.gif No humor od razu mi się poprawił Hej malcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Bo to jest L jak "litosci". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.02.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Jak mieszkałam na wynajętym mieszkaniu to sobie zrobili plac manewrowy normalnie pod oknami na parkingu.. i tak z 6 na raz wjeżdżało i manewrowała, stawało w poprzek, a to z osiedla nie mogli wyjechać.. No masakra.... Ja wiem, tez kiedyś się uczyłam jeździć, ale jazdę samochodem miałam chyba w genach.. Mnie się chciało chcieć... Ja wsiadłam pan powiedział co i jak i pojechałam w centrum Ka....c tam robiłam prawko... Po moich chłopakach widzę, że młody wcześniej zrobi prawko choćby na piździki a później na samochody niż starszy. On do dzisiaj nie mówi że chce bardzo.. nie ma polotru, nie ma zacięcia.. i z tej maki chleba nie będzie, przynajmniej nie pcham go na prawko, bo w pakiecie urodzinowym na 18stkę musi mieć... ... Z Emila tak. I potem takie łolamy jeżdżą po ulicach miasta a Ty wqrwu dostajesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.02.2012 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Cześć Nelka, cudownie, że jesteś Małgoś to jest L jak "jestem wqrwiający" Arni, ja mam plac manewrowy ze wszystkich stron, najgorzej jest z rana, jak jadę z młodym do szkoły i na wiadukcie kolejowym (tam gdzie jest 30) zawsze, no prawie zawsze jakaś menda jedzie przede mną robimy zakłady z młodym czy dziś bedziemy sie wlec, czy dojedziemy w normalnym czasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.02.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Hej, jak już mówimy o l-kach i bus pasach: Rzeszów wpadł na taki pomysł: są dwa pasy, z czego jeden przeznaczony na bus pasy a L-ki i reszta na drugim pasie...Też sie nie ma z czego cieszyć..głupich nie sieją.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.02.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Przyszłam zwiedziona długimi palcami Fenixa i ich "możliwościami" Czy tylko ja to doczytałam ? Fenixś cudnie piszesz czekam na jeszcze :D A ja do L mam anielską cierpliwość, może dlatego, ze pamięta wół... no chyba, że mi spieszno aczkolwiek u nas raczej instruktorzy pilnują się prawego pasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts