Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ależ ja jestem szesnastolatkiem a że z dwudziestoparoletnim doświadczeniem to już inna sprawa . :p

o to jestes doskonałym kandydatem na pracownika korporacji, jeśli jeszcze znasz trzy języki i jesteś długonogą blondynką .... masz tę robotę jak w banku :)

I widzisz te L-ki jeżdżące po Twoim mieście....

Bo ja tam jak zajeżdżam to wqrwu dostaję za L-ki i za światła.. Ot bogata gmina...

U mnie na ten przykład są 5 czy 6 sygnalizacji na skrzyzowaniach... przy czym ze 2 są niepotrzebne..

U nas jest lajcik.. i korków nie ma... no chyba, że na światłach na głównej drodze się robią...

I widzisz te L-ki jeżdżące po Twoim mieście....

no niestety nie sposób nie widzieć :mad::mad::mad:

W normalnych miastach prawy pas jest dla busów, u nas dla L- ek

Młody kiedys liczył, na trasie nasz blok wiadukt graniczny z S - 48 sztuk

...i najlepiej z 20-scia lat doswiadczenia na kierowniczym stanowisku:)

sie wie

to tak oczywiste, że nie napisałam ;)

Jak mieszkałam na wynajętym mieszkaniu to sobie zrobili plac manewrowy normalnie pod oknami na parkingu.. i tak z 6 na raz wjeżdżało i manewrowała, stawało w poprzek, a to z osiedla nie mogli wyjechać.. No masakra....

Ja wiem, tez kiedyś się uczyłam jeździć, ale jazdę samochodem miałam chyba w genach.. Mnie się chciało chcieć...

Ja wsiadłam pan powiedział co i jak i pojechałam w centrum Ka....c tam robiłam prawko...

Po moich chłopakach widzę, że młody wcześniej zrobi prawko choćby na piździki a później na samochody niż starszy. On do dzisiaj nie mówi że chce bardzo.. nie ma polotru, nie ma zacięcia.. i z tej maki chleba nie będzie, przynajmniej nie pcham go na prawko, bo w pakiecie urodzinowym na 18stkę musi mieć... ... Z Emila tak.

I potem takie łolamy jeżdżą po ulicach miasta a Ty wqrwu dostajesz...

Cześć Nelka, cudownie, że jesteś :)

Małgoś to jest L jak "jestem wqrwiający" ;)

Arni, ja mam plac manewrowy ze wszystkich stron, najgorzej jest z rana, jak jadę z młodym do szkoły i na wiadukcie kolejowym (tam gdzie jest 30) zawsze, no prawie zawsze jakaś menda jedzie przede mną :bash: robimy zakłady z młodym czy dziś bedziemy sie wlec, czy dojedziemy w normalnym czasie...

Przyszłam zwiedziona długimi palcami Fenixa i ich "możliwościami" :D

Czy tylko ja to doczytałam ? :o

Fenixś cudnie piszesz czekam na jeszcze :D:D

A ja do L mam anielską cierpliwość, może dlatego, ze pamięta wół... ;) :D no chyba, że mi spieszno :) aczkolwiek u nas raczej instruktorzy pilnują się prawego pasa.