malka 23.02.2012 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 A ja i tak uwazam, ze to dobre dziecko, chcial zeby mamusia sie wyspała :P A Ty tego nie doceniasz... Ty to jednak znasz mojego dziecia....oczywiscie troską o mnie to wytłumaczył ... Hahaha rewelacyjny jest Taaa, śmiej się smiej, niech no Twoje tylko ciut podrośnie :rotfl::rotfl: Dba Młode o twój sen Na drugi raz wstawaj naturalnie.. bez budzika i zdążysz.. ewentualnie komórkę nastaw i budzik, oraz proś męża żeby dzwonił... Ja nie słyszę wcale budzika... i jak mąż wyjeżdża to ma prikaz , że ma dzwonić do skutku... Arni, ale ten budzik to właśnie w telefonie, a na A. to nie ma co liczyc, bo jak my wychodzimy do szkoły, to on przewraca się właśnie na drugi bok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.02.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Przekaż prosze N. życzenia urodzinowe od nas, zdrówka i samych radości, i odkrycia kolejnego gwiazdozbioru na niebie i samych sukcesów na przyszłym polu zawodowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.02.2012 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Dzięki wielkie:) To pisałem ja N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.02.2012 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Wszystkie prezentowe lego ułożone, świeczki zdmuchnięte...to był miły dzień tym razem nie N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.02.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 niech rośnie Młody zdolniacha, pomysłowy Dobromir i radość swojej mamusi STO LAT:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.02.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 OO, jest dżampreza to wszystkiego co najbardziej dobrego:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.02.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla N. Dużo radości i uśmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.02.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Sto latków N i gwiazd na niebie I dbaj o mamę, bo ma jakoś oczy podkrążone To mówiłam do N ja Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.02.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Oooo, lego było...przydałoby sie wieksze pudło na lego, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.02.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Spoznione zyczenia przesylam On tez taki zwariowany na punkcie lego??? Moj syn to ma fiola, tylko lego i lego, ciagle tez gra na stronce lego.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.02.2012 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Dziękuję w imieniu młodego, wszystkie zycznia przekażę No stanęło na lego, choc dla mnie to juz lekkie wariactwo....ze 30 kilo już w pudłach lezy, a co sezon kilka nowych zestawów wychodzi i oczywiście młody musi je mieć. Ale nie ma tego złego...ja wiem,że on to uwielbia i mam go z czapy na pare dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.02.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 u P. w pokoju jest juz rozlozony koc z klockami , juz nawet go nie zbieram bo ciagle w nich dlubie i na wszytskie okazje zyczy sobie lego, a powiedzial ze jego najwiekszym marzeniem jest miec wszystkie zestawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Ile ja bym dała aby Emil bawił się lego... aby bawił się czymkolwiek... W spadku po starszaku są dwie kuwety lego i nic... kompletnie nic... Koledzy piszczą z zazdrości, a on im bawić się nie pozwala, bo raz że nie lubi dwa zazdrosny, bo koledzy pochłonięci lego... Też chciałabym mieć młodego z czapy jak się bawi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.02.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Ja mam mego M. z głowy jak zobaczy lego...czy to też jakis plus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.02.2012 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 (edytowane) Marta, moje młode na etapie technica jest, na całe szczęście w sezonie wychodzi tylko kilka zestawów, bo w innym wypadku doprowadził by nas do ruiny A to ostatnie jego marzenie http://www.mojeklocki.pl/lego-mindstorms-nxt-20-8547-p-626.html Wiola, w zasadzie to ja się M nie dziwię, to wciąga Arni, ale Emil potrafi sie zająć innymi rzeczami, nie ? Edytowane 24 Lutego 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.02.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 No niezle ma marzenie moj tez ma troche technica ale te bez zilniczkow na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.02.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Ooo i ode mnie przekaż spóźnione urodzinowe, co??A co tam: mnóstwo Lego Potomkowi życz:D ps. moi tez lego ale duplo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.02.2012 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Marta, silniczek można później dokupić Lukarna, mojego tez ostatnio sentymenta dopadły w wywlókł z otchłani duplo -zabawa była przednia. Życzenia oczywiście przekaźę, choc pewnie bardziej by się ucieszył z NexStara 6, lub choćby jakiegoś Messierka NT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.02.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Życzenia oczywiście przekaźę, choc pewnie bardziej by się ucieszył z NexStara 6, lub choćby jakiegoś Messierka NT Nie wiem w ogóle co Ty do mnie mówisz:D A Ty weekend juz masz czy w soboty też pracujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.02.2012 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Nie wiem w ogóle co Ty do mnie mówisz:D to poznaj przyjaciół mojego młodego to NTek http://sklep.teleskopy.net/images/Bresser-NT150S-LXD75.jpg a to Nexiu http://1-ps.googleusercontent.com/h/www.universetoday.com/wp-content/uploads/2010/03/350x400x11068_nexstar6se_mid.gif.pagespeed.ic.2s_ebEjpMn.png A Ty weekend juz masz czy w soboty też pracujesz? hymmmm, ja to z tych ,którzy pracują jak mają czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts