Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Łooo wbiło mnie w fotel.

Malka bo my się jednak słabo znamy.

Ty masz dwóch synów czy mówimy o tym co to niedawno do przedszkola chodził?? Ile to wczoraj świeczek na torcie było??

Mnie wbija przy kazdym nowym pomyśle mojej latorośli :)

a syna mam sztuk jedną,która robi za całą drużynę piłkarską ;) a świeczek dmuchał 9....

bosz....ale ja stara jestem :oops:

9?? To tym bardziej jestem pełna podziwu...:)

Serio serio

Ja się cieszę że moja sześciolatka zaczyna się czymś interesować - aktualnie układem trawiennym przy czym najbardziej pasjonuje ją jelito grube:D

Stara?? Prooooszę Cię... Jak mamy nasz poziom starości liczyć wiekiem dzieci to mów mi Pani:D Moja najstarsza w tym roku konczy 16;(

Rasia ja z Toba jeszcze nigdy nie miałam przyjemności (cześć, Lukarna jestem;)) ale najwyżej możemy do Ciebie mówić Pani:D

I podpisuję się obiema ręcami: Malki Młody wymiata;)

Malka cały czas jej serwuję pozytywne nastawienie na budowę ludzkiego ciała - może coś z tego będzie:)

ps. jakie wcześnie??:p

Wiecie co, mój komputer dogorywa.... lada chwila wyda ostatnie tchnienie...więc jakby mi się zniknęło, to nie to,że Was porzuciłam, lecz rozłączy nas śmierć płyty głównej....

tym czasem, dam mu trochę odpocząć, może się ciut zregeneruje :lol:

no w sumie masz rację,dziś o świcie wydał jakieś dziwne dźwięki cierpienia i pozwolił jeszcze trochę popracować :)

Może da radę jeszcze wydusić z siebie co nieco :)

Lukarna priv dotarł ? bo gdy wciskałam wyslij, pojawił mi się komunikat bios, więc nie wiem czy szlag trafił moje wypociny czy zdążyły zakotwiczyć się na Twojej skrzynce.

No to posłałam jeszcze raz, ty, razem w duzym skrócie,ale mam nadzieję,że cos z tego zrozumiesz:)

Rasia, Arni...taaaa Wy takie stare baby jesteście,jedna wygląda jak młodsza siostra swojej córki, a drugą, jak jeszcze z tydzień na siłkę pobiega, będą brali za moją :)

Malka...spoznione urodzinowe dla Mlodzienca:)

Jakie fajne te lornetki??:cool: Co to i gdzie to oblukac? Moze by mi sie na balkon na Kaszubach przydalo.... Moje mlodsze bedzie mialo 11 w kwietniu....moze trafie z prezentem, bo On ciagle o czarnych dziurach gada?:D

Maja...chcialabym myslec o sobie gowniara...ale niestety metryka wie swoje:lol2:

No to posłałam jeszcze raz, ty, razem w duzym skrócie,ale mam nadzieję,że cos z tego zrozumiesz:)

Rasia, Arni...taaaa Wy takie stare baby jesteście,jedna wygląda jak młodsza siostra swojej córki, a drugą, jak jeszcze z tydzień na siłkę pobiega, będą brali za moją :)

:eek::lol2::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

...napisze przewrotnie - czuje sie jak gowniara :cool:

Malka, mam pytanie. O ktorej Ty chodzis spac kobieto, czy Ty juz wstalas w srodku nocy?

Ja ponoć wygladam na 30 (choć moim zdaniem na więcej ) ,zachowuję się jak dziewiętnastka,a w w metryce.... hym....w sumie to chyba nie jest najgorzej ;) mój syn mawia - że wczesny wiek przedemerytalny osiągnęłam ;)

MSUi - zdarza mi się chodzić spać .....czasami ;)

Malka...spoznione urodzinowe dla Mlodzienca:)

Jakie fajne te lornetki??:cool: Co to i gdzie to oblukac? Moze by mi sie na balkon na Kaszubach przydalo.... Moje mlodsze bedzie mialo 11 w kwietniu....moze trafie z prezentem, bo On ciagle o czarnych dziurach gada?:D

Maja...chcialabym myslec o sobie gowniara...ale niestety metryka wie swoje:lol2:

Majeczka, dziekuję za życzenia :lol:

lornetki :o bluźnisz kobieto :lol2:

oblukaj tutaj http://sklep.teleskopy.net/

te pokazywałam wcześniej http://sklep.teleskopy.net/nexstar-6-se-schmidt-cassegrain-1501500-celestron-p-2630.html?cPath=61_62_164

http://sklep.teleskopy.net/messier-nt-150s-lxd75-at-reflektor-150750-bresser-p-4083.html

ja wiem, że wcześniej czy później taki zakup nas czeka, choc po pierwsze, mam nadzieję,że później, a po drugie, licze na to,że młody zniży loty, choć argument ,że zabawka za tysiak jest dla amatorów, jakoś mnie nie przekonuje ....w ustach ośmio, tfuuuu dziewięciolatka.

a metrykę schowaj głęboko do szuflady - to działa :lol:

pokazuj, pokazuj, te typy tak maja, że zakochują się w gadżetach ;)

a mój komp został przytulony , pogłaskany, odkurzyłam mu nawet wiatrak, powiedziałam,ze jest najlepszy na swiecie i żyć bez niego nie mogę i ...... znów działa :)

Nie bez kozery komputer jest rodzaju męskiego ;)