Lukarna 24.02.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Łooo wbiło mnie w fotel.Malka bo my się jednak słabo znamy.Ty masz dwóch synów czy mówimy o tym co to niedawno do przedszkola chodził?? Ile to wczoraj świeczek na torcie było?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.02.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Łooo wbiło mnie w fotel. Malka bo my się jednak słabo znamy. Ty masz dwóch synów czy mówimy o tym co to niedawno do przedszkola chodził?? Ile to wczoraj świeczek na torcie było?? Mnie wbija przy kazdym nowym pomyśle mojej latorośli a syna mam sztuk jedną,która robi za całą drużynę piłkarską a świeczek dmuchał 9.... bosz....ale ja stara jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.02.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 9?? To tym bardziej jestem pełna podziwu... Serio serio Ja się cieszę że moja sześciolatka zaczyna się czymś interesować - aktualnie układem trawiennym przy czym najbardziej pasjonuje ją jelito grube:D Stara?? Prooooszę Cię... Jak mamy nasz poziom starości liczyć wiekiem dzieci to mów mi Pani:D Moja najstarsza w tym roku konczy 16;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.02.2012 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 oooo cudownie, dobrych gastrologów nam trzeba aaaa Ty to pewnie wcześnie dzieci miałas i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.02.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Baby... ciiicho... bo z Wami nie będę gadać Młody jest the best!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.02.2012 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Rasia ja z Toba jeszcze nigdy nie miałam przyjemności (cześć, Lukarna jestem;)) ale najwyżej możemy do Ciebie mówić Pani:D I podpisuję się obiema ręcami: Malki Młody wymiata;) Malka cały czas jej serwuję pozytywne nastawienie na budowę ludzkiego ciała - może coś z tego będzie:) ps. jakie wcześnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2012 02:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Wiecie co, mój komputer dogorywa.... lada chwila wyda ostatnie tchnienie...więc jakby mi się zniknęło, to nie to,że Was porzuciłam, lecz rozłączy nas śmierć płyty głównej.... tym czasem, dam mu trochę odpocząć, może się ciut zregeneruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.02.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Malka jak Ty mu sie przespac nawet nie dajesz to co się dziwisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2012 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 no w sumie masz rację,dziś o świcie wydał jakieś dziwne dźwięki cierpienia i pozwolił jeszcze trochę popracować Może da radę jeszcze wydusić z siebie co nieco Lukarna priv dotarł ? bo gdy wciskałam wyslij, pojawił mi się komunikat bios, więc nie wiem czy szlag trafił moje wypociny czy zdążyły zakotwiczyć się na Twojej skrzynce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.02.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Malka nic nie mam:(Wypocisz raz jeszcze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.02.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Baby... ciiicho... bo z Wami nie będę gadać Młody jest the best!!! W sumie ja też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.02.2012 03:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 No to posłałam jeszcze raz, ty, razem w duzym skrócie,ale mam nadzieję,że cos z tego zrozumiesz:) Rasia, Arni...taaaa Wy takie stare baby jesteście,jedna wygląda jak młodsza siostra swojej córki, a drugą, jak jeszcze z tydzień na siłkę pobiega, będą brali za moją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.02.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 ...napisze przewrotnie - czuje sie jak gowniara Malka, mam pytanie. O ktorej Ty chodzis spac kobieto, czy Ty juz wstalas w srodku nocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.02.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Malka...spoznione urodzinowe dla Mlodzienca:) Jakie fajne te lornetki?? Co to i gdzie to oblukac? Moze by mi sie na balkon na Kaszubach przydalo.... Moje mlodsze bedzie mialo 11 w kwietniu....moze trafie z prezentem, bo On ciagle o czarnych dziurach gada? Maja...chcialabym myslec o sobie gowniara...ale niestety metryka wie swoje:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.02.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 No to posłałam jeszcze raz, ty, razem w duzym skrócie,ale mam nadzieję,że cos z tego zrozumiesz:) Rasia, Arni...taaaa Wy takie stare baby jesteście,jedna wygląda jak młodsza siostra swojej córki, a drugą, jak jeszcze z tydzień na siłkę pobiega, będą brali za moją :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.02.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 ...napisze przewrotnie - czuje sie jak gowniara Malka, mam pytanie. O ktorej Ty chodzis spac kobieto, czy Ty juz wstalas w srodku nocy? Ja ponoć wygladam na 30 (choć moim zdaniem na więcej ) ,zachowuję się jak dziewiętnastka,a w w metryce.... hym....w sumie to chyba nie jest najgorzej mój syn mawia - że wczesny wiek przedemerytalny osiągnęłam MSUi - zdarza mi się chodzić spać .....czasami Malka...spoznione urodzinowe dla Mlodzienca:) Jakie fajne te lornetki?? Co to i gdzie to oblukac? Moze by mi sie na balkon na Kaszubach przydalo.... Moje mlodsze bedzie mialo 11 w kwietniu....moze trafie z prezentem, bo On ciagle o czarnych dziurach gada? Maja...chcialabym myslec o sobie gowniara...ale niestety metryka wie swoje:lol2: Majeczka, dziekuję za życzenia lornetki bluźnisz kobieto oblukaj tutaj http://sklep.teleskopy.net/ te pokazywałam wcześniej http://sklep.teleskopy.net/nexstar-6-se-schmidt-cassegrain-1501500-celestron-p-2630.html?cPath=61_62_164 http://sklep.teleskopy.net/messier-nt-150s-lxd75-at-reflektor-150750-bresser-p-4083.html ja wiem, że wcześniej czy później taki zakup nas czeka, choc po pierwsze, mam nadzieję,że później, a po drugie, licze na to,że młody zniży loty, choć argument ,że zabawka za tysiak jest dla amatorów, jakoś mnie nie przekonuje ....w ustach ośmio, tfuuuu dziewięciolatka. a metrykę schowaj głęboko do szuflady - to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.02.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 :D:D weszlam na strone...wow...duzo za ta lornetke:D:D 1000 Euro...hmmmm.....w tym roku raczej podloga jest bardziej potrzebna na Kaszubach:cool: ale fajne inne maja...musze Panu Mezowi pokazac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.02.2012 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 pokazuj, pokazuj, te typy tak maja, że zakochują się w gadżetach a mój komp został przytulony , pogłaskany, odkurzyłam mu nawet wiatrak, powiedziałam,ze jest najlepszy na swiecie i żyć bez niego nie mogę i ...... znów działa Nie bez kozery komputer jest rodzaju męskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.02.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Lizuska z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 28.02.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 został przytulony , pogłaskany, odkurzyłam mu nawet wiatrak, powiedziałam,ze jest najlepszy na swiecie i żyć bez niego nie mogę Ty to wiesz, jak podejść faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts