Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Malcia no ja też Ziewnik ostatnio... I możesz mieć na sumieniu brak części porządków weekendowych bo czytałam powoli i ze zrozumieniem:D

mea culpa,mea culpa....mam nadzieję, że rodzina choc cos do zjedzenia dostała :) a z tym zrozumieniem to dzielna jesteś strasznie, ja kiedyś próbowałam to poczytać i potem mnie miesiąc terapii u psychiatry czekał ;)

Malka, a mieszkanie z sufitem odlatującym za ciężkąkasę nie wzbudza ci entuzjazmu do domu? W końcu jeżeli tam ci cos odlatuje, to przynajmniej twoje własne ;)

Ja tam wolę jak cudze odlatuje,żal mniejszy i koszty nie moje ..... ale masz rację....jak sobie pomyślę, że tam salon większy niz całe mieszkanie w którym teraz koczujemy, to mnie ściska w dołku i oczy się pocą....

Którego roku?? Bierz pod uwagę, ze styczeń TEGO roku juz minął, na następny mam nadzieję sie załapać :D

"Tegoż", zaiste napisałam "tegoż" czyli 2032 roku.

Ja wiem,że mam czasem zaburzenia czasu i przestrzeni,ale całego stycznia chyba by mnie przegapiła.....chyba :oops:

A załapywać się możesz na każdy miesiąc tego roku i wszystkich następnych lat moje drzwi są dla Was zawsze otwarte :lol:

Kiedyś z moim przyjacielem po duzej wódce, nawet napisaliśmy projekt ustawy ;) "takiej emerytury" , po szkole na 15 lat na Bora Bora, Majorkę i inne Seszele, a potem do roboty.... jednak nigdy nie dotarliśmy do szerszego grona obywateli po podpisy.... nazajutrz juz nas tak nie piliło do rewolucji emerytalnej

a w temacie emeryt.jpg

śmiej się smiej, Ty dasz radę siedzieć i stukać w komp w wieku 67 lat, a ja co kurde z balkonikiem będę przy pacjencie stała ??? Ale moim geriatrykom przynajmniej bedę dawać dobre rady z autopsji znane :lol2:

Malka ja i siedzieć i jeszcze stukać :rotfl: w wieku 67 lat to mnie już dawno robaszki wtranżalać będą;) teraz mam już problem z siedzeniem i ze stukaniem w kompa powoli zaczynam mieć problemy a gdzie tam jeszcze ta reszta do 67:rolleyes: