Lukarna 29.02.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 No się zawiesiłam na tym twardy dysku i reszty nie zrozumiałam co piszecie ni huhu... Malcia no ja też Ziewnik ostatnio... I możesz mieć na sumieniu brak części porządków weekendowych bo czytałam powoli i ze zrozumieniem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.02.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Malka, a mieszkanie z sufitem odlatującym za ciężkąkasę nie wzbudza ci entuzjazmu do domu? W końcu jeżeli tam ci cos odlatuje, to przynajmniej twoje własne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.02.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 a jak sie naprawdę mocno sprężymy to może w styczniu tegoż roku się uda Którego roku?? Bierz pod uwagę, ze styczeń TEGO roku juz minął, na następny mam nadzieję sie załapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.02.2012 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Malcia no ja też Ziewnik ostatnio... I możesz mieć na sumieniu brak części porządków weekendowych bo czytałam powoli i ze zrozumieniem mea culpa,mea culpa....mam nadzieję, że rodzina choc cos do zjedzenia dostała a z tym zrozumieniem to dzielna jesteś strasznie, ja kiedyś próbowałam to poczytać i potem mnie miesiąc terapii u psychiatry czekał Malka, a mieszkanie z sufitem odlatującym za ciężkąkasę nie wzbudza ci entuzjazmu do domu? W końcu jeżeli tam ci cos odlatuje, to przynajmniej twoje własne Ja tam wolę jak cudze odlatuje,żal mniejszy i koszty nie moje ..... ale masz rację....jak sobie pomyślę, że tam salon większy niz całe mieszkanie w którym teraz koczujemy, to mnie ściska w dołku i oczy się pocą.... Którego roku?? Bierz pod uwagę, ze styczeń TEGO roku juz minął, na następny mam nadzieję sie załapać "Tegoż", zaiste napisałam "tegoż" czyli 2032 roku. Ja wiem,że mam czasem zaburzenia czasu i przestrzeni,ale całego stycznia chyba by mnie przegapiła.....chyba A załapywać się możesz na każdy miesiąc tego roku i wszystkich następnych lat moje drzwi są dla Was zawsze otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.02.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 ufff, bo juz myslałam ze nie zdążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.02.2012 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 zdążysz się nawet zestarzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.02.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Bede miała wtedy dużo czasu, wczesniejsza emerytura i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.02.2012 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Bede miała wtedy dużo czasu, wczesniejsza emerytura i takie tam taaaa w wieku 67 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.02.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Sama sobie pójde na emeryturę, albo na rentę Polak pomysłowy jest, coś wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.02.2012 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 ja teraz jestem na emeryturze, potem popracuję trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.02.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 oooo to tez jakis pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.02.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Masz racje.... teraz trzeba iść na emeryturę bo potem i tak trzeba pracować do 65 i 67 lat... To co za różnica... emerytura się należy i trzeba sobie ją odebrać... bo potem można nie zdążyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.02.2012 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 No tylko ta moja jest bezpłatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.03.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ciężko Ci będzie Zus namówić zeby teraz zapłacił aTy potem odpracujesz Chociaz jak patrze na przyrost naturalny w Polsce, to mysle ze bedziemy mogły przebierać w ofertach pracy na po 50 - tce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.03.2012 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Kiedyś z moim przyjacielem po duzej wódce, nawet napisaliśmy projekt ustawy "takiej emerytury" , po szkole na 15 lat na Bora Bora, Majorkę i inne Seszele, a potem do roboty.... jednak nigdy nie dotarliśmy do szerszego grona obywateli po podpisy.... nazajutrz juz nas tak nie piliło do rewolucji emerytalnej a w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.03.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Malka zajebiaszcze:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.03.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 śmiej się smiej, Ty dasz radę siedzieć i stukać w komp w wieku 67 lat, a ja co kurde z balkonikiem będę przy pacjencie stała ??? Ale moim geriatrykom przynajmniej bedę dawać dobre rady z autopsji znane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.03.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Malka ja i siedzieć i jeszcze stukać w wieku 67 lat to mnie już dawno robaszki wtranżalać będą teraz mam już problem z siedzeniem i ze stukaniem w kompa powoli zaczynam mieć problemy a gdzie tam jeszcze ta reszta do 67:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.03.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 no ja Ci nie pomogę, przyślepa z wczesną demencją lekką delirką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.03.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ty mnie pomóż lepiej mówiąc co ja mam z tymi moimi łapskami zrobić żeby tak nie bolały i nie cierpły:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts