malka 01.03.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 zrób rtg odcinka szyjnego w płaszczyźnie ap i mi wyślij na e mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.03.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 mam szyjny w dwóch płaszczyznach ale nie każ mi zgadywać która jest która:P ale na tradycyjnej kliszy to nie wiem czy jak zeskanuję to coś widać będzie:P a zdjątka mam po mojemu ze przodu i ze profilu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.03.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 o to dobre masz takie chcę,a nie masz na płytce?? jesli nie to musisz do mnie przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ja bym przyjechała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.03.2012 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.03.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 zapraszam dyplomatycznie zapytam ...... z fotką rtg też mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 02.03.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Haha Malka dobre, niestety smutne jak spoleczenstwo sie starzeje. Przejscie teraz na emeryture, a potem jej odpracowanie jest super pomysłem, na spokojnie w chacie bym mogła porobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2012 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Lesiu - no baaaaa Osobiście czy podać mail ? MSU, Ty to w ogóle powinnaś przejść na emeryturę po 15 latach jak mundurowi, nie dość ,że masz pracę w warunkach szkodliwych (praca 1 -szpilki ,praca 2 -fioletowe kalosze ) to jeszcze 2 etaty ciągniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.03.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Jesuuu, Malka cos sie stało??? co ty robisz tak wczesnie na nogach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.03.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Młode na 8.00 miało i nie przestawiło budzika... Witam się z paniami i panami Malcia a Ty wiesz, że miałaś w ferie wpaść, i nie zdążyłaś... no chyba, że to miało być w te co będą... a nie te co były... I foremki są u mnie jakbyś zapomniała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.03.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 to jeszcze 2 etaty ciągniesz A kto nie cignie? W naszym kraju kochanym to przecie norma i pracodawca z góry zakłada, że zatrudnia na cały a płaci za pół bo drugie pół ktoś zarobi na tym drugim całym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2012 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Wiola, przecież ja do szkoły na 8 , nie A dziś juz czuję tydzień na grzbiecie....od poniedziałku spałam ok. 19 godzin, zmęczona jestem, a dziś mam jeszcze "przedszkole" w domu.... Arni, co się odwlecze..... ale mam ambitny plan ogarnięcia wyników badań do końca marca, a popracować mogę tylko wtedy gdy młody w szkole, albo śpi, więc za wiele tego czasu nie mam....ale obiecuję, że wpadnę na kawkę. Ewa, ja nie na dwa etaty, ale i mój pracodawca to skończona świnia i nawet za pół etatu nie chce płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.03.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Lesiu - no baaaaa Osobiście czy podać mail ? tylko starą kliszę mam z przed 1,5 roku o ile wiem gdzie leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.03.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Maciej fajnie...ja to bym i z kolorowym zdjeciem sobie przyszla....nie tylko klisza:rolleyes: Malka nie badz swinia pracodawca i zaplac sobie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2012 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 tylko starą kliszę mam z przed 1,5 roku o ile wiem gdzie leży Takie foty to se w buty wsadź muszą być aktualne....choc jedna pani lat 46 przyniosła mi kiedys rtg sprzed 20 lat , ze stwierdzeniem, że ona się nie da więcej napromieniowywać, jednocześnie przyznając się ,że w ostatnim roku robiła 3 razy TC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2012 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Maciej fajnie...ja to bym i z kolorowym zdjeciem sobie przyszla....nie tylko klisza:rolleyes: Malka nie badz swinia pracodawca i zaplac sobie:p Majeczka, jak mi dasz kolorowe rtg, to ja do Ciebie przyjadąę najpierw się na urlop wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.03.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Malcia nie ukrywam, że chętnie skorzystam z propzycji:lol: w przyszłym tygodniu nie dam rady ale za dwa to ja chętnie chętnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.03.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Takie foty to se w buty wsadź (dyplomatka) muszą być aktualne.... to muszę się do fotografa wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.03.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Czesc i czołem, wszystkiego dobrego Paniom życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Cześć, cześć ja dostałam dziś piękny prezent od pana Przemka z gazowni Będziemy zagazowani!!!!!! z tym,że UM musi wydać zgodę, a to pewnie potrwa Ale warunki techniczne są, PG się spręży w trymiga, gdy tylko bedzie zgoda.... Muszę się dowiedzieć, kto władny w UM i swym czarem i urokiem osobistym zadziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts